Черен петък 2025

• 125 302
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За мобилни телефони къде следите за намаления?

# 121
  • Пловдив
Във Flip. Миналата година имаше добри намаления, но преди Черния им петък. На ЧП бяха по-високи цените.

# 122
  • Melmak
За спално бельо, споменах Савиани каса и днес от 10:00 сутринта имат намаление на избрани артикули. Дори най-обикновената им памучна серия е прекрасна. Бях взела Санторини преди няколко месеца, сега от намаления купих пак комплект. Ако търсите качество, тичайте там.

# 123
Телефони обикновено от Citytel

# 124
  • София

Правят ли добри намаления и кога, ако си забелязала?

# 125
Аз много искам преносима кафемашина, но хубавите са по 200 лв, та ще следя за добри намаления. Също и сак за пътуване или малък куфар искам да взема за ММ.

# 126

Правят ли добри намаления и кога, ако си забелязала?
И покрай черен петък има. Принципно имат хубави цени, особено на марките, които ние търсим и рядко съм чакала специално намаление, защото нещата се чупят от сега за веднага Joy

# 127
Купих спално бельо миналата година от Dilios. Много добро качество -за една година чаршафите не са мръднали.
С цип ли са пликовете?

# 128
  • София
Ние се оказа, че детско колело ще търсим. 😃

# 129
Нова ютия искам. Ще следя и bestcare.

# 130
  • Пловдив
Tinki_15, купих само чаршафи с ластик и калъфки. Пликове не съм взимала и не знам дали са с ципове.

# 131
  • Melmak
За ситител мненията са малко като за емаг - противоречиви.

# 132
за ситител противоречово мнение е меко казано. има изписани цели страници на изпатили по специализираните форуми. купувате на собствен риск

# 133
То от всякъде се купува на собствен риск...
Скрит текст:
Телефоните, часовниците и роботите на цялото ни разширено семейство са от там. Проблеми - 0. Факт е, че и една поръчка да има човек може да е греда. А и обикновено хвалебствията не се пишат, пише се, когато някой иска да се оплаче Simple Smile Не че ги защитавам, не са ми никакви, със сигурност не всички са доволни (не съм търсила мнения), но наистина лошо от тях не съм видяла.

Някой от предни години има ли спомен dm дали правят кампания? Обмислям една хубава поръчка към дойчовския, но не ми е спешна и се чудя дали да изчакам.

# 134
  • Melmak
ДМ не правят чп, нито промоции. Политиката на цените им е устойчива. При пазаруване се натрупват ваучери, които се използват при следваща покупка, както и отстъпка за рожден ден. Всичко това ако ползваш приложението им.

За Ситител- ясно е, че за всеки търговец има и лоши мнения. Аз лятото си купувах телефон и гледах там също. Като прочетох повечето мнения бяха ужасни. То по-зле пт Емаг. Накрая купих от Ардес, имаха някакво намаление с около 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт