Черен петък 2025

• 125 311
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 105
Освен за цветен принтер, ще се оглеждам и за диван и интериорни врати. Имате ли представа къде да очаквам намаления?

# 106
За куфари погледнете в Paula Venti, в момента имат намаления.

# 107
Ще следя за намаление на чаршафи и тигани, незалепващи и нетефлонови.

# 108
От къде купувате спално бельо с добро качество ранфорс или сатениран памук с два плика? На цена под 200 лв.?

# 109
От къде купувате спално бельо с добро качество ранфорс или сатениран памук с два плика? На цена под 200 лв.?
Понякога в Юск правят промоции на Голд серията. Там има памучен сатен.

# 110

[/quote]

Пробвала съм и ранфорс и сатен на jysk, но след няколко пранета качеството не ми допада Sad . Същото е и в Айко, доволна съм от ИКЕА, но там има липса на долни чаршафи а и последните им модели са с примес на изкуствени влакна...

# 111
Анника

https://spalno-belyo.com/Ted-Home

https://www.intermatrak.com/spalno-belio

https://sateno.bg/product-category/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B … gle&utm_campaign=[mm]%20-%20Generic%20Bedding&utm_ad_id=777976319002&utm_term=Cotton%20Ranforce&utm_adgroup_id=183544659101&gad_source=1&gad_campaignid=23100101512&gbraid=0AAAABBHDrIrN8FRMVx7EtXn2ilon694UN&gclid=EAIaIQobChMIk-aCgrSrkAMVRspEBx0HSCzVEAAYASAAEgI0QfD_BwE

# 112
  • Melmak
За малко над 200 лв може да намерите памучни от Савиани каса. Разликата е наистина огромна. Бях купила едни от спално бельо Дим… не ми харесаха, иначе цената беше много достъпна. Обаче сякаш не е чист памук и са едни лигави.

# 113
Ако шиенето ви е опция, има хубав памучен сатен в Какаду с ширина 2.40 м. Аз си взимам от там, но не мога да препоръчам шивашка, защото си го шия сама.
Пера винаги на 60 градуса и не мърда. Единствено изпирам плата, преди шиене, защото си има някакъв малък процент свиваемост, но то с всички платове е така.

# 114
  • оттам, откъдето започва България

Пробвала съм и ранфорс и сатен на jysk, но след няколко пранета качеството не ми допада Sad . Същото е и в Айко, доволна съм от ИКЕА, но там има липса на долни чаршафи а и последните им модели са с примес на изкуствени влакна...
[/quote]

На друго мнение съм относно памучния сатен на Gold серията на Юск - отлични са.

Пример:

# 115
  • София
От Емаг и аз съм много недоволна. Миналата година успях да купя едно лего на много добра цена, пристигна все едно цялата група на сина ми от ДГ е скачала върху него. Добре, че беше за дъщеря ми, а не за чуждо дете, та го оставих все пак. И с телефон съм имала проблем и с какво ли не. Трябва да ми е много на живот и смърт, за да поръчам оттам.
В момента в Озон има продукти с 40 % и 50%, аз поръчах някои пъзели.

# 116
  • На изток от Рая
И аз не пазарувам от ЕМАГ вече.
В търсене съм на цветен принтер. Тази година съм скромна 😁

# 117
Трябва да ми е много на живот и смърт, за да поръчам оттам.
В момента в Озон има продукти с 40 % и 50%, аз поръчах някои пъзели.
Съгласна съм за Емаг, но и Озон за първи път и в най-неподходящия момент допусна грешка.
Първо, че нито един код за намаление не хващаше продукта, който исках да купя, защото уж беше част от промоция (намален от 360 на 350лв.).
Трябваше ми за подарък и го поръчах с аванс във времето и съобразено с това, че ще пътувам извън страната. Ами срокът не се спази. Никога досега не ми се беше случвало. Даже за първи път си писах с техния чат. Обяснението беше - трябвало е да го получите вече, не знам какво е станало, но и срокът за доставка е ориентировъчен Simple Smile Ами не, не е, защото при поръчката е описано, че след завършване на поръчката се вижда вече конкретния срок за доставка, а преди да поръчаш е ориентировъчен.

Както и да е, заминах и се наложи пратката да я приеме лично рожденичката и не на рождения си ден. Надявам се да е единичен случай и да не се случва повече, но за мен беше стрес и разочарование.
А досега поръчвах, защото знаех, че мога да разчитам на посочените срокове. Вече ще имам едно на ум и за Озон.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 17:23 от vanesa_georg

# 118
Магазини Технополис дали ще правят ЧП на 25.11 ?

# 119
  • Пловдив
Купих спално бельо миналата година от Dilios. Много добро качество -за една година чаршафите не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт