Черен петък 2025

• 122 661
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 90
Къде да следя за куфар? В Естил, дали правят намаления?

# 91
  • София

От Amazon.de си купих преди два-три месеца куфар от серията American Tourister на  Samsonite, намален с 40%.
Нямаша такава цена просто. Следете там.

# 92
Ще следя за вертикална прахосмукачка с приставка за дивани, или нещо там се махали накрайници, ако имате опит, може да пращате линкове да проуча, какво всъщност търся...

# 93
Ако става дума за приставката за акари - честно казано аз не съм доволна поне от тази, която тествах лятото. Минах веднага след това с такава, която принципно е за акари и все едно не беше минавано преди това Simple Smile
Моята за акари е Jimmy от geekbuying, води се ремонтирана, но дойде чисто нова, 55$, тук 350лв Simple Smile

# 94

От Amazon.de си купих преди два-три месеца куфар от серията American Tourister на  Samsonite, намален с 40%.

Как получавате нещата от Amazon.de?

# 95
  • София

От Amazon.de си купих преди два-три месеца куфар от серията American Tourister на  Samsonite, намален с 40%.

Конкретно тази поръчка - чрез превозвач /Габко/, но после разбрах, че над 50 евро поръчка от немския Амазон доставят безплатно до България, така че вече ще се възползвам от този вариант.

# 96
Записвам се и аз в темата.
Интересуват ме телевизори, подходящи за спални, нещо среден размер. За коледни подаръци също ще гледам, но нямам нищо набелязано. Книги взех тези дни с кода за 20%от Хеликон, ако пуснат на добри цени някъде, бих взела още.

# 97
Не знам какви книги търсиш, в Artline Studios имат до -50%, може да харесаш нещо. Simple Smile

Тази година съм си наумила, че на искам мултикукър, макар още да му се чудя имам ли наистина нужда. Ще следя съдомиалните и ще се оглеждам за коледни подаръци за децата. Пълна липса на идейност тази година от моя страна.

# 98
Ще крада идеи и аз за подаръци за децата основно- вече тинейджъри на почти 16 и РД ни чака, именни дни и Коледа разбира се.

# 99
Миналата година закупих на ЧП куфар от сайта на Естил. Намалението, мисля, беше 20 или 25%. Денят беше последният петък на ноември.

# 100

От Amazon.de си купих преди два-три месеца куфар от серията American Tourister на  Samsonite, намален с 40%.

С Еконт до адрес - безплатно за поръчки над 50 евро, директно през сайта. Удобно е, за седмица идват, аз лично ги предпочитам пред нашите, почти всичко е много по-евтино. Наскоро една фенси играчка, която тук се продаваше за 200 лв. (някакво динозавърско яйце) в Амазон беше 18 евро. Сега е 31, но пак е в пъти по-ок и без черен петък.

https://www.amazon.de/-/en/Hatchimals-Alive-Mystery-Draggle-Self … Caps%2C239&sr=8-7

https://comsed.net/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/hatchima … &category_id=5216

# 101
Много благодаря за информацията. Понеже досега не съм поръчвала от Амазон, ще съм благодарна за още малко помощ: направо в обявата ли се посочва доставка с Еконт или в сайта на Еконт се заявява доставка от Амазон Германия? Стойност над 50 евро от една обява ли трябва да е или може да се комбинират артикули от няколко обяви /за общо над 50 евро/ с една доставка? Това само за немския Амазон ли важи или и за доставки от други държави - интересува ме Австрия - сайт willhaben.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:43 от Moderator1

# 102
Kateriza,  всеки сайт си има условия за доставка. Амазон Германия доставя до България с безплатно за поръчка над 50евро. Ако поръчката съдържа артикул, който е от друг търговец, а не от Амазон, възможно е да има отделна цена за доставка. Най-лесно е да пробвате и ще разберете в конкретния случай как е. Все пак финална стъпка е потвърждение и плащане.

# 103
Два големи куфара имаме вкъщи от Естил, един и същ модел. Единият е купуван на ЧП, но през 2019, по спомен 20% намаление тогава. Тези модели не се предлагат вече и нямам наблюдение върху по-новите им куфари. Нашите ежемесечно се ползват и не са мръднали, като не броя драскотините, защото не ги опаковаме и не ползваме калъфи. На Самсонайт имаме куфари за ръчен багаж, от тях също сме доволни, но преди няколко дни на единия се прецака дръжката, не може да се разгъне, ще трябва да се занимаваме с ремонт.
Разгледайте предварително на място, иначе и от Амазон, както са споменали по-горе, има добри оферти.
От предстоящия ЧП ще разгледам предложенията на Златна рибка, Озон, Беър кеър, евентуално Хиполед и Комсед за подаръци на племенниците, на Емаг също ще хвърля едно око, има 1-2 неща, които следим.

# 104
Най добре влез в темата за амазон и прочети внимателно първия пост

https://m.bg-mamma.com/?topic=1785196

Общи условия

Активация на акаунт