Черен петък 2025

• 11 235
  • 90
  •   5
Отговори
# 75
Запис и от мен.
Ще търся парфюми, хубава възглавницата (приемам идеи) и коледни подаръци.

За възглавница препоръчвам тази:

https://aiko-bg.com/product-07859040012?gad_source=1&gad_campaig … aUNMaAkUqEALw_wcB

В момента е намалена. И ,не , не е рекламен трик, защото миналия месец беше 100лв. Поръчах 2бр. от друг сайт на 55лв.
Иначе дебнах Айко цяло лято, но не ги намалиха..чак сега.
Тези възглавници са супер,от години ползваме такива само🙂

# 76
Проблемът с Емаг не са само “промоциите”, а сервиза след това. Този търговец е проблемен и ако намерите нещо изгодно после ще ви излезе през носа да опитвате да ползвате гаранцията му. Аз съм си казала, че повече емаг никога.
Много зависи от продавача. Ако не е от маркет, а е от самите Emag няма никакъв проблем - преди 10 години ми изгоря преса за коса на година и половина още в гаранция и тъй като не можеха да я поправят, ми издадоха ваучер на стойността, която съм заплатила. Купих си друга преса с 5 години гаранция, която още работи Laughing
Също и за цените - на някой от Черните петъци купих мобилен телефон за 200 лева, цяла година го следих и не го пуснаха за под 260. В другите магазини беше около 300.
Но трябва да се следи и проучва за съжаление, на самия сайт има много некоректни търговци.

# 77
  • София
Записвам се да следя и благодаря за темата. С очакваното бебе пазарът тази година ще е труден и дано излязат добри предложения.

# 78
Запис и от мен. Благодаря за темата. Чакам рибката.

# 79
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата. Аз се интересувам от Дайсън еърстрейт диван и парфюм за тинейджър, макар че съм набелязала един сайт с разопаковани парфюми.

# 80
Благодаря за предложението за възглавницата.  Дано я има още намалена другата седмица. Че намам айко в града и тогава имам възможност да я взема.

Бебешки работи вижте в рая тойс

Много често пускат намаления и са истински.

# 81
  • Варна
здравейте!
Аз също имам горчив опит с Emag ,а преди много пазарувах от там. Много некоректни търговци се появиха и не дай си боже да има проблем с продукта.
Ако ще пазарувам ,ще избирам търговеца да е Emag,но и  това е в краен случай.
Голямо разочарование е за мен.Замених го с Ozon.

Откъде купувате парфюми най-изгодно? Hands Pray

# 82
Следи парфюмната тема, Изпитани сайтове..., ежечасно и ежеминутно изскачат оферти, разноглед да станеш.

# 83
Хиполенд имат също черен петък,от там съм купувала бебешки дрешки,столче за кола и др.

# 84
Хиполенд имат също черен петък,от там съм купувала бебешки дрешки,столче за кола и др.

С този на Хипото върви и този на Комсед, които пускат -30% на всичко (единия път ми намалиха с толкова вече намален продукт, но не знам практика ли им е). И за двата магазина намалението важи от петък до неделя вкл. Simple Smile

# 85

Откъде купувате парфюми най-изгодно? Hands Pray

Parfium.bg имат намаления в момента.

# 86
  • София
Здравейте,

Благодаря за новата тема.

Аз ще следя основно за кафеавтомат.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 13:15 от Таралежче

# 87
Благодаря за темата.

# 88
  • Melmak
Проблемът с Емаг не са само “промоциите”, а сервиза след това. Този търговец е проблемен и ако намерите нещо изгодно после ще ви излезе през носа да опитвате да ползвате гаранцията му. Аз съм си казала, че повече емаг никога.
Много зависи от продавача. Ако не е от маркет, а е от самите Emag няма никакъв проблем - преди 10 години ми изгоря преса за коса на година и половина още в гаранция и тъй като не можеха да я поправят, ми издадоха ваучер на стойността, която съм заплатила. Купих си друга преса с 5 години гаранция, която още работи Laughing
Също и за цените - на някой от Черните петъци купих мобилен телефон за 200 лева, цяла година го следих и не го пуснаха за под 260. В другите магазини беше около 300.
Но трябва да се следи и проучва за съжаление, на самия сайт има много некоректни търговци.

Моят опит е с Емаг, никъде не съм написала, че е с външен търговец. До кзп стигнахме, не искаха да ми уважат гаранцията за уред, който не работеше оптимално. Правиха се на луди и толкова. Да, малък уред беше, но тази ситуация ми беше показателна.

# 89
С ЕМАГ приключих преди няколко години след един миксер, който ми беше предоставен без бъркалки!
Добре, че го отидох да го взема от техен магазин в мол Сердика и отворих на място кутията.
Изненада: миксер без бъркалки.
Веднага го върнах, а момчето на щанда ме попита - "Е, толкова ли не можете да го ползвате?"
Да се смееш ли, да плачеш ли??

Общи условия

Активация на акаунт