Черен петък 2025

• 10 748
  • 90
  •   9
Отговори
# 60
  • Пловдив
Миналата година цените на S серията телефони на Самсунг в Емаг на ЧП бяха най-добри. Следях в много магазини. След ЧП върнаха цените до обичайните тогава в сайта.
Потвърждавам, възползвах се даже.
Най-добрите им цени важат за лимитирани бройки. Трябва да се дебне от момента на отваряне.

Тази година нищо не съм набелязала все още.

# 61
  • Вила Великула
Благодаря за новата тема. Ще следя за интересни намаления за коледни подаръци.

# 62
Благодаря за темата! Ще следя за добри оферти. По принцип ми трябва вертикална прахосмукачка, понеже чакаме бебе и ще бъде по-удобно от големия перящ Бош (иначе той чисти като звяр).

За мултикукър преди две години взех комбинирания 8 литра за 400 лв, което ми е най-добрата покупка та света може би. Ако има добра оферта за еърфрайр бих взела. От сайта на Инстант пот съм набелязала няколко аксесоара, надявам се да ги намалят и тях. 🙏

Друго, друго - бебешки неща. Ама там дали намалени, дали не намалени ще взимам ноември така че. 😄

# 63
Знаете ли дали Jym Beam правят ЧП или някакви отстъпки преди Коледа?
Миналата година на ЧП от Зора си купихме кафемашина Делонги. Тази година но трябва лаптоп. И то спешно. Едва ще изчакам ЧП.

# 64
Запис и от мен.
Ще търся парфюми, хубава възглавницата (приемам идеи) и коледни подаръци. Намам конкретни набелязани неща сякаш. А и лаптоп. Хубав с гейминг възможности. Къде гледате освен в емаг и техно(маркет/полис)

# 65
  • Melmak
Озон и ардес за техника.

За парфюм- парфюмната тема задължително.

# 66
Ще следя за офери за кухненски робот, микровълнова и блендер.

# 67
ще дебна за козметика, парфюми, телефон... Flushed

# 68
Запис и от мен.
Ще търся парфюми, хубава възглавницата (приемам идеи) и коледни подаръци.

За възглавница препоръчвам тази:

https://aiko-bg.com/product-07859040012?gad_source=1&gad_campaig … aUNMaAkUqEALw_wcB

В момента е намалена. И ,не , не е рекламен трик, защото миналия месец беше 100лв. Поръчах 2бр. от друг сайт на 55лв.
Иначе дебнах Айко цяло лято, но не ги намалиха..чак сега.

# 69
На самия ЧП в Емаг е по-скъпо отколкото на другите намаления.
Това не важи за всичко. Две години подред си взимам големи електроуреди за прилични пари (напр. тази фурна Бош за около 450-460 лв, тогава беше около 800 лв, ако не се лъжа)

# 70
  • Melmak
Проблемът с Емаг не са само “промоциите”, а сервиза след това. Този търговец е проблемен и ако намерите нещо изгодно после ще ви излезе през носа да опитвате да ползвате гаранцията му. Аз съм си казала, че повече емаг никога.

# 71
За големите не ни е трябвало, а кухнята в момента ни е изцяло от там. За дребни уреди - слоукукър, слушалки и подобни никога не сме имали проблеми с връщане, ремонт, замяна и т.н.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:33 от Inferiya

# 72
Сега погледнах, 2023 г съм я взимала, значи 2 години я ползвам. Оф, дано не ми се налага да ходя по сервизи.

# 73
За търсещите Дайсън сешоар, взех миналата година от Емаг, имаше добро намаление и то след черния петък. Мисля, че и по-предна година го е имало на промо тогава.
Аз ще чакам някой от по-скъпите коледни календари, че не е като някой да е уау, че да искам да го взема веднага на ненамаление. Като цяло за козметика ще разглеждам.

# 74
За блендер и робот мога да препоръчам - Нинджа 3 в 1 - и новия и по-стария модел. Аз съм с по стария - съжалявам горчиво, че не съм го купила по-рано. Заедно с Инстант пота са ми най-използваните уреди в кухнята.

Моята кухня също е с уреди само от емаг. 🤣Тя вече трябва да е изтекла гаранцията. Дай Боже да няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт