Черен петък 2025

• 10 822
  • 89
  •   11
Отговори
# 45
Една от любимите ми теми! От миналите години най-доволна бях от намаленията в Lilly, BareCare, Emag & Amazon.de. Тази година се оглеждам за мултикукър, който да не залепва; бюджетна вертикална прахосмукачка без кабел; и хубави намаления на козметика и дрехи и евентуално за подаръци за Коледа.

# 46
  • София
Знаете ли дали има отделна тема за мултикукъри или инстант пот? Ще следя за намаление по черния петък, освен всичко останало, което съм си набелязала за купуване,но искам да прочета малко повече мнения за тях.Гледам, че освен основния сайт на инстант пот,и Технополис го предлагат.Дали минали години е имало добри намаления по черен петък?Сега цената е около 500-600лв.

Има..
https://www.bg-mamma.com/?topic=1794492.120

# 47
Знаете ли дали има отделна тема за мултикукъри или инстант пот? Ще следя за намаление по черния петък, освен всичко останало, което съм си набелязала за купуване,но искам да прочета малко повече мнения за тях.Гледам, че освен основния сайт на инстант пот,и Технополис го предлагат.Дали минали години е имало добри намаления по черен петък?Сега цената е около 500-600лв.
Има тема, но сега не ми е удобно да я търся.
Моят кукър го взех със 150лв намаление, което си беше доста добре.
Има тема за ИП, но за намаления си следи сайта или групата във ФБ. Аз моя го купих преди 2г. на ЧП.

# 48
  • София
Emag са обявили ЧП на 07.11.2025 за Румъния.
По мои сметки тук ще е на 14.11.

# 49
Записвам се и аз. Ще търся новия сешоар на Дайсън и със сигурност ще ми хрумнат още 1000 неща дотогава.

# 50
  • София
Момичета, а на добри намаления на парфюми къде сте попадали?
От миналия черен петък playstation 5 на децата взехме, другите дребни неща по не се сещам. Спомням си, че тогава следях електронните четци и нямаше кой знае какво намаление.

# 51
В Емаг мината година нещата , които бях набелязала и не купих на черния петък си стояха намалени после цяла година....

# 52
Благодаря за темата Flowers Hibiscus За доста неща ще следя тази година.

Sunshine_Reggea, доволна ли си и кой модел?

Eто този - https://www.ozone.bg/product/seshoar-za-kosa-aeno-ahd0003/
На AENO имаме у дома и електрическа скара, су-вид уред, кана и зъбен душ - от всичко сме доволни и препоръчвам.

А този на кой модел на Дайсън е еквивалент, на изправящия или този за къдриците? Не мога да се ориентирам по приставките му, аз един бял бях гледала, той беше с повече мисля, ето този
https://www.ozone.bg/product/masha-za-kosa-aeno-ahs0001/?utm_sou … EYASABEgLxrvD_BwE

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 13:07 от R@N

# 53
В Емаг мината година нещата , които бях набелязала и не купих на черния петък си стояха намалени после цяла година....

На самия ЧП в Емаг е по-скъпо отколкото на другите намаления.

# 54
Здравейте. Аз също ще следя за мултикукър. Моля ако има добри оферти да ги споделите.
Благодаря за темата!
Решила съм да купувам мултикукър, но още не съм решила точно какъв. Тепърва ще проучвам. За сега само това, но има време, ще видим.

# 55
А за Playstation-a къде да следя за изгодно намаление? Тази година май това ще е подаръка за синковеца и за РД и за Коледа.

# 56
  • София
Ще дебна оферти, към момента нищо конкретно, но ако има нещо изгодно, със сигурност ще се пусна.

# 57
И аз ще следя темата. Нямам набелязани неща, ще купувам, каквото ми хареса на момента.
За Емаг не гледам - отдавна се отказах от тях. Снимала съм стоки преди черния петък и на черния петък - цените бяха същите.

# 58
  • София
Миналата година цените на S серията телефони на Самсунг в Емаг на ЧП бяха най-добри. Следях в много магазини. След ЧП върнаха цените до обичайните тогава в сайта.

# 59
Благодаря за тази тема 🌷

Ще търся смарт телевизор малък за в кухнята и някакъв уред за готвене , но се чудя дали да е тенджера под налягане или мултикукър .
Стремя се към по - опростените устройства по принцип и да има опция за готвене под налягане и на пара .

Отворена съм за различни мнения , че не съм много наясно с постоянно изникващите видове и  модели  😀

Общи условия

Активация на акаунт