Черен петък 2025

• 125 030
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 750
Разочарован съм от емаг, хубавите уреди които бях набелязал нямат намаления. Само разни дреболии купих. План Б е да чакам амазон да пуснат някоя промоция.

# 751
Здравейте ,изгодно пазаруване на комплект 3 куфара ,твърди  и с колелца от къде сте правили напоследък или по принцип?

# 752
Гущер от къде купуваш яйчен протеин?

# 753
Здравейте ,изгодно пазаруване на комплект 3 куфара ,твърди  и с колелца от къде сте правили напоследък или по принцип?
вчера купих куфар от синсей за около 27 лв.
Само в един цвят и размер е обаче.
Този е:

# 754
Има ли проблеми с мобилен телефон закупен от Емаг?
Имала съм Samsung S7 от там, никакви проблеми. В момента ползваме пак Samsung  S24 ultra и S25 ultra, някакви проблеми. Сега поръчахме и таблет S10+ на Samsung на добра цена.
Давидов кафето бързо свърши, както и водата за уста на Листерин, които бях набелязала.
Взех кафето на Лаваца, заредих се с Первол, Феъри таблетки за миялна. От козметиката изгодно взех спирала на Мейбълин, фиксиращ спрей на Лореал и шампоан Хед енд шаудърс 800мл. Като цяло съм доволна.

Здравейте, идвам за помощ. Мъжа ми е маняк на тема кафе. Та търся портативна кафемашина, която да си загрява водата. Много харесах wacaco, но за съжаление са без ток и батерии. Бих искала и да имат гаранция

Имат такъв модел, чиято батерия се зарежда, мнение не мога да дам, мъжът ми също обича доста кафе и има от базовия модел:

https://wacaco.bg/pixapresso/

# 755
  • Варна
Здравейте!
Трябва да подновя нашите долни чаршафи с ластик.
Тези на Дилиос  с добро ли качество?https://dilios.bg/rnf-kalaf-matrak-160-200-25-ohra-260
Не искам да стават на топчета и да е от стегнат памук.

# 756
Имаше Давидов кафето като станах и докато отворя количката и сменям количество свърши. Взех някакво друго арабика на добра промоция. .
Само кафе, прах за пране и дъмбели търся тази година.

# 757
-20 % във физическите магазини на д-р Стефанов само днес. Бягайте 😄

# 758
От емаг поръчахме подаръка за свекърите - прахосмукачка робот. И толкоз. За великите кафета и детска четка за зъби не се вредих, тиганите не стават за индукция, та изобщо не съм ги гледала. Погледнах някои от другите неща, които поринцип търся, но не на всяка цена и сега точно - нищо няма. Изобщо от година на година все по-тъп става този "черен петък" тук.

# 759
Здравейте! Харесах си мултикукър Инстант пот, който е намален (на идентична цена) както в техния сайт, така и в Технополис. Да попитам по-запознатите-има ли предимство да си го закупя от сайта(например по-лесно гаранционно обслужване) и да платя доставка или по-добре директно да ида в Технополис и да си го взема?

# 760
  • София
Куфарите от синсей са си боклучави за мен, вземали сме за децата. Вършат някаква работа, но трябва да сте без очаквания и в готовност да ви предадат. Grinning

# 761
  • Melmak
За Емаг - както винаги. Вече не ги следя и не ги гледам, за мен не са лоялен търговец.
Снощи гледах безкабелни прахосмукачки и днес поръчах Ровента от технополис за 400 лв.
Иска ми се да гледаме вече са сушилня и съдомиялна, но мм леко припада като знае, че едва сега започва с ремонт. Чудя се да чакам ли, да не чакам ли с покупката на тези два уреда. Ориентирам се към Бош.

# 762
  • Бургас, София
Привет.
Някъде срещали ли сте читави оферти за ютии? Тефал или Филипс, например. Безкабелна, за предпочитане, но може и с кабел Hug

Аз днес купих Tefal FV6670E0 от Емаг за 120лв. От известно време я следя и по-ниска цена от 150лв не съм виждала.

# 763
  • Варна
От Емаг поръчах утразвукова четка за зъби на dr. Mayer от 80 лв намалена на 39 лв.
Ползвам същата, но ми трябва още една.

# 764
  • София
Добра ли е тази четка?В търсене съм, а не ми се дават много пари.

Общи условия

Активация на акаунт