Черен петък 2025

• 124 928
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Някой знае ли кога се очаква черен петък при Brave New Hair? Преди две години имаха страхотни отсъпки по времето му, дано и тази година направят хубаво намаление.

# 706
Скрит текст:

Някои оферти са топ.

В озон в момента тече черния петък, според вас дали на официални черен петък ще има други оферти, харесала съм си едни книги и все се надявам да ги намалят. Simple Smile

# 707
За компютри и лаптопи някой питаше. Видях, че Plasico имат намаления. Не съм следила реални ли са намаленията, но преди година без намаления, лаптоп си взех от тях и цената беше най-добра, приятната изненада бе, че си вървеше с лиценз за Windows. Хареса ми и обслужването - държах да го получа в магазин, в определен срок и много бързо организираха нещата.

# 708
  • Пловдив
Две неща от кошницата ми в Емаг се "изчерпаха" в 7,01 - отворих, кликнах да поръчам и ме уведоми, че вече ги няма 🤪

# 709
Да, пълна измама с тигана за палачинки

# 710
Аз успях да поръчам този еър фраер:
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-tefal-easy-fry-m … ey8/pd/DKLF2CYBM/

Чудех се на Редми А5 за свеки за 100 лв, вече е изчерпан. Както и за Дайсън V8, и тя замина.

# 711
Схемата с емаг е голяма. Имат по 1-2 бройки и всички изчезва, ако се излъжеш да купиш на по-висока цена, си влязал в схемата. За първи път щях да пазарувам от тея схемаджии ма черен петък, но уви загубиха ме като клиент. Само си загубих времето.

# 712
Аз се отчетох в емаг с един тример, който също свърши първите минути. Останалото козметика, която знам как върви като цена. Доволна съм Simple Smile

# 713
  • 1st floor
Парочистачката на Керхер в ЕМАГ, която поръчах в неделя, днес е с 11лв нагоре. От чисто любопитство отворих да видя. Днес трябва да пристигне в Еконт и да си я взема. Дано всичко е наред с нея, че е за подарък.

# 714
  • Разпиляна във въображението
Има ли проблеми с мобилен телефон закупен от Емаг?

# 715
И аз успях да поръчам въпросния airfryer на Тефал плюс уок тиган за 12 лв и два сака Nike 60l за 25 лв всеки. Доволна съм.

# 716
Схемата с емаг е голяма. Имат по 1-2 бройки и всички изчезва, ако се излъжеш да купиш на по-висока цена, си влязал в схемата. За първи път щях да пазарувам от тея схемаджии ма черен петък, но уви загубиха ме като клиент. Само си загубих времето.

И аз нямам друго обяснение. Буквално в 7 и 20 всичко беше изчерпано. Зареждат по 2-3 бройки макс, изчезва всичко за 5 минути и това е. За сметка на това пък Технополис в момента също имат промоции които не са лоши. За Емаг най-много да взема някое кафе или котешка храна, стига да не "изчезнат" и те. Пълна загуба на време наистина. Че и до последно не казаха кога им започва черния петък. Сякаш хората са длъжни да будуват или да висят пред екрана в очакване на заветния им Черен Петък ... Laughing

# 717
Е, 2-3, колко искате. 2-3 от 5 хил.продукта-са си бая артикула на хубава цена. Това че повече от 2-3 човека желаят 1 и същ артикул… со е техен проблем. От емаг не мога да се оплача, всеки черен петък пазарувам за хиляди от тях и то съм вземала доста пъти от въпросните артикули. Никакви проблеми след това с тях при нужда. За гаранция са откликвали винаги!
Тази година не че нищо не ми хареса нищо, просто нямам нужда от абс. нищо. Взех само 1 телефон за роднина.

# 718
  • София
Моите точно 3 неща, които бяха в кошницата на ЕМАГ са с над 10 лв от редовната си цена вчера... Въобще и не коментирам даже, че нямаше намалени бройки изобщо вече...

# 719
Само кафе исках от Емаг, избраното от мен свърши за секунди, а не е като да не бях в сайта в 7:00ч. Но ми направи впечатление, че няма доставка до магазин както други години и за сума близо 200 лв ми иска пари за доставка, и докато се чудих къде да поръчам, кафето свърши.

Общи условия

Активация на акаунт