Черен петък 2025

• 48 019
  • 329
  •   2
Отговори
# 165
По повод спалното бельо и по повод ниските цени, държа да споделя какво получих за по 25 лв. Разкош

Памук

може ли линк?

# 166
Ще следя темата с интерес. За сега нямам набелязани неща, ще купувам, каквото ми хареса на момента - спални комплекти, парфюми, коледни подаръци ........ да се надяваме на добри намаления.

# 167
  • Melmak
Да ви кажа с тия спални комплекти, за които ме подсетихте, успях да хвана намалението в Савиани каса, да поръчам, че и вчера да си получа пратката. Скъпички са, но си струват, дори от най-обикновената им серия.
Чакам сега Беър Кеър, надявам се да успея да издържа с наличната козметика до намалението!

# 168
  • Пловдив
За чаршафи препоръчвам Роксима дрийм.

# 169
Аз ще дебна за подаръците за децата за Коледа, а също така, по-важно ми е микровълнова 25 л. без грил. Огледах сега Техно -полис, -маркет, Зора, Техмарт, че да съм наясно с намаленията, но признавам, че идея нямам на какво да се спра. Писах в една тема за микровълнови, но пълно затишие, та явно ще взимаме на късмет.

# 170
Аз ще следя за пералня със сушилня (комбиниран уред, нямам място за отделни) и ще ме улесните много, ако ми препоръчате нещо, от което сте доволни. Благодаря предварително!🙏

# 171
Мерси, че споделихте за Trendyol. Аз поръчах няколко Tac (включително един коледен двоен с Мини и Мики, който от две години гледам тук за 200 лв.) за по 50-60 лв. с кода. Някой поръчвал ли е спалното на Always? Пише, че са 100% памук, загледах детски, но съмнително евтини ми изглеждат и се колебая дали да не пробвам с едни.

# 172
Аз чакам термометър за ухо Braun Thermoscan 7, че бебето скоро ще почне да шава повече и ще е голяма борба с електронния под мишница.

# 173
Купих възглавницата, която искат от Айсо и ще следя за още намаления там, че искам една декоративни възглавници.
Ще види юск имат ли и едни два хотела дебна

# 174
Аз ще следя за пералня със сушилня (комбиниран уред, нямам място за отделни) и ще ме улесните много, ако ми препоръчате нещо, от което сте доволни. Благодаря предварително!🙏
Има активна тема за комбинираните перални с много информация там:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1730051;all

# 175
В okaidi има намаление до 50% в момента за детски дрехи, а в Елинор 15% с код october.

# 176
Като за добро утро да ви кажа, че от днес в Метро тече черен петък (до 05.11 ако не се лъжа) и видях някои марки, които сте споменавали, та реших да кажа, ако някой не ме е изпреварил 😅

# 177
От днес в Ardes.bg

# 178
  • Melmak
За дамите, търсещи козметика за коса, има намаление в Арлен. Не е ЧП, но все пак е нещо.

# 179
Гледам напоследък тия детски четки за зъби Nordics. Имате ли наблюдения и отзиви откъм качество?  Изглеждат ми симпатично, но ще почакам намаление преди да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт