Черен петък 2025

• 125 109
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 465
В темата беше писано, че ЧП в емаг ще е на 14.11., а знае ли се с колко % ще бъдат намаленията?

# 466
Барбалена може и да не задоволя търсенето ти ние миналата коледа подарихме на 5г ни син блутут колонка ,на флашка сме качили песни и приказки и си ги пуска когато и каквото иска ..

И у дома процедираме така. Навсякъде се носи колонката и се пуска каквото иска.

# 467
  • Mostly in my mind
В темата беше писано, че ЧП в емаг ще е на 14.11., а знае ли се с колко % ще бъдат намаленията?
Различни проценти. Никога не е било с фиксиран процент за всичко.

# 468
# 469
  • Някъде по Дунава
Дали може да се очаква някакво намаление в Пандора?
В повечето случаи пускат вземи 3, плати 2,  което си е супер, особено, ако и трите неща са на на една и съща цена Simple Smile
А кога?

# 470
Дали може да се очаква някакво намаление в Пандора?
В повечето случаи пускат вземи 3, плати 2,  което си е супер, особено, ако и трите неща са на на една и съща цена Simple Smile
А кога?

Спазват си официалната дата на черния петък/ тази година е 28.11/
Миналата година беше петък и събота 3 за 2. Поне от 2г е 3 за 2. Преди това имаше -20%. Запозната съм тъй като всяка година купувам коледни подаръци.

# 471
  • Melmak
Пуснах поръчка в беъркеър. Сайтът работи добре, много от продуктите имах в любими, защото ползвам едно и също. Нацъках набързо и 300 лв хвръкнаха!

# 472
  • София
А в Синсей помните ли миналата година какво беше?

# 473
Синсей май пускаха няколко дни намаления на различни групи продукти. Днес панталони, утре детско... Нещо такова май беше.

# 474
  • Beyond the stars
Нищо по-забележително от регулярните им намаления не помня да е бил черния петък в Sinsay.

# 475
Следя цените и продуктите на barecare и съм правила поръчки преди няколко месеца. Струва ми се, че са завишили цените и сега тези 40% изобщо не са реални.
Има един комплект с мини продукти, който преди 2 месеца с отстъпка взех за 80 лв. Сега виждам, че са го пуснали на 120 с 40% процента отстъпка.
Отказах се да поръчвам.

# 476
Имаше също оплакване на страница им във фейсбук. Отговора им беше, че не е вярно и ако може да го докаже със снимков материал ще й дадат ваучер за 200 лв.

Вие сте взели комплекта за 80лв , но с код за отстъпка. Реалната цена може  пак да си е била 120 лв.

# 477
  • София
Кога ще е Черния петък на магазини  Скечърс ? Някъде другаде има ли намалени Скечърс?

Strim-co.com - са официалния дистрибутор на скечърс , така че и аз ги чакам за черен петък. И във физическите магазини имаше миналата година, но кога не знам точно.

За този комплект в barecare  и аз четох ,че са му надумкали цената. И явно не е само той.

# 478
Записвам се в темата. Тази година търся телевизор и матраци.

# 479
Здравейте, кога се очаква черен петък в jysk? Специално за детски матрак търся, не знам дали по принцип ги пускат на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт