Черен петък 2025

• 125 124
  • 1 028
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте, кога се очаква черен петък в jysk? Специално за детски матрак търся, не знам дали по принцип ги пускат на промоция.
Вчера бях до Юск, казаха след 20-ти да следим страницата. Предполагам ще е последната седмица, от 24-ти, но не съм сигурна.

# 481
От 10 до 13 бену отново с безплатна доставка отстъпки до - 35 %
Код : Aisi10  за всичко без намаление

https://benu.bg/cetebe-cink-vitamin-d-trojna-zasita-kapsuli-h-60 … 1bbe376e4ea40aa06

# 482
Имаше също оплакване на страница им във фейсбук. Отговора им беше, че не е вярно и ако може да го докаже със снимков материал ще й дадат ваучер за 200 лв.

Вие сте взели комплекта за 80лв , но с код за отстъпка. Реалната цена може  пак да си е била 120 лв.
Не знам каква е оригиналната цена, факт е, че взех комплекта с отстъпка, даже сега виждах, че е дори по-малко, отколкото си спомням, но тази отстъпка не е била 40 процента, което уж казват, че е сега.

За доказателство слагам и снимки да се види какво съм платила аз и колко струва сега.
Писах им имейл също.

# 483
  • София
Трябва да е бил приблизително с 65% намаление , за да излезне от 200 лв на 72лв..

# 484
Оглеждам се за намаления в оптики. Налага се да поръчвам очила с висок диоптър. Ще съм благодарна, ако някой има информация да сподели!

# 485
Аз поръчах продукти от barecare, които поръчвам редовно - ампулата с азиатска центела на skin 1004, балсама за почистване на лице на banila co, cosrx кремът със слуз от охлюви и определено са с 40 % надолу в цената и това може да се видим като се сравнят цените от други сайтове.
А иначе ниската цена на този комплект може да се дължи на много причини, но за мен това е един от най изгодните моменти за пазаруване на козметика.

# 486
Вече спомена някой матраците на Екон, сега ще сменяме един такъв на 19 години...умирам от страх как ще свикна с новия, толкова си го харесвахме. Когато го вземахме имаше гаранция 10 години и ние се съмнявахме, че няма да изкара толкова, е...той изкара двойно. Нашият беше един от първите най- обикновени модели, сега вече имат много широк асортимент, препоръчвам с две ръце

# 487
Някой с инфо за “Златна рибка”?! Simple Smile

# 488
За цените на този комплект нямам представа,но на продуктите които аз съм купувала не са завишени от миналата година ,така че пак ще направя поръчка в Barecare,козметика никога не е излишна 😄

# 489
  • Beyond the stars
Аз поръчах продукти от barecare, които поръчвам редовно - ампулата с азиатска центела на skin 1004, балсама за почистване на лице на banila co, cosrx кремът със слуз от охлюви и определено са с 40 % надолу в цената и това може да се видим като се сравнят цените от други сайтове.
А иначе ниската цена на този комплект може да се дължи на много причини, но за мен това е един от най изгодните моменти за пазаруване на козметика.

И аз поръчах неща, които ползвам по принцип и са ми на свършване и за които знам, че намалението е реално. На комплектите не съм обърщавала внимание на цените.

# 490
  • Варна
Някой с инфо за “Златна рибка”?! Simple Smile
Миналата година започна на 21-22  ноември,по спомен около седмица продължаваше.

# 491
  • София
Оглеждам се за намаления в оптики. Налага се да поръчвам очила с висок диоптър. Ще съм благодарна, ако някой има информация да сподели!

Оптикикласа в момента имат -50% на всичко.

# 492
Миналата седмица бях в grandoptics и си поръчах диоптични очила, най-добре им бяха цените, доста порових в интернет, обикалях из оптики, тъй като си търсих clip-on очила, а навсякъде има 2-3 модела. Бях се спряла на lentiamo.bg, но цената спрямо grandoptics, беше по-скъпа.

# 493
# 494
  • Melmak
Ампулата на скин 1004 по спомен е намалена ня 26 лв и стотинки, което е супер. Аз поръчах продуктите, които ползвам и наистина знам, че са намалени. Зареждам се за напред и после не купувам доста време.

Общи условия

Активация на акаунт