Черен петък 2025

• 125 020
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 780
И аз го давам скромно-скромно този черен петък само с една планувана Ина (поръчах повече, отколкото бях планирала, но по-изгодно) и един парфюм от Мейкъп.бг (нямах нужда, но е сред любимите ми и беше на фантастична цена).
Чакам да видя Амазон какво ще предложат и се оглеждам за звукова четка за зъби, мицеларната вода на Ла Рош, раница и една конкретна камера, но нито едно не ми е спешно и ще пропусна, ако цената не е наистина, наистина изгодна.
Следя и оферти за почивката догодина.

# 781
Още нищо не съм взела - чакам по-истински промоции. Не купувам големи неща (електроуреди и подобни), чакам някои магазини за книги, козметика, арт материали...

# 782
  • София
Симпатични Скечърси взех от emag, 75 лева

и платих с ваучери от лоялната програма. Не се сещам да ми трябва иначе нещо. Евентуално блендер с голяма кана, но ще изчакам да пуснат в Лидл. Сега виждам разни кучи марки за същите пари или пък цени, които и след намаление не считам за логични.
Бойлер поръчах от Vimax, но съм крайно недоволен от обслужването. Поръчах само защото на сайта пише, че за София град доставят със собствен транспорт и разчитах на график или поне интервал. Много сърдита жена ми звънна за потвърждение на поръчката, почувствах се сякаш аз ѝ звъня в извънработно време да си говорим общи приказки. Да съм си го взел от склада им, като не съм искал да чакам цял ден вкъщи... Първа и последна поръчка от този търговец.

# 783

Търсете по марка, има доста други за по 2 лв.

# 784
Здравейте, включвам се и аз в търсене на голям изгоден куфар и електрическа кана за чай. Ако знаете къде и какво да гледам би ми било в голяма помощ. Благодаря! 🤗

# 785
Супер си, успях да взема някои. Grinning Ако ги пратят - пратят.

# 786
  • София

и платих с ваучери от лоялната програма. Не се сещам да ми трябва иначе нещо. Евентуално блендер с голяма кана, но ще изчакам да пуснат в Лидл. Сега виждам разни кучи марки за същите пари или пък цени, които и след намаление не считам за логични.
Бойлер поръчах от Vimax, но съм крайно недоволен от обслужването. Поръчах само защото на сайта пише, че за София град доставят със собствен транспорт и разчитах на график или поне интервал. Много сърдита жена ми звънна за потвърждение на поръчката, почувствах се сякаш аз ѝ звъня в извънработно време да си говорим общи приказки. Да съм си го взел от склада им, като не съм искал да чакам цял ден вкъщи... Първа и последна поръчка от този търговец.

Може ли линк към тези Скечърси, че аз намирам само едни за 136 лв?

# 787
  • Beyond the stars

Може ли линк към тези Скечърси, че аз намирам само едни за 136 лв?

От Trendyol btw съм вземала Скечърс на по-добри цени.

# 788
  • София
https://www.emag.bg/skechers-sportni-obuvki-bobs-waves-s-lesno-o … n-sin-o-v2018323/

Ето ги, но различните цветове са с различни цени.

# 789
Оф, опитвам да взема тези тениски за 2 лева, ама все ми пише изчерпано, после се показват, и пак ги няма.

# 790
Тезо също са налични все още. Дано да ги изпратят

# 791
  • Бургас
На мен ми излиза че няма нищо налично. Може ли линк към някоя от блузите.

# 792
  • При децата ми
От Емаг с търговец Емаг си взех боти Dr. Martens за 120 лв., в 7:00. В 7:01 се чудих дали да купя по-голям номер, защото знам, че често имат проблеми заради стегнатата кожа и нямаше никакви бройки. Сега ще се надявам да са ми ок, но като намаление е супер добро, редовната им цена е над 400. Точно тези ми седяха и в любими във Фешън Дейс и там не бяха толкова намалени, дори на техния ЧП. И естествено (стана ми навик на такива намаления да си купувам чанти Grinning) - голяма Фурла за 200 от 500. Доволна съм, но например една прахосмукачка, която си купувах от Емаг преди няколко седмици, сега не е намалена.

Може ли линк към ботите?

Ето: https://www.emag.bg/polo-ralph-lauren-pamuchen-pulover-po-tjalot … 6DSMBM/?ref=fam#L

# 793
Изкупиха ги 🤣 само това виждам в момента
https://www.emag.bg/polo-ralph-lauren-suitshyrt-s-kachulka-i-kon … tm_medium=android

# 794
  • Варна
За тези от вас, които не успяха да си вземат детска ел.четка за зъби от Емаг - погледнете в Технополис! Има вариант със Симба на 19.99 лв😉

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:45 от poleto

Общи условия

Активация на акаунт