Черен петък 2025

• 125 017
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 765
От черния петък в Емаг отново осъзнах, че от Амазон по-изгодно няма и ще си чакам техния.
Мъжът ми сън не спа за един телевизор, та поне него го бяха намалили със 700лв., той доволен.
 Златна рибка чакам и Пирин хил да видя как ще се представят, май е това само.

# 766
  • София
Здравейте, някой дали си спомня дали матраци Нани правят намаления по-големи от 20 %. Сега имат до 20 % на определени модели.

# 767
Амазон на 28.11. ли е?

# 768
Здравейте, идвам за помощ. Мъжа ми е маняк на тема кафе. Та търся портативна кафемашина, която да си загрява водата. Много харесах wacaco, но за съжаление са без ток и батерии. Бих искала и да имат гаранция

Имат такъв модел, чиято батерия се зарежда, мнение не мога да дам, мъжът ми също обича доста кафе и има от базовия модел:

https://wacaco.bg/pixapresso/
[/quote]

Ние сме с тази. Доволни сме. Сама си загрява водата. Има и гаранция. С едно зареждане на батерията прави обаче само 3-4 кафета. После трябва да се зареди. Зарежда се със стандартно зарядно за телефон.

https://www.outin.bg/nano-portable-espresso-machine/?attribute_p … ntpBoCDJAQAvD_BwE

# 769
  • Варна
Добра ли е тази четка?В търсене съм, а не ми се дават много пари.
За мен да, но нямам база за сравнение с друга марка ултразвукова, но в сравнение с електричка съм по доволна.

Главите на четката обаче, мисля че са съвместими само с тзи марка и аз съм ги намирала само в Емаг.
Може и на друго място да ги има, но не съм търсила задълбочено

# 770
От черния петък в Емаг отново осъзнах, че от Амазон по-изгодно няма и ще си чакам техния.
Мъжът ми сън не спа за един телевизор, та поне него го бяха намалили със 700лв., той доволен.
 Златна рибка чакам и Пирин хил да видя как ще се представят, май е това само.

Рибата има някакво 30 %-но намаление, повече ли се очаква?

# 771
Миналата година имаха 20% на почти всичко, сега са 30% на бестселъри.

# 772
От Емаг с търговец Емаг си взех боти Dr. Martens за 120 лв., в 7:00. В 7:01 се чудих дали да купя по-голям номер, защото знам, че често имат проблеми заради стегнатата кожа и нямаше никакви бройки. Сега ще се надявам да са ми ок, но като намаление е супер добро, редовната им цена е над 400. Точно тези ми седяха и в любими във Фешън Дейс и там не бяха толкова намалени, дори на техния ЧП. И естествено (стана ми навик на такива намаления да си купувам чанти Grinning) - голяма Фурла за 200 от 500. Доволна съм, но например една прахосмукачка, която си купувах от Емаг преди няколко седмици, сега не е намалена.

# 773
Намалението в Златна рибка в момента е само на конкретни марки. Ще пуснат и на останалите.

# 774
  • Варна, България
Италианска марка за продукти за коса

🔥 Отстъпките до 50% са твои, но само от 14 до 23 ноември.
Напомняме ти, че с Лоялната програма ще получиш премиум бонуси! ✨
Не се бави - открий своето усещане за лукс. ⭐ https://medavita.bg/

# 775
Значи реално това което виждам е, че всички продукти които бяха на оферта в Емаг са все още налични, но от други търговци и цените им са естествено далеч от чернопетъчни.
Така ли само толкова бройки имаха на склад Емаг и се изкупиха.
Смешна работа, при все че съм им голям фен на Емаг.

# 776
Дразнещо е, но е очаквано. Аз съм се примирила, че може и да не се добера и не се разочаровам. Сега след като най-примамливите оферти вече са изчерпани, си разглеждам на спокойствие другите неща, сравнявам цени и пускам трета поръчка. Поръчах ботуши Пума на децата, не успях да ги намеря на по-добра цена след не много задълбочено търсене. Поръчах и памперси, шампоан против пърхот Дюкре и комбинирани тестове за ковид. Много съм доволна.

# 777
И аз се разписах в Емаг. Не съм следила конкретни неща - поръчах каквото ми се стори изгодно - душ гел за детето Биодерма 2х1 литър за 36 лв, Swiffer кърпи 72 сухи и 40 броя мокри - по 15 лв и една кана за вода и тостер на Тефал, сториха ми се добри цени. Толкова, друго не ми трябва.

# 778
  • София
Аз се отчетох в емаг с един тример, който също свърши първите минути. Останалото козметика, която знам как върви като цена. Доволна съм Simple Smile

Тримерът свърши за по- малко от минута - беше ми в количката и при опит да поръчам изписа, че вече го няма, а много исках за ММ.
Успях да взема хладилника Беко, че ни трябва за караваната и едни Еър подс 2, които бяха с 30лв намалени, ама пак е нещо.

# 779
Sport depot са пуснали хубави отстъпки.
Сила.бг имат също черни дни. Даже има и код за 10% допълнителна отстъпка, която изскача в сайта. Единствено ме дразнят със скъпата си доставка до техен магазин, но напусках повече неща за безплатна. Тегля чертата, че си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт