Черен петък 2025

• 124 966
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Вчера съсипах един тиган на WMF по абсурдно нелеп начин и мисля да видя сега да го заменя и май в МОЛ-а на Цариградско в София има техен магазин.

Иначе ето каква реклама ми излезе преди малко

При предишното намаление на Рая Тойс поръчах доста неща, но вчера ми дойде само едно боди. Дали ще пратят и останалото се чудя.

# 826
 За WMF четох много лоши отзиви напоследък, та качеството май им е паднало.

# 827
Знаете ли Kiko Milano дали правят намаления? Техни продукти по големите сайтове тип нотино почти няма, така че се надявам на нещо в магазина на самата марка.

# 828
Знаете ли Kiko Milano дали правят намаления? Техни продукти по големите сайтове тип нотино почти няма, така че се надявам на нещо в магазина на самата марка.

Май имаше вчера в сайта им, но те си идват от Италия. Не знам дали във физическите магазини е имало ЧП.

# 829
Мисля, че нашите прибори са същите. Цената е топ. Мога утре да снимам как са на живо. Не мисля, че вилиците са големи.
Би ми било от полза ако ги снимате, благодаря предварително😊

# 830
Букинг имаха ли черен петък?
И ако някой знае на Магазини Немски център на физическите магазини кога е, че якето което ди харесах го няма онлайн.

# 831
  • София
В сайта им има добри намаления на истинския черен петък, сега погледнах, че в момента тече същата промоция 3+3 продукта. Доставката е безплатна над 45еур.

# 832
  • София
Знаете ли Зоя правят ли ЧП?

# 833
Мисля, че нашите прибори са същите. Цената е топ. Мога утре да снимам как са на живо. Не мисля, че вилиците са големи.
Би ми било от полза ако ги снимате, благодаря предварително😊

Ето снимка

# 834
Харесах си нещо от alleop  никога не съм поръчвала от там ако някой ги е ползвал  кажете ми коректни ли са?

# 835
Да се похваля. 🤣 Поръчах от Озон, Вис виталис - бебешки неща. Вчера взех Rowenta 15.60 от Технополис - цената беше много добра. Поръчах и сушилня за баба. Доволна съм, а и баба. 😄

Ще има още покупки, но за сега е това.

# 836
Аз също поръчах приборите на WMF от Технополис, благодаря на който ги сподели. Цената за 60 части е супер, обикновено на такава цена са комплектите от 30 части. Чак се чудя дали не е грешка.

# 837
По назад в темата, купувате много тигани от e mag. На Тефал или някои други?

В технополис има също добри намаления на комплекти Tefal. Simple Smile В емаг цените бяха една идея по-високи от тези в технополис.

# 838
Аз се отчетох вчера с кецове Vans от амазон за 71 лв. Във всички български сайтове започваха от 90, така че съм доволна. Дано само и да ми станат. Набелязах си и роботче прахосмукачка и чакам техния черен петък за него, макар че и сега е добра цената.

# 839
И аз съм с нови прибори от Технополис Simple Smile
В Айко цената им е 343.20 лв (пише, че са намалени). При тях серията Boston е на 200 лв.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 12:36 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт