Черен петък 2025

• 122 621
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 930
Търся качествен тиган. Да знаете къде има намаления?
Аз също … на конкретно за палачинки … без Тефал, много тънки дъна, а моите котлони са газови.

Може да погледнете Флонал в Homedetail.

# 931
Miss M,
Krups Dolce Gusto, беше на 70+ лв., в ЕМаг.
Следете там, виждала съм ги и по 100 лв.

# 932
  • Пловдив
Сребърни бижута с ЧП?
За тези се сещам
https://arwen.bg/

# 933
  • София
В Технополис, Инстант пот е с добра промоция. Взех си този модел с двата капака. Промоцията е до утре, а който иска да си го вземе от място- има 4бр в Б-я Мол..

# 934
Офффф, явно толкова ми се е спяло, че не съм финализирала поръчката в barecare и на сутринта видях, че промото е свършило  Weary
В кои сайтове да следя дали ще пуснат промо на този комплект

# 935
Търся изгодна коледна елха 180 см.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:58 от mandarinka7

# 936
# 937
Лего поръчах онзи ден от Комсед с 30% намаление.

Значи съм закъсняла, мислех, че ЧП е последния на м. ноември. 🤪

# 938
Бях хвърлила око на едни кубинки Dr Martens, но се разхождах наскоро из мола, мернах едни Lasocki с подобен вид и ми се досвидяха парите за Dr Martens. Подлъгах се и по една отстъпка, някакви 20% сингъл дейс или нещо подобно и ги взех за 100 и няколко лева, ама ме хвана малко яд сега... И в бг мамма ми излиза нон стоп рекламата на обувки.бг с моите Д-р Мартенс....

# 939

Не знам обаче колко % и на кои продукти.

# 940
  • оттам, откъдето започва България
Офффф, явно толкова ми се е спяло, че не съм финализирала поръчката в barecare и на сутринта видях, че промото е свършило  Weary
В кои сайтове да следя дали ще пуснат промо на този комплект

В озон.бг го има на 51.69 лв.

# 941
  • София
Нали знаете че са минита. Нищо особено, не струват 50лв. Последно го купих комплекта от стайлвана за 9еур, не бих повторила нито един продукт.

# 942

Не знам обаче колко % и на кои продукти.

# 943
Ранобудна, мерси видях го, но в barecare бяха по 30 и нещо.

nad_tab, знам, че са минита, но много ми се иска да пробвам корейска козметика и не ми се рискува с пълноразмерни. Защо не би повторила? Отзивите за марката бяха чудесни. Това ли е стайлвана https://www.stylevana.com/en_EU/?___store=bwsveub_en ? 9 евро ми звучи супер Simple Smile))

# 944
  • София
Много зависи от кожата и нуждите й, аз не съм пробвала тази марка корейска козметика, но взех два-три продукта за дъщеря ми и на нея й се отразяват чудесно. Комплектът от минита в Barecare беше на чудесна цена с намалението и го поръчах с идеята да пробва и останалите неща, а пък от любимите й - за пътуване като по-малки опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт