Черен петък 2025

• 122 611
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 915
  • Бургас
Обещала съм часовник на тийна.Нямам идея къде да търся мъжки часовник с метална каишка и стрелки и ще съм благодарна за някакви идеи🙏

# 916
  • Пловдив
Обещала съм часовник на тийна.Нямам идея къде да търся мъжки часовник с метална каишка и стрелки и ще съм благодарна за някакви идеи🙏
В немския амазон има доста оферти за "ранен черен петък" в момента 🙂
https://www.amazon.de/-/en/s?k=men+watch&rh=p_n_deal_type%3A2690 … Sk1C2mN8jdM8lV4Xw

# 917
Видях до -70% в Giulian

# 918
Максимум седмица и половина но съм поръчвала преди да си сменят името.
Пробвайте и капсулите на тяхната марка аз съм доволна
Някой поръчвал ли е кафе капсули от kaffek.bg ? Коментираше се че се чака 1 месец дали е вярно ?

# 919
ЧП не е ли по принцип последният петък от ноември?
ЧП е петъкът след деня на благодарността, а той е плаващ и се отбелязва на четвъртия четвъртък на ноември.
Нашите магазини си го правят, когато им скимне.

# 920
  • Стара Загора
Препоръчайте ми сайт за спални комплекти от 5 части с добро качество. Обикалях големите магазини днес - Айко, Momax, Домко, масово комплетите са от твърда като ламарина материя.

# 921
  • There I was on a July morning
Препоръчайте ми сайт за спални комплекти от 5 части с добро качество. Обикалях големите магазини днес - Айко, Momax, Домко, масово комплетите са от твърда като ламарина материя.
https://tac-bg.com/

# 922
Mika в Домко са със супер качество.

# 923

Аз съм много доволна от памучния сатен на CottonBox
https://www.talis.bg/spalno-bel-o-cottonbox/cottonbox?f=3757

# 924

На мен ми харесват комплектите на Тед. Поръчах от сайта им за 75 лева.

# 925
Сребърни бижута с ЧП?

# 926
За Лего препоръчвам Амазон, постоянно имат намаления на различни модели, но дори и на редовна цена - често пъти са по-изгодни, отколкото “намалените” у нас. На ЧП вероятно ще имат още по-добри промоции.

# 927
Търся качествен тиган. Да знаете къде има намаления?

# 928
Търся качествен тиган. Да знаете къде има намаления?
Аз също … на конкретно за палачинки … без Тефал, много тънки дъна, а моите котлони са газови.

# 929
Лего поръчах онзи ден от Комсед с 30% намаление.

Значи съм закъсняла, мислех, че ЧП е последния на м. ноември. 🤪

Може да погледнете в Озон. Някои конструктори са намалени също до 30.11. Оригинални са със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт