Черен петък 2025

• 124 933
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 900
  • Melmak
Дави питам, смятате ли че 14-16 ноември ще е финала на черния петък или да очакваме нови оферти от понеделник и до края на месеца? Какво ви е впечатлението от минали години и очакването за тази? По принцип черен петък е последния перък от ноември, но вероятно понеже емаг си го издърпват на 14, това принуждава и другите магазини да го направят, за да не изпускат клиенти. Човек купува само една пералня все пак. Какво мислите?
Зависи. Много е дразнещо с това чудене кога ще е чп в тоя магазин, в оня магазин. Чп си е една официална дата, но в България се прави много неприятно като всеки издърпва датата напред, за да може парите да бъдат похарчени при него. Освен това е много различна самата концепция на ЧП в България няма нищо общо с истинската. Тук пуснат 10% на нещо и вече е черен петък, което е абсурдно.

# 901
Даа, с тия 20% намаление, все едно го подаряват продукта на клиента! 🤣 А за десетте даже не ми се говори колко е жалко.

# 902
Ще си измислят и други намаления .. Черна събота, черен уикенд .. кибер дни седмици.
А и по Коледа пак ще има намаления.

# 903
ЧП не е ли по принцип последният петък от ноември?

# 904
  • Пловдив
Дави питам, смятате ли че 14-16 ноември ще е финала на черния петък или да очакваме нови оферти от понеделник и до края на месеца? Какво ви е впечатлението от минали години и очакването за тази? По принцип черен петък е последния перък от ноември, но вероятно понеже емаг си го издърпват на 14, това принуждава и другите магазини да го направят, за да не изпускат клиенти. Човек купува само една пералня все пак. Какво мислите?

Според мен ще има още оферти, все пак е средата на месеца още. Просто всеки магазин си определя кога да бъде или поне моето впечатление е такова от последните няколко години. Някои траят цял месец, някои един уикенд или няколко дена, различно е. Миналата година например в моловете точно в последната седмица имаше черен петък на всички магазини. В техните сайтове имаше инфо за всеки един от магазините там. Тази година реших да проследя пак сайтовете, засега не е имало нищо за ЧП. Предполагам, че предстои, но все пак не знам.
Понеже пишете за пералня - в магазините за техника в момента има ЧП. В Технополис (днес бях) е и утре, за другите не знам.

# 905
Здравейте!
Трябва да купя Лего за 5 годишния си пременник и Transformers фигурка. Някой с деца-момчета със сходни интереси, би ли ме насочил къде да търся? Ако има намаление, ще е супер☺️

# 906
Дали има някъде намаления на козметиката на Uriage?

Аркадия, аз също търся и съм се насочила към Трендиол, там цената е най добра, но дали са оригинални, не знам.

# 907
  • Пловдив
Лего поръчах онзи ден от Комсед с 30% намаление. Може и в Емаг да има, но вече на всичко цените са по-високи. Най-добри бяха в петък.

# 908
Здравейте, в електронния магазин на Пирин Хил правят ли черен петък?
Да

# 909
И в Техномаркет има, без лихвени на всичко.

# 910
  • Пловдив
Дали има някъде намаления на козметиката на Uriage?
В Гален имат до 30%

# 911
Лего поръчах онзи ден от Комсед с 30% намаление.

Значи съм закъсняла, мислех, че ЧП е последния на м. ноември. 🤪

# 912
  • Бургас
Обещала съм часовник на тийна.Нямам идея къде да търся мъжки часовник с метална каишка и стрелки и ще съм благодарна за някакви идеи🙏

# 913
  • Пловдив
Обещала съм часовник на тийна.Нямам идея къде да търся мъжки часовник с метална каишка и стрелки и ще съм благодарна за някакви идеи🙏
В немския амазон има доста оферти за "ранен черен петък" в момента 🙂
https://www.amazon.de/-/en/s?k=men+watch&rh=p_n_deal_type%3A2690 … Sk1C2mN8jdM8lV4Xw

# 914
Видях до -70% в Giulian

Общи условия

Активация на акаунт