Черен петък 2025

• 124 906
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 885
Технополис и Зора имат обявен черен петък 13/17, това според вас включва ли и 17?
Да, но все пак ще има по-малки наличности.

# 886
Някой поръчвал ли е кафе капсули от kaffek.bg ? Коментираше се че се чака 1 месец дали е вярно ?

2 седмици от поръчка до доставка.
Тръгнаха от Германия и пак са по-евтини от всичко тук на пазара.

# 887
Има хора, които не са успели да я вземат на 150 и я искат /като мен/ и я намират в чужди сайтове на по-ниска цена от 300лв. /това е общото с фантастика/.
Споделянето ми за намалената цена в Дъглас не е специално за теб тук, така че можеш да подминеш, след като не те устройва.
По принцип да, но на фона на 300лв, които някои дами дадоха и коментираха, че е изгодно също ..
В lookfantastic може да се вземе за £90, но при поръчка на друг продукт над £50.
В Дъглас бюти кутията на Ланком е намалена на 240лв.

Скъпо. Преди няколко седмици, когато беше наличен в Нотино, излизаше на 150 лв.

Това, че за някои 300 лв е изгодно, не значи, че всъщност е. Като съм видяла Бюти Бокса на 150 лв, всяка друга цена става неизгодна. До 20 лв отгоре мога да приема, но 240 или 300 лв - това не е изгодно.
Луук Фантастик не знам какво общо има.

# 888
Някой поръчвал ли е кафе капсули от kaffek.bg ? Коментираше се че се чака 1 месец дали е вярно ?

2 седмици от поръчка до доставка.
Тръгнаха от Германия и пак са по-евтини от всичко тук на пазара.

Кое е по-евтиното или аз не разбирам ?
Кутия капсули Долче густо 16 бр.тук на промо е 10 лв.
В посочения сайт 30 бр.са 20 лв.
На мен ми изглежда еднакво като цена?

Или се има предвид другите марки капсули, не точно долчето...

# 889
Аз купувам други видове кафе, не на Долче Густо. Имат и много повече разнообразие от това, което аз съм намирала в магазини или онлайн от кафето, което пия.

# 890
Другите капсули у нас са оскъпени, Долче густото е доста масово и могат да си позволяват да правят добри промоции.

# 891
Аз идвам да се оплача от Petmall. Поръчах в петък храна за кучето с отстъпка, че и те имат черен петък уж. Снощи получих имейл, че ми е отказана поръчката и ще ми възтсановят сумата, щото нямали наличност. Някой ако види някъде намалена храна N&D за дребни породи с агнешко да свирка. На тия с отстъпката щеше да ми излезе 89 лв за 7 кг. Едва ли ще има някъде такава отстъпка, но все пак, ако видите ще сме благодарни двамата с него. Котешките му сестри се урдиха миналата седмица, само той остана.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:48 от DreamingOfSummer

# 892
Тоест...кое е евтиното кафе?
С доставка 12 лв ми идва като тук..вземам капсули съвместими с ДГ машина, от верига тук, които също са на 7 лв и то без доставката 12 лева.

Ясно де...може би там има повече избор. Но като цена е същото.
Помислих че е нещо евтино...

# 893
цената им за кафе на зърна също не е нещо впечатляващо, че дори нямат и намаления.

# 894
Търся Krups Dolce Gusto тази с опции за дължина, или Mini Me, или нормална.
В Амазон я има на 50 евро. Тук е по 130, 140, 150 лв, като за 150 ти дават 5 кутии с капсули.

Cosori Dual Blaze еър фрайер до вчера беше 140 евро в Амазон.де, днес е по-висока цената, ще чакам 20-ти ноември.

Fossil дамски часовник на много добра цена само 109 евро е на limitted deal в момента. Тук са по 370 лв.

Бях си харесала четка Remington hydralux hot air само за 20 евро, но имаше много коментари, че самата четка постоянно пада от тялото. Сега съм се прехвърлила на Babyliss air style Ion  с преставки, и тя за 21 евро. Не искам въртяща, да не ми оскубе и малкото коса, която ми е ценна.

Та, исках да кажа, че тези лимитирани оферти в немския амазон за много добри, но май ще изчакам самия черен петък да видя. Или поне четката и часовника да си поръчам

# 895
Няма да я оскубе, освен ако не е заплетена. На мен не ми се дават пари за такава четка, защото знам, че ще я прибера в шкафа след 2 седмици. Иначе все ги заглеждам по техномагазини и сайтове, но се познавам.

# 896
  • Тра-ла-ла
Аз идвам да се оплача от Petmoll.
Petmall се изложиха тази година. Храната, която купувам беше изчерпана още преди ЧП.ND се среща на промо и извън сегашните. Последно бях взимала за котки под 90лв за голяма разфасовка. Аз съм си направила една папка в браузъра с линкове към магазини и така лесно следя цените

# 897
Дави питам, смятате ли че 14-16 ноември ще е финала на черния петък или да очакваме нови оферти от понеделник и до края на месеца? Какво ви е впечатлението от минали години и очакването за тази? По принцип черен петък е последния перък от ноември, но вероятно понеже емаг си го издърпват на 14, това принуждава и другите магазини да го направят, за да не изпускат клиенти. Човек купува само една пералня все пак. Какво мислите?

# 898
  • Melmak
Има ли проблеми с мобилен телефон закупен от Емаг?
Да! Точно от емаг, не партньор. Телефон за 2 бона , флагман, в гаранция - на година и половина - прегря няколко пъти лятото до степен да му гасне екранът, и финишира с едно изтърване от  височината на кръста. Пратих го в сервиз - не можело гаранционен ремонт, защото бил изпускан. Някак го приех това, въпреки че за мен не е нормално гаранционен телефон да се държи така. Но най ме вбеси, че телефонът се включваше преди изпращането в сервиз, само дисплеят беше прецакан. След отказа да платя ремонт и връщането към мен обаче апаратът изобщо не се включваше. Значи за обувки по 50 лв намалени проблем няма, обаче за хилядарка се закучиха. Ами и аз финиширах с тях.

Значи още е същия батак, какъвто беше преди години. Имах проблем с ел четка, не беше от скъпите, но няма значение. Връщаха ми я 3 пъти от сервиза с твърдението, че няма проблем. Аз седя и се чудя идиот ли съм, като очевидно проблем има. Тогава приключих с тях, явно нищо не се е променило!

# 899
  • Пловдив
Здравейте, в електронния магазин на Пирин Хил правят ли черен петък?
Да, правят, но все още не съм разбрала кога точно ще бъде.
Преди имаше и допълнителен код за 5% - FRIENDS, който важеше и на ЧП.

Общи условия

Активация на акаунт