Черен петък 2025

• 124 971
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 870
Зачудих се къде мернах вчера и се сетих Simple Smile

https://www.technopolis.bg/bg/Grilove-i-skari/TROEN-ChUShKOPEK-S … ITIA-SIN/p/820402

Момичета (и момчета), помогнахте ми с чадърите, сега искам да ви питам дали някъде сте виждали чушкопек троен на промоция.
    Моят изгоря, а много го ползваме, понеже си произвеждаме и чушки, и патладжани.

# 871
    Привет на всички, имам нужда от помощ.
    Знае ли някой къде трябва да въведа номера на клуб картаа ми на Лили, за да се приложат отстъпките?

# 872
    Има ли проблеми с мобилен телефон закупен от Емаг?
    Да! Точно от емаг, не партньор. Телефон за 2 бона , флагман, в гаранция - на година и половина - прегря няколко пъти лятото до степен да му гасне екранът, и финишира с едно изтърване от  височината на кръста. Пратих го в сервиз - не можело гаранционен ремонт, защото бил изпускан. Някак го приех това, въпреки че за мен не е нормално гаранционен телефон да се държи така. Но най ме вбеси, че телефонът се включваше преди изпращането в сервиз, само дисплеят беше прецакан. След отказа да платя ремонт и връщането към мен обаче апаратът изобщо не се включваше. Значи за обувки по 50 лв намалени проблем няма, обаче за хилядарка се закучиха. Ами и аз финиширах с тях.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 01:26 от Нарцùса

# 873
    По принцип да, но на фона на 300лв, които някои дами дадоха и коментираха, че е изгодно също ..
    В lookfantastic може да се вземе за £90, но при поръчка на друг продукт над £50.
    В Дъглас бюти кутията на Ланком е намалена на 240лв.

Скъпо. Преди няколко седмици, когато беше наличен в Нотино, излизаше на 150 лв.

# 874
    Привет на всички, имам нужда от помощ.
    Знае ли някой къде трябва да въведа номера на клуб картаа ми на Лили, за да се приложат отстъпките?
    Ако картата е въведена в профила, отстъпката излеза автоматично. В падащото меню в профила трябва да ти излезе лоялната програма, от там някъде би трябвало да можеш да я въведеш.

# 875
    По принцип да, но на фона на 300лв, които някои дами дадоха и коментираха, че е изгодно също ..
    В lookfantastic може да се вземе за £90, но при поръчка на друг продукт над £50.
    В Дъглас бюти кутията на Ланком е намалена на 240лв.

Скъпо. Преди няколко седмици, когато беше наличен в Нотино, излизаше на 150 лв.

Това, че за някои 300 лв е изгодно, не значи, че всъщност е. Като съм видяла Бюти Бокса на 150 лв, всяка друга цена става неизгодна. До 20 лв отгоре мога да приема, но 240 или 300 лв - това не е изгодно.
    Луук Фантастик не знам какво общо има.

# 876
    • Пловдив
    https://bg-maistor.com/ е сайтът на Мултиком. Обикновено пазарувам от физическите им магазини, но и сайтът си е напълно ОК 👍

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 10:19 от Lara1

# 877
    • оттам, откъдето започва България
    В Практикер дали ще има черен петък?

# 878
    Миналата година имаше.

# 879
    В Практикер дали ще има черен петък?

Уж пише черни оферти, ама не е ясно дали ще имат промоция на всичко другата седмица.

От днес Еником имат черни дни. Ще хвърля поглед на мебелите, но ми трябват оттам най-вече неща за подаръци. На живо имат изключително красиви неща.

Аз продължавам да се ослушвам за промоция в Сиела, че бяха подарили ваучер на синковеца и иска някои книжки оттам.

# 880
    Здравейте, в електронния магазин на Пирин Хил правят ли черен петък?

# 881
    Момичета (и момчета), помогнахте ми с чадърите, сега искам да ви питам дали някъде сте виждали чушкопек троен на промоция.
    Моят изгоря, а много го ползваме, понеже си произвеждаме и чушки, и патладжани.

Вчера в Метро имаше чушкопеци за 35 лв.

Да попитам мултикукъра на инстант пот с wifi, pro plus май беше модела, заслужава ли си?

# 882
    Технополис и Зора имат обявен черен петък 13/17, това според вас включва ли и 17?

# 883
    Някой поръчвал ли е кафе капсули от kaffek.bg ? Коментираше се че се чака 1 месец дали е вярно ?

# 884
    Да знаете да има или да се очакват някъде килими намалени?

Общи условия

Активация на акаунт