Черен петък 2025

• 122 625
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте. Приключи ли промоцията за Genius за 15 лв.

# 991
  • Пловдив
Здравейте. Приключи ли промоцията за Genius за 15 лв.
Явно да.
Сега ми излезе това:
Момичета, в бершка помните ли минали години на чп дали са пускали всички артикули на някакво намаление или само избрани?
По спомени беше 20% на всички ненамалени.

# 992
  • Melmak
Поръчах прахосмукачка от Технополис и днес ми звъни куриер на.. Европът. Много зле са тези, нямат офиси, известия, нищо. Не бях вкъщи. Бива ли тоя технополис да се излага така.. с тия смотани куриери.

# 993
Някъде да сте мяркали сатенени калъфки?

# 994
  • София
https://parfium.bg/kolichka?action=show
Доста добра оферта

# 995
Дала си линк към количката, а моята е празна 😂

# 996
  • There I was on a July morning
Ослушвам се за промоция за златни бижута, ако някой види нещо, моля да пише в темата.
Предварително благодаря!

# 997
Къде има черен петък на парфюми?

# 998
Аз се интересувам конкретно от Yеllow Diamond или Crystal Noir
Ако някой ги види добре намалени, да драсне Hug

# 999
Някой връщал ли е пратка към озон?
Поръчах една чаша, пристигна днес с фабричен дефект, не знам как да процедира? Ще ми я сменят ли или ще ми върнат парите? Пристигна със спийди

# 1 000
  • ново
Аз се интересувам конкретно от Yеllow Diamond или Crystal Noir
Ако някой ги види добре намалени, да драсне Hug
https://elinor.bg/order/cart
И код black

# 1 001
Поръчах една чаша, пристигна днес с фабричен дефект, не знам как да процедира? Ще ми я сменят ли или ще ми върнат парите? Пристигна със спийди

Звъннете на оператор. Много са любезни. Друго е с живи хора да се общува, а не като при опитите да се свържете с Емаг.

Подарявам код за Пирин хил, ако може допълнително отстъпка по време на черен петък.

# 1 002
  • София
Някой знае ли, кога е започнало намалението в NL4you и до кога продължава?

# 1 003

Имат форма за връщане. Попълвате и следвате стъпките. Обаче аз не успявах да изпратя искането си. Писах им и човек ми го създаде служебно.

# 1 004
Аз бях получила стока с дефект. Писах им. Предложиха ми да ми върнат сумата като ваучер и да си задържа стоката. Съгласих се. Често пазарувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт