🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 205
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 495
Направо бяха нелепи всички. Единия щял да бие....ако приятелката му отиде на среща, другите пък, как изобщо си мислят, че са във връзка с Криси, Денис, Гавриела, че и Филипа. Как ще са меркантилни жените им, абсурд.  Тези мъже, наистина ли си мислят, че ние зрителите сме толкова прости и наивни? Жалки смешници и треторазрядни актьорчета. Орлин много точно ги е преценил, че слагат маски пред камерите. Толкова са жалки всички и не мъжкари, ами направо изглеждат като плужеци и мазньочи. Докато мъжете спретваха атака срещу Орлин, жените правеха същото с Натали. Голям трън им е в очите тази двойка. Сигурно щото при тях няма никакви скандали, разбират се добре и най-важното не се вземат на сериозно, за разлика от другите.
Лили е много противна, обаче Виктория направо е дебил. Тръгнала да прегръща Габа, дето най-много я тъпче и я ползва за изтривалка. Може би й харесва да се подиграват с нея и да я унижават, знам ли, луди всякакви.
Новите мъже и те за нищо не стават. Чакам да видя, старите, как ще приемат новите в хабитата си. Подозирам обаче, че новите от страх, ще се насочат към самотните дами и няма да посегнат към "обвързаните".
Като цяло, поредния скучен епизод. Присъствахме на другарски съд.
Тушев, айде давай ги тези рози, че ни писна да гледаме едно и също.

# 496
  • София
Mного странно Габа и Виктория как се заобичаха изведнъж, като излезе Тихомир на среща с Хени. В предния епизод Габа разправяше как можел сред толкова красиви жени да избере точно Виктория, а сега я юрка да направи 2 скандала и да си го върне. То не бяха прегръдки, гушкания. Явно групичката на булитата се обръща срещу Хени в защита на Виктория... Интересно...

# 497
  • София
Назад съм още, ама съм бясна. Тоя Виктор много тежък ПМС има. Егати мъжественото поведение..

# 498
Виктор беше толкова “загрижен”, че Орлин изглежда гей и женчо, а в крайна сметка самият той излезна точно такъв. 😄

# 499
Много скучен епизод

# 500
Гледам с огромно закъснение, извинявам се ако е коментирано вече, но не мога да се сдържа: И аз като Орлин оставам понякога безмълвна към агресията на безпомощните в словесен двубой прости хора с психопатски наклонности като Виктор - Румпел Щилтсхайн с издрания гръб.
И толкова други нелепости видях и чух, а още не съм на средата на епизода. До утре, ергени и ергенки!

# 501
  • here and now
Сега очакваме оплакване от монтажа и обяснения какво е искал да каже авторът(Виктор), пък ние не сме разбрали, щото сме глупави и обществото... бла бла бла...

# 502
Аз не знам Орлин колко е лишен от логика, но ВиКтор със сигурност е лишен от такава и той е арогантния в ситуацията. Нормален изказ няма - във всяко изречение само повтаря “в крайна сметка”, “изключително” и “очевидно”. Научил е три по-дълги думи и се мисли за много умен. Викторе, мъжко ли е да обиждаш някой, да лъжеш, да изкривяваш чужди думи, да си противоречиш (относно важността на морала на жената и с колко мъже е била)? Толеранса за който говориш, че имаш е само в сънищата ти. Нулев толеранс имаш ти и според мен си за психиатър. Лекувай се човече…Това е сериозно. А за Петър, да ходи в Болшой театър…и да вземе и тази, къде била спала с депутати. Орлин може да не е спечелил уважението на 20 човека в къщата, но е спечелиш уважението на хиляди хора пред екраните. И честно казано, Викторе, ти изглеждаш по гейски и по женски от Орлин. Гледай се отстрани само и работи над себе си и отношението си с хората най-вече!

# 503
  • here and now
Ако правят пак предаване с един ерген, да вземат Орлин.
Мисля, че би бил много подходящ.

# 504
Виктор е демагог и психопат. Мега противно злобно човече. Освен това е скучен.

Денис в реалния живот не би го търпяла. Загуба на време.

# 505
Виктор е пренавит и говори клишета, колкото се може по-бързо, за да изопачи нещата в своя полза. Типичен комплексар и психопат, който търси глутницата от иначе недостойни за неговото внимание, за да спечели симпатии и една минута слава. Малък и жалък мишок.

# 506
  • София
Не го следвам този льольо, но се надявам да е усетил хорското мнение. Орлин запазва хладнокръвие и говори почтително, а онова скача като чихуахуа и се блещи. Момите пък намират за супер скандално Натали да си говори с друг мъж. Мда, те навън не си говорят с мъже, други работи правят.

# 507
Всички бръмчалки се писаха големи моралистки.
Тушев какво ги точи тези епизоди - явно няма достатъчно материал да покрие ефирното време.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 05:44 от bonbonka6

# 508
Най- добре определи Краси мъжете относно хрисмите и некомерсиални женоря: каква заблуда!

# 509
Калпав кастинг и калпав сценарий. По-зле от петоразрядна оперета.
Имам чувството, че са хлътнали в един бар и са ги извлекли от там, толкова е зле положението с кастинга. Не случайно едни и същи циркулират в няколко епизода. Няма други, които да се съгласят да играят роличките, които им диктуват в ушенцата.
И всичките жени потънали в силикон, разни ботокси и други простотии, нищо човешко не е останало по тях. Устните им така подути, сякаш са ги били по устата, преди да влязат на снимки. Поведението им на прости..ки, пардон, на леки жени, жени за една нощ. Но със самочувствието на красавици. Не осъзнават ли колко са се загрозили?!

Тези телевизии няма ли да се вземат в ръце и да правят по-стойностни предавания?

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 01:04 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт