🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 236
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 540

Жените също няма какво да ги коментира. То едно и също, едно и също.
Изненадах се когато видях как Вики се е прегърнала с Бланко, но имаше моменти в които тя я иронизираше и я товареха нарочно с крайности, за да и е кофти. Не я разбирам Виктория наистина какъв го дири в това шоу и защо се излага така.
Ами двете явно са видели, че след операциите си приличат като сестри и чудото станало и се разбрали. Laughing
Ако и слуховете, че и Габи е от един по-мургав етнос са верни, то е ясно - те се подкрепят помежду си.

# 541
Сигурно и приятелката му, кяото го съди го е “предизвикала”.😅

# 542
# 543
Виктор беше толкова “загрижен”, че Орлин изглежда гей и женчо, а в крайна сметка самият той излезна точно такъв. 😄
Викито - Мути 2….😃😃😃

# 544
Сигурно и приятелката му, кяото го съди го е “предизвикала”.😅

Така е. Аз не понасям Габриела и тя прекалява постоянно, НО насилниците винаги имат някаква причина, предизвикани са и т.н.

# 545
Виктория си е качила стори , че било карма ,е българският футбол е в такова състояние .😅  доста е злобна .

# 546
И аз снощи заспах на спора на Виктор и Орлин, но гледам някакъв спор между Габа и Мис Дубай- това днес ли ще е или снощи съм изпуснала драма в кокошарника?

# 547
Антон Стефанов и той правил интервю с въпросния Радослав , а след това втория бил арестуван за домашно насилие.
Има нещо гнило в цялата работа.
Интересно ще гостува ли в Надкаст.

# 548
Виктория си е качила стори , че било карма ,е българският футбол е в такова състояние .😅  доста е злобна .
Не е карма, ама е отражение. Причината за нейното уволнение е, че е изнесла информация от личния живот на футболист в А група, но името му е цензурирано. Щом такива дреболии могат да внасят промени в администрацията, представяйте си какво е на по-високите нива.
Днес ще е спорът с Шермин, вече нямам търпение.

# 549
Не успях да гледам вчерашния епизод, но от коментарите прочетени тук май няма смисъл да си губя времето.

# 550
И аз снощи заспах на спора на Виктор и Орлин, но гледам някакъв спор между Габа и Мис Дубай- това днес ли ще е или снощи съм изпуснала драма в кокошарника?

Днес. 🤓

# 551
Каквото и да каже този селяндур Радо все тая... дори и нищо да не е правил на Габа си беше противен. Тази година много тегаво с тия участници- един няма като хората.

# 552

Пхахахахаха, ще припадна от смях

# 553
За мен учудващото е, че само Орлин и донякъде Краси осъзнават, че едва ли ще си намерят жени за дългосрочна връзка там, и няма смисъл да се изричат високопарни думи. Те както я подкараха вчера: всички са съвършени, с благ характер, немеркантилни. Не вярвам да не знаят къде са и с кого си имат работа, затова репликата на Орлин за маските беше право в десетката. Решили са да си играят на любов и ревностно си пазят сценария.

# 554
Ами според мен те всички го осъзнават, но просто Виктор и Петър са достатъчно нагли да си мислят, че залъгват зрителите...

Общи условия

Активация на акаунт