🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 242
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 750
Според мен казват на жените, че има само три този, за да видят кои ще тръгнат да се борят със зъби и нокти за розите, защото има три часа до церемонията.Дали някоя от обвързаните ще забрави, че е обвързана, за да "спечели" оставане в предаването.След като тримата дадат розите ще върнат и старите мъже.Няма да е зле направо да им излъчат на живо надпреварата на половинките им за розите, ако има такава😁Нещо от сорта ми се върти.Но абсурд да си тръгнат всички, поредното промо скалъпено да предизвика интерес.

# 751
Абе каквото и да е поне ще се раздават рози най-после, ама като гледам, ще е утре, а сега само ще е прелюдия. От колко седмици никой не си е тръгвал Grinning

# 752
Не знам кога ще е розораздавснето, но ми се струва, че Шермин ще си ходи скоро. Ако не на предстоящото, то на следващото.
В момента, най ми харесват Тихомир, Натали, Хени и Лили. Открих, че Натали има уникална усмивка. На Тихомир е хубава, открита.
Другите, за момента, не са ми интересни.

# 753
Ами явно чак другата седмица ще съберат "семействата"

# 754
Ами явно чак другата седмица ще съберат "семействата"

Или по другата.

Да има балами да гледат реклами.

# 755
E, на мен ми е интересно. Чудя се дали ще направят както някой предложи да им кажат има три рози да видят как ще се борят за тях и ще си забравят мъжете или ще вкарат изведнъж на церемонията още нови момци да видят коя ще приеме за да остане и коя ще си чака мъжо извън рая Grinning Сармичка да си ходи, нали щяла да бъде в Сен Тропе иначе...

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 19:42 от RoseofVersailles

# 756
  • на последния етаж
Преди малко изгледах снощния епизод. Така и не разбрах защо змиярникът изведнъж се обърна срещу Шерминъ - до вчера си гугукаха и славославяха една друга, сега почнаха да кълват срещу нея. Егати лицемерието - какво поведение, кой щял да я търпи, омръзнало им да слушат едно и също. И то всички в хор. Сега ли се сетиха?! Истински кокошарник!

# 757
  • В Града на липите
Тя ги подпука първа. Grinning Били й завиждали за дрехите, красотата, езиците, бижутата, пътешествията и т.н.
Каквито и да са и те имат уши и търпение. Това, което тя рецитира, като папагал вероятно е излъчено едва наполовина. Сигурно го е повторила още нам си колко пъти.

# 758
Натрупвало се е три седмици... А и тя ги почна и то към Габа, която се мъчи от началото да ѝ спасява кожата...

# 759
Има вражда между Ана и Габа,тлее  си във времето.Привидно се защитават,но не за пръв път Габи защитава Красимир.Снощи също се противопостави на Ана,че не бил абориген.И двете са лицемерни една към друга,то е ясно.Имат хиляди поводи и причини да си съскат и хапят взаимно.

# 760
Не знам кога ще е розораздавснето, но ми се струва, че Шермин ще си ходи скоро. Ако не на предстоящото, то на следващото.
В момента, най ми харесват Тихомир, Натали, Хени и Лили. Открих, че Натали има уникална усмивка. На Тихомир е хубава, открита.
много ми е интересно да споделиш с какво те грабнаха Хени и Лили....Thinking

# 761
Аз за Лили си развалих много мнението, ама намирам Хени за добродушна. Просто е простоватичка, но някак си добродушна. Да, подиграва се, ама то и ние така. По-симпатична ми е от Църка във всеки случай.

# 762
Малко за добър вкус, преди да ни тормозят с Йовица,  Бланко,Лили и Шермилинго

# 763
От всякъде я дънят Шърмѝ... 😆

# 764
Ами различават се от останалите, особено тези в двойките... ГаБижу също е готина, но така се обезличава откъм Джанго, който не блести с нищо особено, но се тика напред и се бие в гърдите какъв мъжкар е.
много ми е интересно да споделиш с какво те грабнаха Хени и Лили....Thinking

Общи условия

Активация на акаунт