🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 137
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 900
Шермин имаше един кратък момент в някой от първите епизоди, когато без да знае че има камери в кухнята, разказваше на някого за живота си, за майка си и брат си, които се прибрали и други подобни истории. Тогава освен че ми се стори искрена, може би с помощ от алкохола, но и говореше без Ъ в края на думата, без лигавене и маниерност и почти като себе си🙃

Ако някой може да намери точно този момент, ако на някого му се занимава с издирване на този монолог, ще е много, много полезно. Можем да я видим в почти истинска светлина.
Аз засега възприемам АнаШ, като обобщен образ на пенсионирана джебчийка/все пак е на възраст😉/, надградила до еск..т трети ешалон, в предпенсионна възраст.

# 901
Шермин имаше един кратък момент в някой от първите епизоди, когато без да знае че има камери в кухнята, разказваше на някого за живота си, за майка си и брат си, които се прибрали и други подобни истории. Тогава освен че ми се стори искрена, може би с помощ от алкохола, но и говореше без Ъ в края на думата, без лигавене и маниерност и почти като себе си🙃

Ако някой може да намери точно този момент, ако на някого му се занимава с издирване на този монолог, ще е много, много полезно. Можем да я видим в почти истинска светлина.
Аз засега възприемам АнаШ, като обобщен образ на пенсионирана джебчийка/все пак е на възраст😉/, надградила до еск..т трети ешалон, в предпенсионна възраст.

Аз си спомням този момент. До колкото разбрах по разказа, животът й изобщо не е толкова цветущ и общо взето й се налага да издържа и майка й и брат й. (който каза че е в казарма май)

# 902
  • густо майна Филибето
На Хени разказваше, как трябва да издържа семейството. Израелеца изоставил мама, дошли в София заради братчето, да не влезе в казарма. Направо си я представих как залага пръстена на Краси в собствената му заложна къща. И още няколко часовника. 😂

# 903
Шермин наистина е едно кречетало, кой нормален мъж ще я издържи за повече от 2,3 дни.

# 904
Да,на Хени разказваше...и тогава се изкуши да излъже,че 6 м след като тя се установила в бг,майка и брат и се прибрали ...заради нея.Когато Хени изпадна във възторг,колко хубаво ,че брат и може да отиде в Израелската армия Joy
Бързо си призна,че той от това бяга....Разбираемо,нито е първия,нито последния..

# 905
  • SF
Тихомир пък имал малшанс изобщо да разговаря с Хени. Извън предаването това нямало как да се случи... Laughing Laughing Laughing
Умничка е и Хени.

А Виктория може да се гласи малко повече. Не е някаква естествена красавица, за да се появява сред останалите момичета без грим и подправки. И малко да отпусне захапката, защото Тихомир е поставен в среда, в която има накъде да бяга. Даже и при малшанса си да отиде заради едната роза, Виктория се прибира в България.

# 906
На Хени разказваше, как трябва да издържа семейството. Израелеца изоставил мама, дошли в София заради братчето, да не влезе в казарма.
Това дали го е казвала, че са разделени майката и евреина?

Но иначе не мога да си представя, че баща (макар и пастрок) от Израел би толерирал такива ескорт изцепки, че на всичкото отгоре и да вършее в Дубай (където преди доста време не се допускаха посетители с израелски паспорти).

И изобщо, всеки път като Шерминатора спомене Израел и ми е жал, че в нац.ефир се промотира, че едва ли не там растат и се възпитават жени като нея. И изобщо не я е срам, че реално е необразована, платена жена за секс компания

# 907
  • SF
Нещо много се е объркала Термин с този Израел. Там обстановката не е много мирна. Единствено се прави на интересна с този Израел. Тя няма много теми за разговор. След първите въпроси-клишета четеш ли книги, имаш ли бизнес, как се виждаш след 5 години, няма много варианти да прелее към лек, непринуден разговор. При нея всичко е клише.

# 908
ШермимЪ каза, че вторият мъж “и  той се оказа измамник”.Това помня.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 09:27 от ДХ3

# 909
На Хени разказваше, как трябва да издържа семейството. Израелеца изоставил мама, дошли в София заради братчето, да не влезе в казарма.
Това дали го е казвала, че са разделени майката и евреина?

Но иначе не мога да си представя, че баща (макар и пастрок) от Израел би толерирал такива ескорт изцепки, че на всичкото отгоре и да вършее в Дубай (където преди доста време не се допускаха посетители с израелски паспорти).

И изобщо, всеки път като Шерминатора спомене Израел и ми е жал, че в нац.ефир се промотира, че едва ли не там растат и се възпитават жени като нея. И изобщо не я е срам, че реално е необразована, платена жена за секс компания

И после спомена, че и той и нейният баща са починали...но май преди това се оказал и той измамник каквото и да означава.
Затова се изненадах, че говореше за одобрение от семейство, и по-точно от мъжка фигура. Може би майката сега живее с някой друг.

# 910
  • SF
Абе няма стабилно семейство тази Шермин, за каквото непрекъснато плямпа. При нея всичко е едно плямпане.
"Приятелките й" от Ергенът пак дълго я издържаха. В началото са имали някаква тактика, за да търпят всичко това. Включваха се в разговорите й, поддържаха ги, монолозите й не ги дразнеха.
Може би съм пропуснала как и защо започна да им писва от нея.

# 911
ШермимЪ каза, че вторият мъж “и  той се оказа измамник”.Това помня.

Да, та не знам какво се хвали толкова със "семейното" си положение и в какво е израстнала..

# 912
На мен друго ми направи впечатление- Шермин със всички мъже се държи унизително с цел да изпъкне тя и да ги принизи, което не е ок. Аз не виждам как ще задържи мъж с такова отношение и едва ли някой ще я търпи като постоянно ги унижава. Лъчо не знае марката часовник, Радо не разбирал от вина, Краси нямал обща култура, ами тя и още 10 сезона да влиза няма да намери такъв да я търпи. Всичките мъже, които я каниха я превъзхождат и по интелект и по обноски, дори Краси е по-обран и сдържан от нея, но това си е просто същество и наистина има симптоми на Дънинг-Крюгер.

# 913
  • SF
Тя си е въобразила, че изглежда много изискано и фино, като говори по изискан начин. Изглежда като репетирала пред огледало. Едно и също, наизустено, префърцунено поведение, което може да впечатлява само подобни на нея жени (има ги много!).
Мъж обаче няма как да се гъне като лиана и да слуша дълго тези глупости. Яла била морски таралежи. Ами на мъжа му е ясно, че това няма да е част от дневното му меню и не му се закусва с ескарго и супа от водорасли. Предпочита си яйца.
Ей така един намазан охлюв като Шермин гледа филмите от първия ред как доста по-обикновени момичета са предпочитани пред нея. И се чуди къде бърка.
Мъжете наистина се плашат от такива жени. Въобще хората се плашат от такива хора. И аз се плаша от такива жени и мъже. Не мога да поддържам дълго разговор за марки часовници.

# 914
Аз не знам кое тя намира за толкова похвално - знае марка на часовник, ми дай извади го. За мен тя има 2 ван клифа и това е. Аз смятам, че всяка кифла, която си постави за цел да извади 10000 за тия гривни може да ги има. Да ги сменяше непрекъснато с премиум бижута - щях повече да ѝ повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт