🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 274
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 450
Краси- тъпото разбра Орлин,  а интелектуалците - не....
И така и не разбрах тази атака на всички срещу Натали и Орлин.
А Петър е много гузен през цялото време.
А на Виктор очите ще изскочат от зор.

# 451
Виктор е дъно , много е злобен . Петър с тези сторита за Кристина също лъсна , че е дребна душичка .

# 452
Ее Джани се включи и Викито веднага с тихото гласче “така е, така е”. Пълен п*тьо, прав беше Орлин на синхрон, че Виктор не смее да говори така на Джани и Краси, както на него 😂

# 453
Да, а Виктор с кръстосаните крака изоообщо не е седнал като един женчо, и изобщо не стои цял ден като клюкарка около басейна 🤣

# 454
Всички искаха Натали, тя избра Орлин, ето в това е проблема. Хубавата Елена и Троянската война.

# 455
Някой спешно да даде на Виктор от неговите шоколади, да улаби малко Joy

# 456
Да "поднеса епитет" е може би най-нежният начин да кажеш,че обиждаш някого. Евър 🤔 Всички демонстрират завидна лексика 😄

# 457
Жоро Игнатов е нелеп и е в истерия, но това не прави Орлин по-симпатичен, точно както и простотиите на ало.бг коалицията не правят Виктория по-симпатична.

# 458
Към Виктор : понеже си голям оратор, не се казва за едно поведение, че е мъжествено, а мъжко.
Не, че нещо, но понеже се пишеш голям оратор.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:24 от BlackCat12

# 459
Дребно коплексирано човече е тоя Виктор

# 460
  • у нас
На Орлин му се насълзиха очите. Виктор наистина словесна диария изкара, както каза Петър. Много злоба, много.

# 461
Приятелят ми ме попита притеснено дали смятам, че се държи женствено, когато се гушка в мен. Тоя идиот Виктор кара нормалните мъже да си мислят, че нещо не им е наред, когато са гальовни с жените си! Не, Викторе, ти не си наред, злобен тъпако!

# 462
Краси- тъпото разбра Орлин,  а интелектуалците - не....
И така и не разбрах тази атака на всички срещу Натали и Орлин.
Завист се нарича - че най-не мъжествения забърса най-малката хубавелка и с най-малко километри.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:19 от mauigirl

# 463
Виктор наистина е озверял и всичко идва от големите му комплекси , породени може би  от  детство без възможности , от възпитание от по-семпли хора , от тесногръдие в обкръжаваща среда. В съчетание с маниакалната му амбиция и желание за успех ( а и отблъскваща визия ) нещата са пагубни -изискващ , агресиращ , завистлив.
С всеки кадър Орлин ми става все по-симпатичен  и дори мисля че той и Калоян са най-хубавите мъже в къщата.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт