🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 275
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 435
Всички мъже описват половинките си като много амбициозни, а те са до една професионални нищоправачки😆

# 436
Виктор е изключително злобно мъжленце…

# 437
Съжалявам, че ще се повторя, но Габиту е ужасно злобна женица.

@MissBaby хахха, писали сме едновременно. Sweat Smile

# 438
Виктор просто го е страх, че жената, с която е може да го напусне заради по-добър от него, ако го срещне и ако той й даде тази свобода Grinning Там е работата, че той няма такива права и такава свобода да предвижда живота и действията на партньора си.

# 439
Само Краси разбра , има плюс от мен хаха

# 440
Виктореееееееее естествено е ,че има разлики......щом не са в сериозна връзка то разговора си е напълно нормален.....аз знам,че преди брак половинката ти е приятел,гадже и.....след брак ти става с клетва жена.....тук да не съм изспуснала нещо да не би да е имало групови сватби.....Виктор е дъно  дори и пакета му е беден...

# 441
Само Краси разбра , има плюс от мен хаха

Тъкмо това влизах да пиша, но пак го играе мишка и не смее да заеме позиция, за да не изгуби точки пред другите “мъжаги”..

# 442
Орлин може и да е разглезено синче на тати и да е тотално делулу какво струва "изкуството" му (визирам искането на 10 милиарда за правата на песните си), но пък в тая ситуация добре им устоява. Да те нападат 1 час в група не е за хора с лабилна психика.
И добре се аргументира.
Виж ти, какъв контраст.

# 443
Харесва ми,че Тушев и екип разчоплиха  ситуацията до степен,че Виктор да изпъкне в своята "божественост".
Злоба и тесногръдие.

# 444
Виктор и Петър да се взимат и да спрат да обсъждат кой какъв е

# 445
  • В Града на липите
Виктор и толеранс, разбиране и търпение Grinning
Каква грешна представа има за себе си този човек.
Тъпото е, че другите клакьорки му пригласят цяла вечер.

П.п. Мъжките караници били още по-досадни от женските Sweat Smile

# 446
Искам да видя физиономията на Виктор като чете сега мнението на хората, които смятат, че вайб на гей има самият той...

# 447
Виктор се зомбира, колкото повече говори.
Кои са тия 5 човека, които мислят като Виктор и го подкрепят?  Странна работа.

Браво на Джан, поне за едно нещо намери, че трябва да се извинят на Орлин. Но за останалите думи, като "женчо"  не.

# 448
Падааам, Виктор крещи как Орлин ще излезе женчо видиш ли ти пред цяла България и ги дават отстрани как стоят двамата и баш Виктор стои като женчо 😂😂😂

# 449
Айдее Виктор включи лайномета. Злобничък е.

Общи условия

Активация на акаунт