🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 289
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 420
Орлин се оказа най-трезвомислещ и адекватен от мъжете!
Викторчо рядко жалък комплексар, потрес.
А ми беше адекватен преди да се заяде с Орлин...

# 421
Абсолютно съгласна с Орлин ! Виктор му изопачава думите и манипулира другите, които са мух...вци.
Пълни мишки , не мишки ами по-зле.
Виктор говори и се разправя повече от жена и съм съгласна с Орлин, че един ден тази му агресивност и конфликтност ще му изиграе лоша игра, тъй като ще е нон стоп в някакви скандали.
За съжаление другите мълчат, егати дебата - нула.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:01 от BlackCat12

# 422
Леле,колко злоба е събрал Виктор. Много е смешен и малък. Евала на Орлин. Другите мишки си мълчат начело с Пешо. Пффф

# 423
  • София
Хем ми е жал за Виктория, хем не одобрявам това, че все я избива на злоба. Предполагам не й е било лесно с мъжете, предвид че не е първа красавица и често е била пренебрегвана заради по-красиви жени, но това озлобление само я изяжда отвътре, става хаплива и още повече отблъсква мъжете.

# 424
Лили колко е долна....ходи ръчка при едната, при другата.

# 425
Виктор ми е супер анти и с неговото мислене,държание и обноски съм сигурна,че мома няма да му се върже и го виждам или стар ерген или,ще вземе някоя с дете......
Ама как ще я вземе, на гръб, и без да пита ли?

# 426
Трябва на синхрони да викнат Рачков да се изяви в ролята на Баш Бай Брадър да им сипва. Това е сезонът досега с най-голям процент злобари и дебили.

# 427
Какъв договор между Натали и Орлин, к'ви 5 лева? И Виктор май стана юрист! 

# 428
Мен ме дразни много Петър, този човек е много неискрен. Виктор си има кусури, но е автентичен и последователен в поведението. Той така ги вижда нещата. Не става съвсем ясно какво мотивира отношението му към Орлин, вероятно просто не го кефят такива хора, но става твърде лично и не е ок. Не припадам и по Орлин. Да, интелигентно момче, образовано, но твърде меко, безлично, расло в саксия. Време му е да стане мъж.

# 429
  • here and now
Викторе... излъчи се и ТИ се изложи... много се изложи...

# 430
Виктор е абсолютна зла свекърва. Толкова досаден, такава мижитурка, толкова завистлив, че то просто му избива на външния вид, затова някак навява асоциация с мишка. И с това гласче цър-цър-цър...

# 431
Тоя Виктор е голям дразнител. Мъж който всеки път сяда като жена с кръстосани крака, ще казва на друг че е обратен. "Професор" на любовните връзки и отношения. За това я докарал до тук да се излага в предавания в които да си търси жена. Пълен смешник.

# 432
  • густо майна Филибето
Колкото и лековат да изглежда Орлин, много ми допада.

# 433
Орлин все повече ми харесва за разлика от Виктор ,който вече копае дъното

# 434
Преди не харесвах Орлин, но на този фон излезе най-свестен.
Виктор е типичният мъж дева. Всички, които познавам са такива критикари. Първоначално се прикриват и в един момент им лъсва интригантщината.

Общи условия

Активация на акаунт