🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 155
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 585
Попринцип някой беше казвал, че действително ще е до декември... Grinning

# 586
И какво излезе сега?
Жените пият и се забавляват, а мъжете се карат?

# 587
  • Варна
Логореята на Виктор ми идва в повече.
Не знам кой крив, кой прав, но след две Викторови изречения, спирам да го слушам и само го гледам какъв е червендалест 🤣

# 588
Е Габриела ако не е простотутка, значи ептен за нищо не става

# 589
Габа преди 10 год., никога нямаше да я позная...., а езикът й е на "възпитано,невинно" момиче:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1466189163671549&set=pb.1000 … 0000&locale=bg_BG

# 590
Виктор явно обича да слуша собственият си глас, убеден,че ако говори бързо и с няколко клишета ще убеди всички,че е умен и категорично прав в твърденията си.
Смешни са напъните му да поучава Орлин и да убеди всички,че той едва ли не е отрицателен герой защото си е позволил да каже,че е възможно заформилите се двойки да не са стабилни и всеки има право на избор ако не е щастлив с първоначалният си избор. Тези декларации за вечна любов от хора които се познават от 2 седмици са толкова нереални. Но по интресно ми е защо Виктор напада Орлин, а дума не казва за колебанията на Красимир между Шерминета и Киара. Или да нападаме по -безопасните. В целият спор останалите не се намесиха особено защото може и да ги набедят и тях за немъжкари. Дори Джани ми се стори необичайно адекватен.

# 591

Голяма работа били труженичките в България.. Яки връзки, мощни покровители. А мислех, че тези времена са си отишли безвъзвратно, но този сезон ме опроверга
възможно ли е да са му скроили номер? или наистина е набил гаджето си?

# 592
Ама какви са тези прегръдки между Габа и Вика? До вчера щяха да се бият. И какво са седнали дъртите клюкарки да държат сметка на Тихомир коя щял да избере?!

# 593
Тоя Радо изгоненият,че е ограничен и се държи като пиян селяк е ясно, но някак ми се струва,че се опитаха да го използват в скандала с Габа. За скандала и дума нямаше в следващите епизоди. И нищо чудно ролята му да продължава и сега. Все пак при всяко споменаване на името му за добро или лошо винаги се добавя "От Ергена"

# 594
Защото един ден го разтеглят в цяла седмица. То явно затова предаването ще свърши декември..
Хмм...декември...А казаха ли коя година?

# 595
Joy
Ами те ако разтягат една вечер в пет епизода, значи смятай колко години могат да откарат.
Сега предлагам да изгонят 10 човека, а да вкарат 20 и да теглят локуми като в индийска сага. Малката булка ШерминЪ ще изтърва тавата с ориза половин година, а останалите ще се пулят и чудят още половин и те така.
"Дързост и красота" ще ни се стори кратък. Joy

# 596
Тоя Радо изгоненият,че е ограничен и се държи като пиян селяк е ясно, но някак ми се струва,че се опитаха да го използват в скандала с Габа. За скандала и дума нямаше в следващите епизоди. И нищо чудно ролята му да продължава и сега. Все пак при всяко споменаване на името му за добро или лошо винаги се добавя "От Ергена"

И на мен ми се стори странно, че след такава бурна нощ с крясъци, плакане, изгонване, физически сблъсъци, нито дума след това. Дори и габа се държи все едно нищо не се е случило. Също странно, че с Виктория се прегръщат. Все повече странни неща в това шоу. Това, което ни показват на екрана и това което не ни показват все повече не ми се връзва. Защо спряха кадъра, когато радо ѝ дръпна стола? Защо толкова време без церемония на розите, особено с толкова увиснали участнички?

Ако беше холивудски филм определено щяха да го изпратят обратно в монтажната за преработка.

# 597
Защото един ден го разтеглят в цяла седмица.
Защото си намериха будали да го гледат! Нас...

# 598
Изключително странно е, че скандала не се спомена повече.
Като имаме предвид, че вътре някой погледне друг (се едно са в “малката булка”) и това се дъвче по два епизода… този цирк да не го споменат дори?

# 599
Микеланджело за какви биполярности разправя за ГаБижуто му?! То на това момиче медал трябва да му дадат за стоицизъм! Де да знам...

Общи условия

Активация на акаунт