🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 149
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 600
Микеланджело за какви биполярности разправя за ГаБижуто му?! То на това момиче медал трябва да му дадат за стоицизъм! Де да знам...
Да и на мен ми направи впечатление това определение за Габриела! 😆 Горкият, ако тя е биполярна, той е с тежка шизо... Ама айде аз да не слагам диагнози, те сами си ги редят.

# 601
Туджаров казва, че много го строявала като няма камери и изобщо не му мълчала. Не знаем къде е истината.

# 602
Виторио и Пепи взели да анализират чужди отношения - демек, на Натали и Орлин - че и Калата приглася.... Тц, тц... крадеца вика: " Дръжте крадеца!"
Жалка история, ама нейсе...

# 603
На мен пък Орлин ми е съвременното филмарчеот Gen Z поколението. Изобщо няма никаква реална представа как работи светът, в същото време се има за последната инстанция по всякакви въпроси. Въобще, всички са представителна извадка на най-кофти героите в обществото.

А Кристина ми е пародиен образ. Онзи ден попаднах на профила и, направо то са еднш опити да позира, да пробие, ама така да не и се получава. В същото време, претенция на юрист, ама със снимки по бельо. Grin То и аз любителски си правя разни арт снимки, с една приятелка дизайнер, ама внимавам да не се обърка лично и професионално и по бельо и пари да ми дават, няма да се снимам Grin

Помня, че като бяхме ходили на общото събитие, за което ви разказвах, разказваше как тя не може да има приятелки жени, а е мъжко момиче и винаги е била едно от момчетата, защото жените и завиждат и не може да се сприятелява с тях. И някакви други логореи изсипваше, но вече не помня. Тогава беше станала някаква миска и беше доста надурлена, с носа напред
 Иначе се държеше учтиво. И пак си беше с това червило. Такова хубаво лице има, не знам как е решила, че трябва да го затваря с това червеникаво-кафяво червило.

# 604
На мен пък Орлин ми е съвременното филмарчеот Gen Z поколението. Изобщо няма никаква реална представа как работи светът, в същото време се има за последната инстанция по всякакви въпроси. Въобще, всички са представителна извадка на най-кофти героите в обществото.
Всъщност двамата са един набор и ако ги счетем за Gen Z (макар че по моите разбирания 96-та са милениали), то те са много красива извадка на западния и балканския манталитет. Балканеца обижда на "гей", западняка вика "ама то не е обидно да си гей" и не се защитава. Laughing

---

Антон Стефанов е правил интервю с лекето Радослав Куцев, който бутна стола на Габриела, а после преби приятелката си. Оставям скрийншот. Интересното е, че е казал, че няма приятелка в момента, а в сводката пише, че е пребил жената, с която живее на семейни начала. Дали не си е бил обвързан от самото начало и да се е опитал да замаже?
Скрит текст:

# 605
  • София
Същият Антон Стефанов днес дойде в темата за Трейтърс да ни се накара едно хубаво и да ни говори за морал и ценности Rolling Eyes

# 606
Единственият блед спомен, който ми е останал след снощният епизод е този на пионерската сбирка на мъжете , насядали около лагерния огън и играещи на нещо като Истината или се осмеляваш. Единственият обаче , който се осмели да съчетае и двете  беше Орлин. За което веднага биде подложен на унищожителна критика от Виктор с подкрепата на верния му оръженосец Санчо Панса в лицето на Петър и мълчаливото съгласие на останалите мъже. Петър и Виктор го дават кръвни братя, но това тяхното прилича повече на класическото quid pro quo.

Когато стана дума мъжете да определят качествата на възлюблените си ,се почувствах като , че ли слушам речитатива на "Моята жена" на позабравения дует Румънеца и Енчев. Само , че краката на Калояновата изгора не само не са най-дългите на света ,но и самата тя като че ли е била модел на картината Грешната Мадона с големите бомби.

Топлата прегръдка между Габи Б. и Виктория при която първата шепнеше любовни съвети на втората ме потресе и остави безмълвна, което рядко ми се случва. Не мога да разбера - Стокхолмски синдром, що ли?
Останалите като грамофонна плоча стържеща на едно и също място, повтарят до откат едни и същи мантри , че даже вече не дразнят.

Като цяло поредният постен епизод на лошо скалъпен български вариант на едно принципно не лошо и забавно риалити.
И на клетия зрител не му остава нищо друго освен да отиде я в някой форум , я в социалните мрежи и да им отдаде дължимото.

Очаквам с трепет новия епизод , както и раздаването на заветните рози, че откакто бяха последните, брада ми порасна , нищо че не съм мъж.

# 607
  • София
Клетият зрител може да натисне копчето на дистанционото и да се избави от мъките си.

# 608
Logan, аз така се приспивам. Гледам до първата реклама и съм заспала от раз, не знам дали от ШерминЪ или от рекламата на МелатонинЪ повече ми се доспива. 😆

# 609
Много искам да  си тръгнат една голяма групичка,включваща Киара,Шерме,Краси,Габа,Джани/Габриела-мисля,че  вече са изчерпани и са едни фикуси и храсти.
Дано новите са с потенциал за интриги и раздвижване в настоящите безлични"двойки".

# 610
Трябваше Шермин преди Ергенът да бъде сред непознатите в колко ми даваш. Много щеше да се зарадва на предположенията.

# 611
Отговора на Габи относно ,,големият мъж" Радо:

Склонна съм да вярвам по-скоро на нея, отколкото на тоя дръвник!
Очевидно и навън е същия, щом е бил арестуван пак за побой над жена! 🤢
На такива същества не им е мястото навън, камо ли да влизат в национален ефир!
Каквато и да е Габи, този е дъното!

# 612
Е какво очакваш, Гъбелко да каже ,да така е отпрах му чаша в главата ли Grinning

# 613
Ако някой отпере чаша на плешива тиква, няма как да няма кръв и белези. Ама вие сте съвсем кьорави.  Затова, че Габа нарече една много дебела жена дебела не ѝ простихте сто години и сигурно трябваше да ѝ сцепи я устна, я тиква, че да ѝ повярвате, щом и видеото не стига...

# 614
  • here and now
Тези "момчета" освен завистливи са и много жалки...
За него мислели.... Явно им подшушнаха, че се поизложиха...

Общи условия

Активация на акаунт