🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 164
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 810
Не вярвам да си тръгнат момичетата които няма да имат роза...просто ако някой които са в мач и имат роза,ще има интрига при срещата с мъжете и ще има ЕКШЪН за рейтинг

# 811
Лили: Шарми се е върнала доволна, но то ще да е от храната в ресторанта...

# 812
Хиени защо не гледа мъжа в очите?

# 813
Хени ще ревне от яд че даже и този не я хареса 😀 че и избра Виктория пред нея 😀

# 814
Не знам ретро ли е Кристина, ама има невероятни хрумки - тая финтифлюшка на челото ѝ е много забавна! 😆
Ето тази снимка от нета ми е много интересна. Филтър ли е или се е изрисувала сама така?

# 815
  • София /Абсурдистан
Ухажорът на Виктория - “чернокосите жени са мръсници”. Той предпочитал русички и нежни. И тази седи и му се хили. Никакво самоуважение.
Аз явно не съм за този свят.

# 816
  • софия
Ами нямаш "малшанс" като си се облякла като крокодил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 817
  • In The Middle Of Nowhere
Ох поредната, която е много висока летва и мъжете трябва да припадат от благодарност за невероятната възможност, която имат 😫Тая виждала ли се е в огледало? Ми съвсем обикновена визия.
Визирам Хени
Браво на Тихомир

# 818
Защо спа досега тази Хени. Защо стана толкова активна чак сега. Имаше двама прилични близнака и пак спа там. Май и хареса олинклузива и не иска да си ходи.

# 819
На мен Радо ми е най-неприятен от тримата. Тихомир има една ведрост и хубава усмивка, а Лъчо е по-сдържан.
Радо на широк фронт се разгръща -Шермин, Лили, Киара, Натали.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 23:24 от Moderator3

# 820
Е, какво, Виктория се изненадà ли? Очакваше, че Тишо е лудо влюбен в нея вече?

# 821
    Мнооого “умна”Хени, неповторима: цитат       “Той да се радва в’обще че има малшанса😱да общува в’обще с мьене”🤣
    И това казано с нейното маниерно говорене и хипер лицева мимика.
    И какво беше “учила”?! Май поредната измислена биография при фризьорката Хени, за целите на Продукцията🤨

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 23:10 от ellis

# 822
    Хени пак ще се напие,ужас......

# 823
    Тъмнокожата жена защо е още там? Никой няма интерес към нея.

# 824
    Тази не е в час. Тя е на 29, Виктория на 31, ама му била като майка…😆😆😆Доообре

Общи условия

Активация на акаунт