🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 141
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 840
Леле, колко гадно ги изработиха! И как лъснаха характерчетата. Не мисля, че ще гонят сега момичетата без рози, но още им държи топло предишното обезрозяване и се паникьосват. А момчетата пък как изнагляха... Поредно доказателство, че властта развращава.

# 841
Единият ерген каза, че ролята им е, малко, един вид неприятна, че ще изгонят някои девойки - тези, които нямат рози, евентуално? Възможно ли е, тези без рози да си тръгнат, аз не вярвам да се лиши предаването точно от тези колоритни образи наведнъж.

# 842
Няма как, не са давали мъжете цял епизод, което значи, че ще се изтупкат на церемонията за изненада.

# 843
  • На морето!
Няма да изгонят никой, просто ги изпързаляха, за да лъснат характерите.
Ще вкарат и другите мъже и тогава някой ще си ходи, може би Орлин по собствено желание, тъй като дамата му вече ще има роза или пък Орлин ще даде на Ана…
Мен ме притеснява, че тези 3 часа наистина ще ги гледаме 3 часа. 🫣

# 844
  • В Града на липите
Винаги печели младото, глупавото,, лигавото!
Ана мен ли нещо не ми е наред, та не  ги различавам новите трима ергени? 😜
Лесно е. Единия - Тихомир е залепен за Виктория. Радо е като цветарка, кара ги по ред на номерата, а на третия Лъчо му викат Кокорчо и след фиаското с Шермина се върти около Фифи.

# 845
Тия три часа коктейл три дни екранно време ли ще се точат?

# 846
  • На морето!
Габриела, сега като го няма Джани, пак дума не продумва това момиче?
Може да си мисли, че те гледат отнякъде какво се случва.

# 847
Този Тихомир имам чувството, че са го вкарали, само за да има кой да даде роза на Виктория. Понеже за нея знаят, че ще прави панаири и ще храни всички на синхроните.

# 848
Водещата уж влезе за церемония.

# 849
  • София
Колкото и да е ретро и скучна, Кристина е много красива. Дениз я харесвам и не споделям хейта по нея още от първи сезон, НО трябва да спре да ходи без грим. Такава фрапираща разлика има при нея, чак е нереално. С грим е много красива, не знам защо редовно се пуска сега натюр, но трябва да спре.

# 850
  • here and now
На Шерминатора с тази рокля всичко и се вижда. То това е и целта де.
Амииии продуктово позициониране.... Mr. Green

# 851
Да си призная още гледам снимките на тризнаците за справка кой кой е и как се казва 😵‍💫 По-ми е лесно да ги посочвам "тоз дето рапортува на Вика, масажиста на краката на Фифа и цветарката дето яде стриди и морски таралежи с ШерминЪ, но точи лиги по Натали"

# 852
Ох този с тези гъстоГолеми вежди и развалени зъби ми е много страшен...вай,вай,вай ...

# 853
Радо на широк фронт се разгръща -Шермин, Лили, Киара, Натали.
Но Шерми му помогна със сравителна характеристика между нея и Киара - носът, коя е по-хубава, обноски и т.н. Продукцията нали в играта я подготви по темата. Така, че според нея, Киара не е конкуренция, но Радо си я хареса и очевидно не беше съгласен, че не била хубава.

# 854
И тази плътна брада…малко трябва да я изпили брадата, че е като разбойник Лъчко🫣

Рози “йок” , дами и господа!🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт