🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 154
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 005
Киара е доста тъпо същество, да ме прощава! Дръпната и крива, и с тая муцуна, дето е като помирисала ако...

# 1 006
Киара и тя едно глупаво були. Разликата е, че не й стискаше докато беше в ъгъла с Виктория…

# 1 007
Тези тримата нови мъже са толкова посредствени, епизодите само с тях са изключително безинтересни.

# 1 008
Ей, като почнат да ми готвят с пусната коса и да стържат с металните шпатули по тиганите с незалепващо покритие...

# 1 009
Киара в трети сезон беше само глупава, сега вече е певица и едно ниво нагоре -дунди се високомерно и  кривИ гнусливо физиономията.

# 1 010
Ей, като почнат да ми готвят с пусната коса и да стържат с металните шпатули по тиганите с незалепващо покритие...
Тя дано не си опържи ръцете или да и пльокне някое олио на муцуната, че ще го закъсаме. Ох... манджурляка прилича на яден веднъж.

Мале, колко и е рядко това нещо на тиквата на Шърмѝ! Като проскубана е, затова пък е метър и половина дълга.

# 1 011
Каква е тази грозна и безформена рокля, която е навлякла Габи?

# 1 012
Ловешката Шехеразада пусна пак анимационното гласче.

Силиконите на Габа стърчат над тигана и олиото е привлечено от тях. И вероятно ги е уважило вече.

# 1 013
Радо ми е много селски. Да се взимат с Лили и да напускат и двамата.

# 1 014
Заспивам.

# 1 015
За сега - тъпня....

# 1 016
Но много личи на Киара и Габриела Бижу,че са изнервени.
Онези пиянки на бара обсъждат ,за да минава времето по-бързо.
На Габа поведението с тигана и роклята над котлоните е много нелепо.

# 1 017
Според Нети Обратното на острото, Радо бил интелигентен, емоционално интелигентен. ЖДНБ.

# 1 018
Не заспивай когато излъчват звездиии Joy

# 1 019
Радо може да е селски, но добре затапва псевдоизраелката.
Запознала се с някой си/не чух кой/ на яхтата уж и дежурните тинтири- минтири , а Радо - "Ооо, и той ко рече?"

Общи условия

Активация на акаунт