Аз вчера бях на родителска среща. Инфаркт щях да получа. Че кат ме почнаха,не чете,не говори,не пише.... Една ми вика, вижте и учебника,където има червено значи не го е написала. Мале ,яхнах метлата. Прибирам се,викам и чак сега те одрах жива дъще. Почвам да гледам само 1 червено. Погнах я на разпит,тя вика ми не е вярно. След час ми звънят от училището, говорят ми на английски. Аз побеснях. Абе говори на който език искаш ,ама казвай по същество. Нямала бележка от доктор. Как няма бе,има.от юли месец. Опс ,грешка. Има дете със същата фамилия само че завършва на чок,моята на ва. И се объркали. Някакво момиченце от Украйна, което не говори езика . Като моята,слаба с тъмна коса и сяда зад моята. Объркали се. Тая сутрин ми се извиняваха + директора. То пак и било трудно по старогръцки ама,викам си аз тоя старогръцки знаете ли де да си го заврете. А съм учтива и не виках . Та тъй. Обадих се на патката с червеното и и казах,че извинение не щъ. Да се извини на детето. Уф ,дълго стана оплаках се. Ааа и не искала да каже молитвата по религия. Ми като не иска ,не я казва. Лесно е.
Вино,виноооо ми трябва.