Отговори
# 255
  • загубено
Ох Пиле, съчувствам.🥰 Тия лапета ще ни довършат. Говори с директора, търси бележки от лекар или ако има др начин. Ако можеш оправи нещата,на финала си.

Аз вчера бях на родителска среща. Инфаркт щях да получа. Че кат ме почнаха,не чете,не говори,не пише.... Една ми вика, вижте и учебника,където има червено значи не го е написала. Мале ,яхнах метлата. Прибирам се,викам и чак сега те одрах жива дъще. Почвам да гледам само 1 червено. Погнах я на разпит,тя вика ми не е вярно. След час ми звънят от училището, говорят ми на английски.  Аз побеснях. Абе говори на който език искаш ,ама казвай по същество. Нямала бележка от доктор. Как няма бе,има.от юли месец.  Опс ,грешка.  Има дете със същата фамилия само че завършва на чок,моята на ва. И се объркали. Някакво момиченце от Украйна, което не говори езика . Като моята,слаба с тъмна коса и сяда зад моята. Объркали се. Тая сутрин ми се извиняваха + директора. То пак и било трудно по старогръцки ама,викам си аз тоя старогръцки знаете ли де да си го заврете.  А съм учтива и не виках . Та тъй. Обадих се на патката с червеното и и казах,че извинение не щъ. Да се извини на детето. Уф ,дълго стана оплаках се. Ааа и не искала да каже молитвата по религия. Ми като не иска ,не я казва. Лесно е.
Вино,виноооо ми трябва.

# 256
Ох Пиле, съчувствам.🥰 Тия лапета ще ни довършат. Говори с директора, търси бележки от лекар или ако има др начин. Ако можеш оправи нещата,на финала си.

Аз вчера бях на родителска среща. Инфаркт щях да получа. Че кат ме почнаха,не чете,не говори,не пише.... Една ми вика, вижте и учебника,където има червено значи не го е написала. Мале ,яхнах метлата. Прибирам се,викам и чак сега те одрах жива дъще. Почвам да гледам само 1 червено. Погнах я на разпит,тя вика ми не е вярно. След час ми звънят от училището, говорят ми на английски.  Аз побеснях. Абе говори на който език искаш ,ама казвай по същество. Нямала бележка от доктор. Как няма бе,има.от юли месец.  Опс ,грешка.  Има дете със същата фамилия само че завършва на чок,моята на ва. И се объркали. Някакво момиченце от Украйна, което не говори езика . Като моята,слаба с тъмна коса и сяда зад моята. Объркали се. Тая сутрин ми се извиняваха + директора. То пак и било трудно по старогръцки ама,викам си аз тоя старогръцки знаете ли де да си го заврете.  А съм учтива и не виках . Та тъй. Обадих се на патката с червеното и и казах,че извинение не щъ. Да се извини на детето. Уф ,дълго стана оплаках се. Ааа и не искала да каже молитвата по религия. Ми като не иска ,не я казва. Лесно е.
Вино,виноооо ми трябва.
Направо нямам думи човек! Да не говорим че класния се оказа гъзолизец 😳 Дано поне вие имате свестни кластни ръководители

# 257
  • загубено
Хич не им пука. Тук имаш право на 114 отсъствия при 115 автоматично повтаря класа. И сега ги плашат, смееш се в час отсъствие, блееш отсъствие и тем подобни.  Моята е 1 гимназия и я е страх много. По големите не им пука. Тъпа е системата. Отделно даскалите са ,хвани единият удари другият. А самочувствие до небесата.   Тукашното образование било най-доброто. Дрън- дрън.То вдичко им е най-добро. Кеймбридж за тях е махленското училище. Частните училища са безобразно скъпи. Роман мога да напиша. Големият е в университет ,разбира се най - добрият. 🤣

Отивай при директора, хич не се занимавай с класни ръководители.

# 258
Съчувствам ви на училищните неволи. Навсякъде ги им в различна степен, ама ще избутваме, какво да правим..... Моя така го е хванал пуберитетът (вече трета-четвърта година), че ми идва да си стегна багажа и да отида в някоя топла страна без връщане..... Мързи го, не му се учи, не му се пише, нищо не му се прави. Само амбициите му големи, ама, ако може, без да полага усилия за постигането им.

# 259
  • загубено
Ооооо говори ми 😁
И едно блеене в телефона.  Чак ми лази по нервите. А и за всичко има готов отговор ,и винаги е права.
Някой да дава виното. 😁🤣

# 260
  • София
Пиле пълното ми разбиране и съчувствие имаш. И ние сме същите с моя младеж. Редовно по средата на часовете ми цъфва на вратата с: мамо много ме боли корема. Днес също! Истерясвам направо. Ама в 12 клас е много тъпо да мине на дистанционно....
Така като гледам моя 9 клас как му се ходи на училище, не знам в 12ти кво ще е. Учителите се оплакват от масово непосещаване на часовете. Само си брои бележките по домашни и ходи през час до личния. Той го гони вече. Простоооооо

# 261
Мацки, не съ ядосвайте, чакам въ на плажа.....

# 262
  • тук, на мястото си
Момичета, чета ви и ще ви кажа - всичко ще се оправи когато ги завърти животът. Зор не са видели и си мислят, че всичко което хвърчи и се яде. Всички сме мислили така, но според времето. А вие ще се ядосвате, затова сте родители, я питайте своите родители,  ами и те се ядосват и за вас, и и за децата ви. Големия ми син редовно се оплаква и той, мъжкото на една страна, женското на друга. Ще го израстете, и те, и вие само да сте живи и здрави всички.
Не ми обръщайте внимание, споделяйте си, аз само да не речете, че мълча.
Прегръдка за всички!

# 263
Много ме нерви моето диване.
Все е наобратно, каквото кажа. Сутринта се нагиздил с една блуза с дебела вата като за -20 градуса навън. Страшна разправия дръпнахме в 6 ч. за обличането. Вряка като луд....коя съм била аз да му казвам какво да облича. Рекох - не ти казвам точно какво, просто да е подходящо за времето - по-тънка блуза, тениска с тънък суитчър, каквото решиш, но не и тази дебела блуза. Вряка, вряка, уж се преоблече. Като се върна намерих дебелата в раницата, влачил я в училище да се преоблича. Просто не знам....
А и мързелът му е на макс. Нищо не пипва ни за учене, ни за домашни, н-и-щ-о! Ей така, хвърля чанта, казва - гладен съм, дай ми ядене и се просва на леглото нищоправейки. Всичко е с разправии и караници.....

# 264
# 265
Ощи съм на плажа и въ чакам....

https://www.facebook.com/reel/1865843587644828

# 266
  • загубено
Гутен сабалян!

Уф.. 😂 и тая година няя одъ на Малдивите.
https://www.instagram.com/reel/DRbcd8yDXPf/?igsh=MWtnemR4cGdhdnZwYQ==

Ощи съм на плажа и въ чакам....

У тая студ шти замръзнат гащурята.  

Кафеееее

# 267

Туй е щот си съ натокала за банкетя....

https://www.instagram.com/reel/DRDEKehgM0e/?utm_source=ig_web_copy_link

Тенкс за кофиту! Някуй фрющюк хоче ли?!?!

# 268
  • тук, на мястото си
Добро утро!
Соулчи, да съ прибираш бържи, чи шъ истиниш у тоя студ. Не моим тъ намери у мъглъта.

Нерко, я стигъ съ цупи, гуляма рабута, шъ идиш тугаз на Балите.

Линде що съ крийш?

Хайди сига да съ разкършим с идно упражнение

https://www.facebook.com/reel/2690344824642304?locale=bg_BG

# 269
Слушам и изпълнявам....

Общи условия

Активация на акаунт