Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 2 011
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
Пробвала съм комбуча като напитка и ми харесва изключително много.
От изброените вкусове бих пробвала Праскова + ябълка + банан.

# 151
Никога не съм опитвала  Комбуча и за това не мога да дам мнение.
Бих искала да опитам този вкус.
🍏 Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня.

# 152
Никога не опитвала Комбуча, но много ме заинтригува с толкова много ползи за тялото и ще опитам с удоволствие! Бих опитала на първо място Ябълков оцет + Зелена ябълка + витамин НЕ.

# 153
Не съм пробвала, но бих опитала праскова, ябълка и банан.

# 154
Опитвала съм комбуча веднъж и ми хареса, но не съм пила редовно и не знам как действа. Бих избрала вкус на ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 155
  • оттам, откъдето започва България
Не съм опитвала, но с удоволствие бих пробвала всички вкусове.

# 156
За първи път чувам за комбуча. Бих опитала зелена ябълка и ябълков оцет. Съд сигурност имаме нужда от подобен продукт в забързаното ежедневие.

# 157
Не съм използвала Kombucha FUN, но бих опитала. Затова бих опитала всички вкусове, за да намеря моя.

# 158
  • някъде
Не съм опитвала Kombucha FUN , имам проблеми със стомаха и  бих пробвала всичките.

# 159
💬 Впечатления от вкуса:
Комбучата обикновено има леко кисело, освежаващо и леко газирано усещане – нещо между ябълков сайдер и леко ферментирал чай. Зависи от вкуса: някои варианти са по-плодови и сладки (например маракуя, малина, джинджифил), други – по-„винени“ или с нотка на оцет, което харесва на хора, които обичат по-силно изразен ферментирал вкус.

🌿 Ефект върху храносмилането и енергията:
Много хора споделят, че комбучата им помага за по-леко храносмилане, особено след хранене, благодарение на пробиотиците, които се образуват при ферментацията. Някои усещат и лек енергиен ефект – вероятно заради малкото количество кофеин от чая и естествените киселини, които стимулират метаболизма.

🛡️ Върху имунитета:
Има предположения, че редовната консумация може да подпомогне имунната система, тъй като пробиотиците влияят върху чревната флора – важен фактор за имунитета. Но ефектът не е чудодеен и зависи от общия начин на живот.

🥤 От вкусовете на Kombucha FUN (ако трябва да избера):
Бих искалa да опитам нещо като джинджифил и лайм – това съчетание обикновено има приятен баланс между свежест и пикантност. Втори избор: маракуя и ананас – по-екзотичен и тропически вкус, който подчертава естествената киселинност на комбучата.

# 160
Не съм пробвала,но събудихте интереса ми и бих опитала Комбуча fun

# 161
Не съм опитвала комбуча.

# 162
  • София
Не съм ползвала,но бих искала да пробвам 🍏 Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня.

# 163
Не съм ги пробвала до сега, но събудихте интереса ми. Бих пробвала варианта ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 164
Още не съм пробвала комбуча, но всички я хвалят! Много ми е интересно какъв вкус има. Бих започнала с нещо свежо – може би с лимон и хибискус 🍋

Общи условия

Активация на акаунт