🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Deli Kadir Baba e абсолютен хит в мрежата. Nature Star
Следващият епизод: Joy

От Kanal D: "Открийте разликите!"
Coffee https://www.instagram.com/p/DR7EJAfgFeI/?hl=bg

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 09:29 от Florale

# 601
Здравейте, момичета!
Няма да спра да благодаря за всичко, което споделяте, защото го оценявам! Страхотни сте!ㅤ♡

Снощи вече успяхме с мъжо да изгледаме епизода.
Аз се съобразявам с него, иначе отдавна да го бях изгледала, но съм му обещала без него да не си го пускам.🤭

Хареса ми епизода. 🙃

Кате, за мен в този епизод твоят човек беше звездата.🤌
Айй, как се раздаде Кадир, то танци ли не бяха, лафчета ли не бяха.Звездата на 24 епизод♪ ༘⋆ Бащата Кадир⋆.˚♬⋆.˚,
аз вече съм му официално фен.✌︎㋡

Аууу, Чидо целуна Кидо... Хвърчат флуиди и Кадирски страсти.🤭🎆

Сега шегата настрана, Гьоркем е страхотен актьор, много го харесвам.

Обаче като изключим забавните моменти, ами изключително неприятно е как Нисанче отвсякъде е следена...
Аз ако съм наистина стягам куфарите, няма да издържа.
Не трябваше да се вижда с Чийдем точно сега, беше ми излишно. Достатъчно беше само да се чуят.
Тези срещи с прокурорката също не ми харесват, отново ще се изтълкуват погрешно.
Нисан пак крие от Ешреф, но аз напълно разбирам защо е така.
Неговия начин да решава всеки казус е чрез насилие и убийства, а така до никъде не се стига.
Не можеш да избиеш целия свят.

Иначе си се обичат миличките, сигурна съм че Ешреф Аби ще съжалява един ден,че се е отнесъл несправедливо към любимата си.

Сигурно изпускам нещо, то повечето неща вие сте ги обсъдили вече.

Ооо, относно това кой е стареца, според мен  си е мъж, много ме съмнява да е жена, още повече пък прокурорката...
В този филм полицията не е адекватна да си свърши работата, закона не се прилага където и както трябва, камо ли пък да успеят да се внедрят в такава сериозна организация и то начело...🙄
Не вярвам.Те своята работа не я вършат, къде ти да са ОПГ с Динчер.😀

𝄟⃝💞⋆Певицата и нейният фен номер❶જ⁀➴ ♡

EsSan AI от фенове

Редактирам се, за да споделя и аз едно стори от Демет. ♡
Както винаги - П Р Е К Р А С Н А ❣︎

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 14:34 от bebè ∞

# 602
  • София
Теди много благодаря за инфото. Ти си като енциклопедия много неща знаеш и си наясно за нашата съседка. Много хубав пост и за руската музика и изпълнители беше споделила в темата. Аз също харесвам тези изпълнители и знам че единия от тях често гостува и в морските ни курорти но като не сме от там и няма как да идем на участие. Лятото ако имаме късмет и сме някъде там може....

Комшиите винаги са проявявали внимание като чуят че сме от България.

Femmi ,заведението наистина е страхотно става голям купон . Събират се хора от цял свят последния път ходи беше на 24  май  , единия от сервитьорите  знаеш малко български и си говорих с него 20 минути ,дори го попитах дали е сниман там  сериала ,той потвърди каза,че Демет и Чаатай били много готини ,думите му бяха: "Много земни хора са и двамата".

# 603
Теди, имаш толкова интересни истории за разказване HugHeart

bebè ∞, всички са оценили Гьоркем тази седмица:

Това се случва, когато се напише и изиграе добре една сцена. Ето и другите категории:

Да видим дали ще получим хабер от Абу Даби. Фризьорът поне е там:

В тази връзка, имаме нов видео колаж от кака Деря от Катар: https://www.instagram.com/p/DR9l_4TjRZC/

Фло, Blue, Еми Blue HeartYellow HeartGreen Heart

# 604
Забавлявали са се много в Катар, оказва се и Гьозде е била там. Checkered Flag

Кадир постигна шеметен резултат и подпали социалните мрежи!  Всички зрители се разтанцуваха с него, видеата са безброй. People Dancers

Вече има залагания на Нисан и на майката на Динчер. Sunglasses

# 605
С малко закъснение, но с огромно извинение - обещаното видео, за настроение.
Приятна и спокойна вечер ви желая!

Цитат
Вчера бях толкова щастлива, вижте как се промени животът ми за пет минути 🤌😭

#EşSan #EşrefRüya
#DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy

(Имах нужда от малко хумор, за да се справя със следващия епизод 🙃)

# 606
Мерси за гифчетата, Еми Hands Raised Hands

От Абу Даби ни вест, ни кост... Май информацията на Хюриет ще се окаже грешна Thinking

Не знам дали последните снимки, които Демет сподели са правени днес, но определено са от снимачната площадка:

"Ебру Нил Айдън (прокурор Селма) Hearts Правиш чудеса" Nature Sparkles

"Няма значение какво е времето, стига настроението ви да е хубаво"

# 607
Еми, благодаря, голяма радост са гифчетата ти! Hug

Özdemir & Ulusoy идват:

# 608
Малко е досадно това пускане на фраговете посред нощ Rolling Eyes

Иначе децата отново са били заедно, вероятно е да има още ретроспективни сцени. Въпреки че тази им сбирката конкретно ми изглежда на някакво детско парти https://x.com/i/status/1997660848983093598

И за първи път не ѝ отвори вратата... https://x.com/i/status/1997577670675304598

# 609
Нека има ретроспекции полезни са. Дребосите са големи сладури и талантливи.

Така е за пръв път не й отвори вратата джентълмена.

Ох с тия фрагове по нощите е досадно наистина.

Под тази снимка пишат, като  Холивудска двойка. Такъв вайб излъчват и красота и енергия и химия.

Фото с актьора, който играе руският мафиот в сериала. Казва се Юри Рюдченко и освен актьор е и музикален продуцент.

# 610
И когато тя се беше издокарала със стилетото, той не слезе от колата. Wear High Heel

# 611
В Турция вече е 8-ми декември... Някои хора си играят с търпението на най-верните зрители - не се прави така!

# 612
Е те са калени, 24 серии все чакат, та сега ли ще им се опре? Grinning

# 613
  • София
Добро утро.Успешна седмица,изпълнена със здраве,усмивки и лекота в делата.Добро предколедно настроение.На всички вас благодаря,за споделянето ,за преводите,новините ,гифчета или разсъждения.Изключително приятно място е тази градинка на Демет,която поддържате и запълвате всекидневно.Винаги намирам нещо ,което да ме усмихне,или накара да се замисля,без натиск без натрапчивост,един кът в който спокойно. пия кафе/за жалост ,не турско,че съм ленива/ ,

https://www.youtube.com/watch?v=N8NcQzMQN_U

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 06:32 от Leddel

# 614
Добър тон задаваш, Leddel-чеKissing Heart

Демет с нейните си хора закачливо ни пише, че много се извиняват, но няма да споделят плейлиста си Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт