🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Leddel-че, сцената на Динчер под дъжда е доста озадачаваща.
Скрит текст:
Първо:

А после:

След като бащата си "отишъл" майка му не говорела с него, изхвърлили ги на улицата. /поне така е преведено/.
Хем педофил, хем баш мафиот ли да е? Не се ли говореше точно за убийство  в изрезките, или само за нападение? Нали Динчер търси омъщение - за какво и от кого?
В предишния сериал на Етем героят беше с  раздвоение на личността.

От продукцията: "Шоуто на Nisan Akyol! 🔥 Нов епизод на Eşref Rüya в сряда от 20:00 по Kanal D и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime. https://www.instagram.com/p/DScdDLajzzy/?hl=bg
От коментарите:
"След като гледах тази сцена, уважението (и страхът) ми към теб се увеличиха пет пъти. @demetozdemir😂"

# 736
Мен тази сцена с Динчер под дъжда ме води към това,че той е убил баща си.
Защото на нас ни показаха как малкия Ешреф скача и го наръгва някъде в гърба,или около рамото(по спомен), а във вестника май пишеше, че F.K. е с прерязано гърло... Или Динчер е довършил баща си, или поне е опитал.
Има го  варианта баща му да е инсценирал смъртта си и той да контролира в сянка сина си чрез търговията с наркотици.
Не е като да не сме ставали свидетели на това как съживяват мъртъвци в турските сериали.
Да не се показва защото е видял,че синът му е опитал да го убие още като дете...
Възможно е да има нещо, което не се сещам, но просто си разсъждавам.
Защото толкова много време се проточи тази мистерия кой е този старец, значи е някой наистина важен образ в историята на героите.
Всякакви неща ми минават през ума, дали Динчер също не е бил жертва на баща си, дали просто е бил свидетел на насилието над Нисан... Но пък той я обвинява и нея за случилото се.
След като видях състоянието в което изпадна, а после Седа му каза че ще му донесе хапчетата съвсем се обърках.
Защото очевидно той не е много добре и не разсъждава съвсем адекватно над определени ситуации.
Знаете как някой път жертвата обича насилника си, страда за него ако му се случи нещо. Та е много възможно и при Динчер да е така.
Това са си някакви мои спекулации де.
Ако старецът не е бащата на Динчер, не знам кой би могъл да е.
Но като толкова мистичен образ - явно е някой важен.

# 737
  • София
Дано в сряда разберем  ако не кой е ,поне дали е бащата на Динчер стареца.И  е време Нисан да си спомни за забравените години ,тогава когато е живяла в онова градче.За това,че Нисан и Рюя са един и същи човек  мисля ,че ще са ни нужни поне още 10 серии.И някой бе писал,дано не е така ,в последния епизод да разберем всичко,ще получа информационен шок.

# 738
Eşref Rüya

Eпизод 27, Трейлър 1

„Накрая един от нас ще умре...“

# 739
Превод на откъса от 27 еп.:

Кадир: - Ешреф. Най-накрая, братко. Най-накрая един от двамата ще умре, нали?

Много материал се натрупа, ще гледам да пусна нова тема първо обаче Kissing Smiling Eyes Готово https://www.bg-mamma.com/?topic=1840169 Sunglasses

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 22:57 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт