🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Със сигурност преработват. Movie Camera

Нисан сега от какво ще се издържа?

"Çiğdem и Kadir в паралелна вселена": https://www.instagram.com/reel/DPLwKVzDU0O/?utm_source=ig_web_co … =NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 691
Не можах да подмина този коментар и с удоволствие го споделям с вас, момичета. Ей така - за настроение и с пожелание за спокойна нощ.
Цитат
Честно казано, Ешреф ще закуси с Нисан, ако е облечена така. 😂

Нисан сега от какво ще се издържа?

Фло, г-н Ешреф ще се погрижи за Нисан, ще ѝ купи студио, както я снабди с къща.
Пък после моят "любимец" Етем ще я напие и катастрофира.

# 692
Фраг 2, епизод 26

Кадир: - Просто го отмини, това би било хубаво съобщение.
Ешреф: - Ако трябва, ще вземем властта на Кадир, ще го свалим от трона.
Нисан: - Тук беше убита Афра. Този негодник, гледайки ме в очите, ме излъга.
Ешреф: - Започваме.
Кенан: - Който не уважава Кадир баба, започва мъчението му.
Гюрдал: - Собственикът на заведението дойде.
Ешреф: - Махайте се от хотела ми.
Кадир: - Имам силен гръб.
Ешреф: - Знам кой ти е съдружник.
Динчер: - Разбрал(а) е кой(я) е.

# 693
Кате, благодарим за превода! Flowers Hibiscus
Даже и Нисан вече редовно размахва оръжие.

Искат Халюк за Ихтияр.

# 694
Тази вечер ще ви досадя.
Но искам и тук да благодаря на Катя за експресните преводи, които прави.
А ние най-безцеремонно се възползваме от тях и ги прехвърляме и в нашата тема.
Зная, че нямате нищо против и затова си позволявам тези волности.
Бъдете живи и здрави, момичета!

# 695
Еми, знаеш HugHeart

Фло, Халюк би бил чудесен избор, но май малко скъпичък ще дойде за продукцията. Иначе тази роля вече я е играл в Езел Sunglasses

Нисан действително е минала на психо режим Grin А Демет прилежно си споделя работата:

Благодаря ти много за моя човек и комисарката от паралелната вселена. Тя не е мръднала. Той сега е още по-обаятелен Kissing Face И, за да те зарадвам, нося едно интервю, публикувано днес с Ерол Бабаолу, който чакаме да видим в Джиновете Misc Ghost https://www.geccemekan.com/yazi/erol-babaoglu-kendimi-kararsiz-z … genctim-1120.html

Важното: "...Филмът на Ферит Карахан „Сватбата на джиновете“ в момента е в постпродукция. Фестивалното му пътешествие ще започне скоро."

"- Кога излиза „Сватбата на джиновете“, режисиран от Ферит Карахан? Можем ли да получим някои подсказки?

През есента на 2024 г. в Ерзинджан заснехме „Сватбата на джиновете“, написан и режисиран от Ферит Карахан. Филмът има голям и интересен актьорски състав. Фокусирайки се върху четирима братя и сестри, ще проследим историята на едно село и една къща в три епизода, обхващащи три различни периода. Аз изиграх образа на Имам Якуп в трите епизода, където постепенно остарях. Мисля, че фестивалното му пътешествие ще започне през 2026 г. Предполагам, че може да е в кината през 2027 г."

И някои други интересни моменти:
Скрит текст:
"- Как според вас възходът на дигиталните платформи е повлиял на актьорската игра във филмите?

Дигиталните платформи се появиха като алтернатива между масовата телевизия и киното. Възможно е да се погледне на това от две гледни точки. Отвори се нов канал за цялата индустрия. Той предостави възможности за работа на хора извън масовите и филмовите продукции, което, от една страна, направи всички по-опитни. Мисля, че най-големият му принос към актьорската игра във филмите е в този момент. Появиха се нови стилове на писане на сценарии. Създаде се ново пространство за преживяване както за продуцентите, така и за зрителите. Видимостта на продукциите на международната сцена се увеличи. Започнахме да говорим за по-глобален производствен механизъм. В този смисъл го виждам много положително.

Поглеждайки го обаче от друга гледна точка, дигиталните платформи станаха масови в ръцете на хора, свикнали с кодовете и търговската перспектива на масовия пазар; започнаха да се използват подобни кодове и сценарии, написани със същите актьори, бяха приложени на практика. Това доведе до по-ниско качество и трайно въздействие от очакваното.

От друга страна, тъй като дигиталните платформи все повече влияят не само върху телевизионния свят, но и върху филмовия, наред с намаляването на кино аудиторията, можем да кажем, че те са един от факторите, подготвящи края на киносалоните."

"...докато учех във Факултета по комуникации на Истанбулския университет, започнах да играя в късометражни филми, заснети в училището. Започвайки от втората си година през 1996 г., получих тригодишно обучение в Studio Players от имена като Шахика Теканд и Есат Теканд."

И Демет се е обучавала при тях 2г., преди да започне да се снима в сериали, въпреки, че Хилял Сарал я е канила да участва в нейни проекти.

"- Получи наградата за „Най-добър поддържащ актьор“ на 55-та церемония по връчване на наградите SİYAD за изпълнението си в „Сухи дни“, наскоро наградата за най-добър актьор на филмовия фестивал в Коджаели за късометражния филм „Пилешка супа за душата“ и съвсем наскоро наградата за най-добър поддържащ актьор на наградите Sadri Alışık за филма „Balances“. Как се чувствате в тези постижения и как ви мотивират за нови роли?

Механизмът за награждаване всъщност е по-скоро област, която разглеждат номинираните и интересуващите се от индустрията.

Когато сте номинирани или получавате награда, чувствате, че упоритият ви труд е бил видян и оценен. Това е нещо, което прави щастливи вас, вашите съотборници и, разбира се, вашето семейство. Но това не означава, че си най-добрият за годината или един от тримата или петимата най-добри изпълнители. Означава, че си направил едно от нещата, които са привлекли вниманието на журито и са били оценени през тази година. Резултатът може да е различен, ако журито беше съставено от други хора. Винаги е важно да се знае, че има и други усилия, които не попадат в механизма за награждаване или не са достатъчно оценени."

# 696
Кате,!!! Heart Ако щеш вярвай, тази вечер погледнах дали няма нещо ново при Карахан. Очаквам през януари вече да се мержелеят тези Джинове на хоризонта! Стягай се за премиерата!

Еми, на финала твоят "любим" сценарист ще заложи на "Ешреф Misc Gun Нисан".

# 697
Фло, чакаме да видим Nerd

Резюме и кадри от епизод 26:

Ешреф, който преследва убиеца, е шокиран, когато се сблъсква с Нисан на гарата. След срещата им, отвличането на Нисан от убиеца тласка Ешреф в огромна криза.

През това време Кадир, чийто бизнес се влошава заради Ешреф, предприема рискована стъпка, за да продължи операцията. Но този ход на Кадир ще му навлече неочаквано големи неприятности.

Изправена лице в лице със смъртта, Нисан е принудена да се сблъска с ужасяващи истини относно убийството на сестра ѝ. Убиецът, който планира да използва Нисан като коз, не подозира за гнева на Ешреф, който ще го застигне.

# 698
Еми, на финала твоят "любим" сценарист ще заложи на "Ешреф Misc Gun Нисан".

Фло, на Етем вяра никаква нямам, надеждата ми е у  Локман Марал. Дано той стопира този кървав край и ни поднесе удовлетворение. Hands Pray
Ама за всеки случай да сложа и Ешреф с пистолета, че двамата с Нисан по-лесно ще се справят с враговете.

Момичета, моля за съдействие! Hands Pray При рускините прочетох един чудесен коментар, но не мога да открия автентичното инфо. Вие имате достъп до различни сайтове и бихте могли да откриете този репортаж или статия.

Чаатай каза, че Демет го вдъхновява. Актьорът признава, че е вдъхновен от други – рядко явление във филмовата индустрия.
Сцената с бягството, показана в последния епизод, където Демет Йоздемир се изявява без дубльор, е повлияла не само на публиката, но и на Чаатай.
Силните падания, дългите бягания и физически предизвикателните моменти са довели реализма на сцената до връх. Казват, че в края на снимките е имало тишина, последвана от аплодисменти.
Сцената е оказала много по-голямо въздействие върху Чаатай, отколкото се е очаквало. Той се е взирал в монитора, говорил е за кратко с режисьора няколко пъти и след това е замълчал. Улусой е казал на свитата си: „Тази сцена не е лесна; не всеки може да я изпълни.“
Демет Йоздемир не е просто колежка, а някой, който пряко влияе върху актьорската игра и мотивацията на Чаатай.
Демет преоткрива актьорските си умения всеки ден и гледането ѝ ме мотивира. Улусой вижда Демет не само като успешен партньор, но и като сила, която захранва собственото му изпълнение.
Разглеждайки кариерата на Чаатай, има малко примери, в които той използва толкова ясни и лични изрази за колегите си. Той казваше: „Добър екип“, „Беше удоволствие да работя с вас“.
Чаатай Улусой подбира думите си внимателно, когато говори за играта на Демет Йоздемир, която трансформира и колежката му.
Демет отговаря: „Тези думи са ценни. Обичам да се предизвиквам.“ Тази роля не е случайност. Този проект се превръща в повратна точка в живота ѝ. Взаимно подсилващата се енергия на двама силни актьори винаги дава впечатляващи резултати.
В случая с Демет и Чаатай обаче ситуацията е различна. Енергията между тях се основава повече на взаимно обогатяване, отколкото на конкуренция. Тази сцена без дубльор се превръща в повратна точка и за сериала. Сценарият е изменен и сега Нисан играе по-централна роля.
Изявлението на Чаатай не е просто думи; то е повлияло на творческия процес.
За Чаатай Демет е възхищение и вдъхновение...
Людмила Фролова

# 699
Еми, честно казано, рускините не са ми в полезрението. Не ми звучи много достоверно те да знаят нещо, което се е случило на снимачната площадка в Истанбул, а други да не са съобщили преди тях. При всички положения би било хубаво колегите да се разбират и вдъхновяват взаимно Revolving Hearts

Още снимки от предстоящия епизод:

# 700

Хареса ми фрагмана ...Nature Boom Ще има чооок екшън в епизода и напрежение  и Хотела ще си върнем и Нисан ще спасим.  С тоя насочен пистолет към Динчер в гръб подсказва, че е разбрала за Афра  и още няма да се издаде но е на прицел психото. Ешреф също му е вдигнал мерника и го подозира и не му вярва още от самото начало така че краят му няма да е добър. Има и теории, че той е убил баща си и го е довършил  в онази черна и знакова  нощ . Ешреф само го е ранил , уплашил и избягал, защото е бил още юноша .  

Руското ЦРУ не е за подценяване изобщо .  Още не съм намерила и прочела такава статия от сайтовете или в Туитър.   Написали са неща от снимачния процес зад кулисите и вътре от кухнята .  Чаатай рядко се изказва и впечтлява от нещо или някого и тези думи са мили и искрени . Наистина сега Демет има повече екранно време и е в центъра и се усеща и е видимо . Техните общи сцени уважение и истински професионализъм и от двамата е факт и се радваме.  В тези среди и тая дизи криза и икономика не е лесно и всеки гледа себе си и печалбите или как да прецака някои .

Мощната химия между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой в популярния сериал на Kanal D #EşrefRüya "Мечтата на Ешреф" държи зрителите залепени за екраните им.
Страстните им погледи и емоционалните преходи в сцените постоянно се превръщат в тенденции в социалните мрежи.

Химията между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, страстната любов на героите им, бурните им отношения и интензивното съперничество в сериала ги правят любимци на зрителите, а игривите им закачки засилват напрежението във всеки епизод. Обичаната двойка, Нисан и Ешреф, са постоянно в тенденциите в социалните мрежи 🔥
🎬 "Мечтата на Ешреф"

❥ В сериала #Мечтата на Ешреф, мощната химия между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой държи зрителите залепени за екрана.

Страстта, погледите и емоционалните промени в сцените с участието на тази двойка продължават да бъдат гореща тема в социалните медии.

🏆👑Топ 10 турски телевизионни сериала за седмицата от 8 до 14 декември 2025 г.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:30 от femmi2

# 701
"Емоция, заснета в тишина. 🎬 Ешреф Рюя улавя момента, в който актрисата и жената се сливат в
един кадър."

От Рут: Baseball https://www.instagram.com/p/DSUz-LZEotb/?hl=bg

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:58 от Florale

# 702
Най-вероятно със сцената между Нисан и Динчер ще завърши и епизодът, за да се чудим още една седмица какво и как ще се случи Misc Gun

Още от страничните занимания на Демет:

Flowers Cherry Blossom Създателят на съдържание Йозкан Саън беше попитан кой го е изненадал най-много, като му е изпратил лично съобщение. Отговорът му беше:

„Демет Йоздемир веднъж ми изпрати лично съобщение, помоли да не казвам на никого, но ето че сега го правя. Обичам я много Heart Планирахме да заснемем кратък филм и решихме да съберем бюджета чрез краудфъндинг (много хора да дадат малки суми). Тогава Демет ми писа, казвайки, че иска да бъде спонсор на филма, но да го запазя в тайна“. https://www.instagram.com/reel/DSFnZatDKaS/

Между другото, фенове докладват, че хората пред къщата на Нисан не спират да се снимат и да "творят":

# 703
Къщата на Нисан си е отделен герой в Eşref Rüya. House Даже беше вдъхновила един сериал, но той не просъществува много.
Скрит текст:

Сряда вечер:

И финал ще има, не знам кой ще им е новия.

Heart

# 704
Кой е сериалът, Фло, че така не мога да го разпозная, а любопитството ще ме изяде Kissing Heart

Иначе днес се навършва 1 година от официалното съобщение за партньорството между Демет и Чаатай Nerd Довечера ще го отпразнуваме с новия епизод Tada

Имало е снимки до късно в имението на Ешреф:

Общи условия

Активация на акаунт