🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ще повторя предположението си отпреди доста време, че Ихтияр е бащата на Динчер - Феридун Корал (F.I.K) Kissing Face

Сега да не се окаже и че Старецът е бащата на Динчер, ама по някаква причина е предпочел да го мислят за умрял, а всъщност да е мафиотът на мафиотите Stuck Out Tongue Winking Eye и Хадър, и Якуп да са били негови познати, например.
За края на епизода познах, че ще ни оставят да се чудим Misc Gun За по-голям ефект и фраг не ни пуснаха Stuck Out Tongue Closed Eyes
Катя, много добре предугаждаш предстоящите действия. Надявам се и този път да си права. Ще бъде още по- интересно ако Ихтияр е бащата на Динчер.
Между другото Динчер сякаш каза "разкриха ни", което и мене ме озадачи.

# 721
  • София
Струва ми се ,че Нисан не е лоша,а само наранена и търси възмездие.Може би не съм права,но мисля ,че Катето мисли за Демет като лоша-комбинативна за злини,действаща за собствена изгода,влюбваща мъжете в себе си за власт .

# 722
Leddel-че, писала съм по принцип, т.е. не конкретно в този сериал да стане лоша, а в някой следващ проект да бъде антагонистката Hands V

Ешреф и Нисан започнаха да събират все повече парченца от пъзела, жалкото е, че не сядат да го наредят заедно и затова Чийдем е винаги една крачка пред тях. Най-изненадващо в епизода беше, че комисарката показа записа с Ешреф на майка си... усети тя, че я изолират полекичка в работата ѝ заради слабостта ѝ към г-н Тек, обаче по-преломно за решението ѝ беше желанието да разбере кой е "обожателят" му. И сама каза, че щом "обожателят" не иска Ешреф да е в затвора, ще използва ситуацията, за да се добере до него и да престанат да я шантажират по телефона Kissing Smiling Eyes

# 723
Следващата седмица:

# 724
И тя като предишните Animal See No Evil

Най-накрая имаме 10-ка Tada

# 725
Браво за рейтинга, право в 10-ката! Dart
Специални поздрави за Феми! Champagne

# 726
Фло 🌸 Мерсииии за специалният поздрав. Blush

Уаууу , какво утро и какъв ден. Ударихмееее 10 - катаааа.🍷🍷🍷🍷🍾 💥👏👏👏💪💯💯💯 Поздравления за целият екип пред и зад камера за  труда и усилията. Отдавна вярвам и пея че ще имаме такъв успех беше въпрос на време и търпение.  Втори сезон определено е по - добър и се надгражда във всичко. Разбира се основните виновни за този прекрасен успех и резултат са главните актьори и тяхното партньорство и химия и взаимодействие. Епизода снощи беше повече от страхотен и завърши в разгара на екшънааа в Хотела и без фрагман ни оставиха за да гадаем и да има още по голямо напрежение и любопитство.

От Продукцията се радват и поздравяват и благодарят на зрителите. Разбихме конкуренциятааааа... То в интерес на истината нямаме достойна такава в Сряда вечер че да бъде голяма  битка за зрители и интерес. Не ме разбирайте погрешно не казвам нищо лошо за колегите напротив .... Всичко е до късмет и сценарии , подкрепа  и голяма фен база и партньорство разбира се.

На "Бездомните" им смениха режисьора наскоро и то във втори сезон и сега Джем Карджъ ще режисира дизито с Кенан Им. щото е на същия продуцент и ЕП. 1 отново беше заснет и пренаписан.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 14:44 от femmi2

# 727
# 728
И разпространителите на сериала се радват:

Очакваме да се похвалят каква работа са свършили те.

От Рут: Tv https://www.instagram.com/p/DSZyZ5kEv1b/?hl=bg
Heart

Превод на 26-та серия, благодарим! Flowers Hibiscus https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 6cVDZF0fGbnG.html

==========================================================================

Класация: "Най-обсъжданите герои от телевизионни сериали в медиите"
За перида 09-17 декември:

1. Nisan - eşrefruya
2. Alya - uzakşehir
3. Nilüfer - kuruluşorhan
4. Esme - tasacakbudeniz
5. Melek - halefköklerinçağrısı
6. Azize - sahipsizler
7. Eşref - esrefrüya
8. Serhat - halefköklerincagrısı
9. Hilal - teşkilat
10. Yıldız - halefköklerinçağrısı
11. Adil - tasacakbudeniz
12. Orhan - kuruluşorhan
13. Güneş - gözlerikaradeniz
14. Eleni - tasacakbudeniz
15. Zeynep - güllervegünahlar
16. Oruç - tasacakbudeniz
17. Kadir- eşrefrüya
18. Timur - veliaht
19. Altay - teskilat
20. Cihan - uzaksehir

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 19:25 от Florale

# 729
Адмирации за Демет!
Епизод 26 беше нейната стихия. Разгърна на макс потенциала си и показа завидни актьорски умения. С лекота и без излишно преиграване, прецизна във всяка мимика, жест, изражение, излъчване и поведение. Оставя зрителите без дъх пред екрана.
Доволна съм, че имам удоволствието да я гледам редом до Чачо.
Огнена екранна двойка, която дълго ще се помни!
Цитат
iyiki_demetzdmr
Демет Йоздемир е актриса, която не просто запомня сценария, тя наистина го живее и поема рискове за него. Ще целуна всяка синина, която тялото ѝ може да е понесло заради това ❤️

# 730
Еми! Flowers Hibiscus  
Демет е много специална актриса! Heart  https://www.instagram.com/p/CsUeDw_okW4/?hl=bg

Кой ли ще посмее накрая? Нисан? За по-голяма драма от Етем.

# 731
Привет, момичета!🙃
 Благодарско за споделеното и преводите.💐
Много ми хареса епизода този път.
Демет беше страхотна, много се раздаде и за пореден път показа професионализма и отдадеността си.❤️
Flo, напълно съм съгласна с теб - Демет е много специална актриса и жена!❤️
Настръхнах на сцените с килъра на Динчер и Нисан.
Имаме движение, имаме развитие, имахме и грижа и любов, освен обичайния екшън и чата пата.😀
Радвам се, че Ешреф Аби разхлаби примката, която беше затегнал около Нисан.От тук нататък дано фокуса му е да задълбае по-сериозно над темата с това кой е Стареца.
Кадир ту ми харесва, ту дразни. Но той и като дразнител е готЯн.🤌
Обаче такова долно същество като Чидо - е няма никъде...🙄
Пред очите й отвлякоха Нисан, а тя отстрани сеир гледа.
После цъфна да притеснява Нисан, че и отново си пусна злобата чрез тъпи лафчета за любовното им гнездо и т.н.
Накрая естествено си показа истинското лице, а то си е егоистично и зло същество.
Обичала тя Ешреф, а го предаде за да си спаси кожата.Това не е любов, а мрачна обсебеност.
Танер Румели също много ми хареса, честно не съм предполагала че е възможно толкова дълбоко да се потопи в ролята на зъл психопат.🫣
Чаатай също беше топ, особено като откачи покрай отвличането на Нисан.

Все повече започвам да си мисля и аз, че Старецът е бащата на Динчер.
Може Ешреф да е лежал напразно.
Много неуместно Гюрдал и другите решиха да отпращат Айтен, намесиха се  не както трябва.
Ясно е, че искат най-доброто за Фарук, но все пак той е възрастен човек и сам може да реши колко близо ще е до Айтен.
 Изобщо не одобрявам подобни намеси, колкото и да са близки хората.

Ох, много се смях на зад кадър сцените, особено където Демет нарича Ешреф Ешо.😂
https://www.instagram.com/reel/DSX2geLDUih/?igsh=aXg0ZGJ4bzg3czk0

# 732
Много хубави неща сте писали, момичета Heart Eyes

Демет добре се е опаковала тази сутрин Sunglasses

Тези сладурчета-папурчета правят телефонно включване с Демет в предаването им >>> https://www.youtube.com/shorts/OAXfgDOBBSE От промото:

Водещ 1: - Имаш 17 млн. последователи, без да си качила видео клипове с правене на грим Satisfied
Демет: - Е не, задачки ли ми поставяш Joy

Водещ 1: - Какво очаква зрителите на "Ешреф Рюя"?
Демет: - Има великолепни обрати, хем изненадващи, хем такива, които надявам се, ще им помогнат да си поемат въздух.

Водещ 1: - Ето това е, това.
Демет: - Ето това е, това Stuck Out Tongue

Водещ 2: - Кой е партньорът, с когото си работила най-спокойно до момента?
Демет: - Ха, сега трябва да кажа някое име ли Kissing Smiling Eyes

Scissors въпросът липсва
Демет: - Тук наистина има и комедия, много добър екшън, мафия, много хубаво се пресъздаде света на добрите и лошите.

После нещо се хилосват като тикви и Демет им казва, че името, за което говорят е станало ясно за всички, но никой не би казал него/нея. Накрая са оставили фразата ѝ "веднага харесайте това видео" и хоровото на водещите "именно" Hands ThumbsupJoy  

Цялото предаване трябва да е налично днес, след 19 ч., ако не се лъжа Nerd

# 733
Днес май ви е много забавно! Tada Joy Hands Plus1 Така е покрай Демет.
Тези сладурчета-папурчета правят телефонно включване с Демет в предаването им >>> https://www.youtube.com/shorts/OAXfgDOBBSE
Ох, много се смях на зад кадър сцените, особено където Демет нарича Ешреф Ешо.😂
https://www.instagram.com/reel/DSX2geLDUih/?igsh=aXg0ZGJ4bzg3czk0
Аз имам нова идея - нали никой не смее да стреля по Ешреф, ами ако той стреля по портрета и куршума рикошира? Обаче не ми стигат знанията по физика.Books

# 734
  • София
Интересни теории развивате в темата.Аз също смятам,че Ешреф не е убил бащата на Динчер,но е бил най-удобния да  се натопи.И тогава Ешреф е бил сирак,но покровителя Якуб баба може би не го е имало още и  няма кой да го защити.Но ,мнението,че  бащата на Динчер е стареца  ,ми е противоположно,  според мен,той наистина е убит ,и може би е убит от негов партньор,необяснимо ми се струва иначе неговите часовници в Динчер и благоговението ,което той изпитва към тях. Всъщност Нисан е  бил завоя ,при който се е обърнало внимание на стария Динчер ,и това е довело до убийството,да няма разследване и да остане всичко скрито. Колкото до стареца ,смятам,че в миналото е бил някой от обкръжението на Якуб,но работещ за своя изгода,човек с две лица ,с времето е добил власт  и тефтера със старите тайни на всички- Динчер,Ешреф и  Кадир.Дано следващите серии са като тази ,поне малко да разклащат завесата,за да можем да надзърнем и уловим нещо,но предполагам,че очакването ни за развръзка,ще продължи идо следвашата година.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 18:13 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт