🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Рут отново твори и късно вечерта ме развесели Smiling Imp https://x.com/i/status/1979987920112029759

Да сложа и изчистените снимки:

Между другото, актрисата Бюшра Джебе, която играе дясната ръка на Динчер, днес направо ме изуми Flushed

Hands Clap

Айлин, ти ли си Kissing Face

И за финал отново фенско творчество - този път от Клер:

# 91
Нека новата тема да е все така цветна както предните Flowers Bouquet

Няма да коментирам серията, защото не съм гледала последните две и затова ще мина направо на събитието в Кан.
Първо започвам с позитивните - бяха перфектни. Те са продукт и трябва да го продадат, не да се лигавят и да се фръцкат както едни други.  Те представят сериалът, а не да си вземат награда или да са номинирани.  
Визията на Чаатай беше точно като на Ешреф - елегантен.
Демет като Нисан - ефирна. Роклята я обожавам. Така да ѝ пасне тази визия.
Втората и третата са ми твърдо не, но мен никой не ме пита Joy

Марките на двете червила са Фенти и Нарс. Предполагам, че едното (тъмното) е  icon velvet liquid на fenty, но е напълно възможно червилата да са една марка , а останалото на другата.

Но ако една определена актриса беше с тази рокля и с този грим , то щеше да припадат по вида ѝ и да казват колко е уникална, но нали е Демет ... Joy
Скрит текст:
Не знам какви бяха тези критики от феновете на Чаатай из социалните медии- защо му обръщала гръб, защо му увисвала на рамото (нищо че удобно се пропуска видеото, където той казва да постави ръка за снимките), защо еди-какво-си и така нататък.  Ако се приближи до него - защо се е навряла в него, ако не го направи - защо. Угодия няма Joy
Напълно възможно да е нарочно това действие и зад това решение да се крие маркетингов трик. Да се говори за продуктът, за хората в този продукт или да се споменава наравно с имената им. Лоша реклама няма.
Ако имаше проблем между тях , то нямаше да имат много дълги общи сцени и толкова много - примерно за два часа сериал двуминутна сцена обща и толкова.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 01:48 от ۵ Blue. ۵

# 92
Нека новата тема да е все така цветна както предните Flowers Bouquet

Няма да коментирам серията, защото не съм гледала последните две и затова ще мина направо на събитието в Кан.
Първо започвам с позитивните - бяха перфектни. Те са продукт и трябва да го продадат, не да се лигавят и да се фръцкат както едни други.  Те представят сериалът, а не да си вземат награда или да са номинирани.  
Визията на Чаатай беше точно като на Ешреф - елегантен.
Демет като Нисан - ефирна. Роклята я обожавам. Така да ѝ пасне тази визия.
Втората и третата са ми твърдо не, но мен никой не ме пита Joy

Марките на двете червила са Фенти и Нарс. Предполагам, че едното (тъмното) е  icon velvet liquid на fenty, но е напълно възможно червилата да са една марка , а останалото на другата.

Но ако една определена актриса беше с тази рокля и с този грим , то щеше да припадат по вида ѝ и да казват колко е уникална, но нали е Демет ... Joy
Скрит текст:
Не знам какви бяха тези критики от феновете на Чаатай из социалните медии- защо му обръщала гръб, защо му увисвала на рамото (нищо че удобно се пропуска видеото, където той казва да постави ръка за снимките), защо еди-какво-си и така нататък.  Ако се приближи до него - защо се е навряла в него, ако не го направи - защо. Угодия няма Joy
Напълно възможно да е нарочно това действие и зад това решение да се крие маркетингов трик. Да се говори за продуктът, за хората в този продукт или да се споменава наравно с имената им. Лоша реклама няма.
Ако имаше проблем между тях , то нямаше да имат много дълги общи сцени и толкова много - примерно за два часа сериал двуминутна сцена обща и толкова.

Страхотен коментар, Blue!👏❤️
Аз съм на абсолютно същото мнение.👌

Скрит текст:
На мен ми беше любопитно как ще изглеждат, а те бяха перфектни.
Откъм визии и поведение, аз нямам какво да кажа, страхотни бяха.🥰
Сега разбирам, че изобщо се е обсъждало подобно нещо, че имало проблем между тях.😱
Не мисля,че са длъжни да покриват очакванията на някой, освен на продуцентите си.
Те са просто колеги и изпълниха задълженията си като професионалисти каквито са.
Не отидоха за да показват химията между тях, която ние като зрители улавяме през екрана. Тя е роля, която и двамата перфектно изпълняват.
Бяха там както казваш, да представят сериала. Като успели в професията си, те имат своите изисквания и условия, за да участват в даден проект.
Ако някой има проблем с другия, нямаше да си партнират.
Както виждаме в сериала, получава им се повече от прекрасно, а това без комуникация и сработване помежду им,няма как да стане.
Не разбирам и това с феновете и грубите им коментари. Аз харесвам и двамата, харесвам работата им и оценявам талантите им.Те са доказани професионалисти в професията си, обичани и високо оценени в Турция и по света.
Негативни коментари за Демет, относно визията, талантите и поведението й, аз съм чела само от българи. Нямам идея защо е така, аз като не харесвам някой, изобщо не си правя труда да го коментирам.
Работата й говори достатъчно, влиянието върху публиката също.
Който не харесва, има избор да не гледа.За мен тази жена е красива, талантлива, успяла и обожавана в Турция.

За червилата, писах на Нихал, чакам отговор.🙂 Прочетох и аз в коментарите,че са Нарс и Фенти, но кои точно са... Надявам се скоро да разбера.🥰

# 93
Blue, намекваш, че в Дизиленд има двойни стандарти ли Scream За толкова години не съм ги забелязала Joy Лошото е, че има нещо, което се нарича карма и то работи безотказно Hands Nail Care Същото, за което си се присмял на някого, рано или късно ще те застигне и тогава трябва да си посипваш клавиатурата с пепел Animal See No Evil Разбира се, това не се прави и още по-ожесточено се защитават позициите, сякаш се вихри истинска военна битка, на живот и смърт. Което неминуемо води до любимия ми учебникарски пример за изопачаване на фактите:

Flowers Herb

Movie Camera https://x.com/i/status/1979965411467653139

Относно скрития текст Pushpin
Скрит текст:
Притча за коня и хорското мнение

Баща и син се сдобили с един кон. На следващия ден тръгнали за някъде си през селото. Бащата казал:
– Сине, качи се ти на коня, а аз ще походя.
Като ги видели, селяните рекли:
– Ей, глей къв син – баща му ходи пеша, а той язди!

На другия ден бащата се качил на коня, а сина ходел. Селяните рекли:
– Бе къв баща бе, детето му ходи пеша, пък той язди!

На третия ден се качили и двамата на коня. Селяните:
– Нямат милост тия, ще уморят добичето!

На четвъртия ден и двамата тръгнали пеша, водейки коня. А селяните:
– Хахаха, глей кви глупаци! Кон имат, пеша ходят! Хахаха…

На следващия ден, от притеснение какво ще направят, конят взел, че умрял.
И бащата рекъл на сина:
– Виждаш ли сине, ако слушаш какво говорят хората, ще свършиш като коня!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:26 от super_katia

# 94
Трудно е да се преглътне, че Демет има собствена успешна кариера. Grinning
Скрит текст:
Не разбирам и това с феновете и грубите им коментари...Негативни коментари за Демет, относно визията, талантите и поведението й, аз съм чела само от българи. Нямам идея защо е така, аз като не харесвам някой, изобщо не си правя труда да го коментирам.
Работата й говори достатъчно, влиянието върху публиката също.

Heart

# 95
Как беше онзи израз: "Човек вижда и чува, колкото разбира" Nerd

Липсваха ми видео клиповете на Сердар Blue Heart https://www.instagram.com/reel/DQBb3vxAvQz/

"...щях да съм много щастлив да си остана в това невежество. Той живее така, защото винаги другата страна е виновна. И другата страна носи отговорността за това, което ни се случва. Ние сме толкова добри, че винаги сме жертви на чуждата лошотия. Това е страхотна психология."

А монтажистът ни обещава фраг https://x.com/OMERCEBEC/status/1980192431552266538

"С песен Wink С побесняване Kissing Smiling Eyes И с пристъп на ревност Smiling Imp"

# 96
А монтажистът ни обещава фраг
"С песен Wink С побесняване Kissing Smiling Eyes И с пристъп на ревност Smiling Imp"
Интересно ще е, ако Нисан побеснее от ревност.

# 97
Или Ешреф ще ревнува от записа на видеоклипа, или Нисан ще разхвърля възглавниците по някаква подобна причина Kissing Face С това малкото пистолетче колко пък да побеснее Stuck Out Tongue

Поздрави от Албания:

Предполагам, че тефтерчето със скиците на Ешреф е било подарък от продукцията за гостите на приема в Кан Sunglasses Отново страхотна идея Hands Clap

Изкуствения интелект в действие https://x.com/i/status/1980210554783572178 (зелената ивица по Кроазет е доста по-тясна и като цяло улицата изглежда различно... най-малкото няма толкова палми)

# 98
Момичетата , Flowers Herbмили много ви благодаря за всичко споделено и коментарите и мненията.  Най вече на Лили и Ледълчето , защото ги попитах и се отзоваха и отделиха от времето си.

Катееее😚 Отново си ни споделила интересни неща.

В момента не съм много в кондиция да пиша, но когато мога ще се включа отново. Искам да допълня някой неща от Мипкома с нашите професионални сладури и любимци. 🥰

Тези вечер ще имаме изгаряяящ  и бурен  фрагман с нотка на ревнооост от кого лииии ? Залагам на Ешкоооо🖤🩶 🫶💥💥💥😛🔥🔥💘

Ще имаме лииии епичееен и страстен  паралеееел в историята на Дизилееенд. Игра с очи  ,тяло и жестове без думииии. 😍😘 🔥🔥🔥🫶🫦🫦🫦❤️‍🔥❤️‍🩹🫦💟

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 19:26 от femmi2

# 99
Докато изчакваме фрага, в Х монтажистът Йомер, Демет и продуцентът Бурак Саяшар си спретнаха виртуален диалог Joy

На анонса на монтажиста, Демет му пише: "Йомер, пускай вече фрага, няма да издържа"
Йомер отговаря: "Със сигурност са ти подсказали нещо".
Демет отвръща: "Ти подсказа".
Бурак Саяшар се включва: "Какво става тук?".
Демет: "Няма нищо, г-н Бурак, обсъждаме си помежду си".
Йомер: "Здравейте, г-н Бурак, как сте? BlushBlushBlush Г-жо Демет GrinGrinGrin"

Ето го и фрага:

Онур Алп Blue Heart
Кадир и Чийдем Flushed
Ешреф и Нисан Cupid

Превод:

Ешреф: - Върви и сбъдни мечтите си.
Нисан: - Ще издържим ли на това?
Ешреф: - Принудени сме да издържим.
Нисан: - Не искам ба бъда без теб, Ешреф.
Ешреф: - Спрете тази музика!
Чийдем: - Искаш ли да научиш нещо за Ешреф? Вече си ми съучастник.
Песен
Нисан: - Класически Ешреф Тек.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:11 от super_katia

# 100
Катеее Kissing Heart Мерсаж за превода 🌷

Вайййй, беее тоя фрагман буквално взриви всичкооооо. Ей така сме хем безмълвни , хем шокирани ,хем изгаряме вътрешно от бясна ревност и страст и любов , като Ешреееф. 💥💥❤️‍🔥🤯🥵🥵😲😲😲😮

Имаме и танцииии... Ухааа и Демет - Нисан е в червенооо  и много тематично.  🫶❣️🔥🔥🔥

Ешреф изперка и целият бар ще взривииии... Не предизвиквай Звярааааа 😱

Кадир и Чийдем ще се гаджосват ли ?

# 101
Кате, позна за Онур и Демет! Hands Clap Обожавам танците им!
Кадир и Чийдем в предишен сериал бяха бивши съпрузи с 2 деца, имат опит да са заедно. Smile

# 102
Фло, щом казваш Animal See No Evil

Могат да забранят на Нисан да се показва с Ешреф, но не могат да му забранят на него да ѝ изпрати цял камион цветя JoyWear CrownHands Clap Територията е добре маркирана Flowers Bouquet

# 103
Територията е добре маркирана
А какво стана с Рюя?!
Феновете обаче се пребориха за Semicenk: Sign Clapperhttps://bg-mam.ma/p/1767284/49677097

# 104
Територията е добре маркирана
А какво стана с Рюя?!
Феновете обаче се пребориха за Semicenk: Sign Clapperhttps://bg-mam.ma/p/1767284/49677097

Как ги помните тези неща от архивите.  Песента е жестока и пасва точно на ситуацията и на вътрешното усещане на Ешреф.  
Браво на тези, които се пребориха затова. Предполагам, че и правата за уредени.  

Иначе територията наистина е маркирана да се знае за не се пипа тааам 😛😚💥💥🔥🔥

Ешреф и донесе цял камион букети на жената, която го вдъхновява и е влюбен. Обаче не мога да го възприема, като нещо хубаво и романтично с тази форма на венци.  Но турците си имат техни си разбирания.  При нас това е с друго значение.  Дори си помислих че се майтапи в негов стил.

Общи условия

Активация на акаунт