🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Така е, Фло - от Лондон звъннаха международно, ама някак се оказа, че обаждането е за Бразилия https://www.instagram.com/p/DRu8hqXgKJV/:

Нищо, имаме втория фраг Sunglasses

Нисан: - На какво дължим тази прекрасна обстановка, Ешреф бей?
Ешреф: - Нали се сдобрихме.
Нисан: - Говореше изтъркани фрази. Какво се промени?
Ешреф: - Разбрах, че не мога без теб.
Чийдем: - Ешреф подарявал ли ти е нещо? Колие, обеци, например - тоест, нещо, което можеш да носиш на себе си.
Нисан: - Не! Защо?
Чийдем: - На мен ми подари колие с подслушвателно устройство. Искам да кажа, ако ти подари нещо...
Ешреф: - Хареса ли ти? Ще те помоля нещо.
Нисан: - Кажи.
Ешреф: - Никога да не сваляш това колие.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:01 от super_katia

# 512
В Туитър вече бяха на прага на търпението обаче са много забавни и измислят идеи Joy

Ето така са илюстрирали нещата.

Аййй , Тенкю за фрага и превода.  Дежевю.... Ешреф играе играта и изпитва Нисан също, като с Чийдем и я ухажва с колието и омайва. Ах ,тази целувка по вратлето и шепот. ❤️‍🔥😘🔥🔥🔥 Обаче Нисан веднага се досети за думите на Чийдем и знае с каква цел е Огърлицата.  И какво сега... Ешреф не е убеден за предателството и ще я подслушва.  Той беше подведен заедно с Ърмак.

Разликата тук е че той Обича Лудо и истински Нисан , а при Чийдем не е било така , само тя е хлътнала.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:01 от femmi2

# 513
Ъъ, със сценариста определено не мелим брашно.Ей, няма да им даде да са щастливи. Не стига че краят ще е трагичен, ами изобщо не им се позволява да си изживеят любовта.😕
 Това не го разбирам, наистина...
Точно това е момента, където аз на мястото на Нисан щях да прекъсна категорично всякаква връзка с Ешреф Бей, дори и да умирам от любов.
Сори, ама ако човек те обича истински, няма да те подслушва.
След като се съмнява, ами да говори, да пита. Ако ще да крещи, да чупи, но да говори.
Подобно нещо аз не бих простила.
 Малко е унизително да я поставя в ситуация същата като комисарката.

Но да ви кажа, много се забавлявах с коментарите на комшиите:

" Ешреф Аби, засрами се! Какви ги вършиш?!"

"Да не би Ешреф да го сънува това? Не може да бъде, аз съм в шок!"

"Ах, Ешреф, ах, как можа?"

" Ешреф, не бъди груб, защото после ще спиш пред вратата."

Скрит текст:
Мога да ви дам пример от живия живот.Наскоро с моя близка разбрахме,че мъжът й я подслушва.Сложил е малко бръмбарче у тях. Човека слуша разговорите й.
Ами още не му е казала,че е разбрала но определено работи по въпроса да прекрати отношенията им.

# 514
На мен фрагът ми харесва - 100% интрига Hands Nail Care Сблъсъкът между Ешреф и Нисан е неминуем Nature Boom Как ли ще постъпи тя, знаейки какво значи огърлицата Grin

И тази целувка в стил Юда...

# 515
Изобщо не е заблуда и сън това и  реално й подарява Огърлица.
Демет си беше с нея на някой споделени сторита.

Нисан с право ще се почувства унижена и няма да издържи и ще си тръгне но първо ще напусне така емблематичната къща и после и Истанбул. И тогава Ешреф ще съжали и ще я гони по гарите и летищата. Но той не иска да говори и да крещи , винаги си е падал по действията но това все пак е любимата жена не някой случаен човек. За Ешреф е голям удар това за втори път да го предаде близък човек и още повече че след Рюя за първи път се влюбва и доверява и иска да приключи с това докрай. Нисан не му е навредила нарочно или издала него или отбора на полицията.  

Може и изобщо да не се ядоса и да играе играта знаеки какво означава Огърлицата. Ще е забавно освен опасно. Интригата е голяма и предизвикателството към Нисан и към всички.

С тоя бръмбар Ешреф ще научи и неща за Динчер , а Нисан не иска това засега и да не го замесва и сама да се справи и търси миналото и истината. Когато са обединени с Ешреф ще са по силни имащи си доверие.
Ами ако няма устройство и тук ни подвеждат.  Новият Епизод
 ще е бомба гиби  и интересен и провокативен и емоционален.

# 516
Аз определено залагам,че Нисан ще се включи в "предизвикателството" на Ешреф.
Възможно е по този начин да му разкрие истината, като го накара да чуе все пак през какво е преминала тя и как се е оказала в тази ситуация.
Мисля,че би използвала това като шанс да разкрие изнудването на Чийдем.
Иначе по какъв друг начин би я изслушал Ешреф?В състояние на гняв и обида от чувството,че го е предала, няма да й позволи да му се обяснява.
Възможно е да му пусне и записа с психото Чидо...
Много любопитно как ще прикрива това от Ешреф, че тя се опитва да разрови в миналото и това какво я свързва с Динчер.

Май ще имаме Нисан стратег срещу Ешреф Тек.🤌❤️‍🔥

# 517
100% интрига

И тази целувка в стил Юда...
Тази сцена с колието е много по-интересна от онази в Шиле.

People Couple https://www.instagram.com/p/DPR1q2tDQjI/?hl=bg

# 518
Абсолютно това и аз си мисля и разсъждавам че с това предизвикателство и двойна игра кой , кого .... Нисан по този начин ще направи така с интелигентност да разкрие Чийдем и как тя е принудила и заплашвала заради Афра и ще убила и колегата си от полицията.  

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 00:58 от femmi2

# 519
Много важно е как ще бъдат разпределени сцените от фраговете като хронология. Предполагам, че огърлицата ще е някъде към финала. Преди това трябва да видим дали Нисан ще успее да разгледа флашката от Фулия и да разберем какво намира Ърмак в компютъра ѝ.

За Нисан приоритет номер едно е първо да оцелее, после да разбере какъв му е проблемът на Динчер с нея и накрая да разнищи убийството на Афра. Там някъде е и възстановяването на спомените ѝ. Ешреф рязко ще изпадне от класацията ѝ, ми се струва.

Не виждм никаква логика Нисан да разкрие чрез огърлицата, че е изнудвана от Чийдем, при положение, че много добре знае непреклонната позиция на Ешреф относно информаторите на полицията. Припомнете си как започна сериалът Bulb Да не е луда да се "самоубие" така?! Много по-вероятно е да уязви Ешреф и да се опита да го разкара, за да си разчисти терен за приоритетните въпроси, които изборих по-горе.

Струва ми се, че е възможно обаче въпроснта огърлица да я спаси, ако се набута между шамарите с Динчер, за да се реабилитира образът на Ешеф.

# 520
Хронологията също е важна ,щото е интересно пред домът й какво са си казали след финала на миналия епизод.

Нисан знае какво се случва с предателите ,ама тук е много различно и границата е тънка и залагам че няма да разкара Ешреф. Тя не иска да си мисли неща, които не са верни и я компрометират , но от друга страна е изправна пред Динчер и миналото си и убийството на Афра.  Може и да сте прави в предположенията и разсъжденията. Много неща предстоят и интригата се завърна  и нещата се обръщат и зрителското любопитство се засили.

# 521
Сценката с огърлицата ще да е след като Ешреф седи на масата от първия фраг . или за да ни изненадат да е в началото .
В края напредната  серия уж той и казва защо е направила това, а всъщност следващите думи да са му, че така бързо се е отказала и т.н. Някакви сладникави думи, без да разкрие че евентуално я подозира, за да я тества.
И огърлицата да е след като Ърмак нахлува и нахално ѝ рови в лаптопа. А през цялото време да се прави на един такъв влюбен и да си играе с Нисан, за да разбере истината.
А Нисан обещавайки , че няма да я свали, все едно в погледа ѝ се четат мислите - няма да мога да измъкна нищо за Динчер.
Но може и да ни изненадат и както в епизода, когато ешреф я заведе в заведението и ѝ подари маргаритки. И тя си тръгна после. Така сега очаквам дежа вю - да скъса огърлицата или да се изправи и да му  я остави на масата, и тя да му каже сбогом.  И после кой откъде е Joy
Да допълня :  Може и да е игра на Ешреф, да я накара да вярва, че я подслушва, а всъщност да не го прави. Да я накара да сбърка и истината да излезе наяве.
Първата огърлица е прекалено красива, а втората е малко като от сергийка. Явно е обеднял Joy

Скрит текст:
Нали се въртят фейк новини, че Ханде ще замести Демет.

Обаче защо им дадоха толкова грозна кола на тримата глупаци, с тая кола всеки ще ги забележи. Joy

Тези дни бяха питали в Х коя песен биха искали да чуят в сериала.
Както и четох някакви спекулации за евентуален трети сезон. С това темпо на развитие , смятам че ще е нужен.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:38 от ۵ Blue. ۵

# 522
И после кой откъде е Joy...
Както и четох някакви спекулации за евентуален трети сезон. С това темпо на развитие , смятам че ще е нужен.
Блу, тъкмо за трети сезон може да се е върнала в Турция, евентуално, и нещата ще се подредят.
А Демет е за Измит /и комисарката също/. Grinning

# 523
Всякакви варианти са възможни, Blue,  по никое време ни пуснаха фрага и стимулираха мисловната ни дейност Joy

То, ако трябва да бъдем честни - коя жена ходи с такъв тип бижута в ежедневието си. Айде, на Нисан действително колието изглежда по-обикновеничко, обаче я си представете комисарката как е борила престъпността по истанбулските сокаци, закичена с огърлицата, достойна за кралски приеми Animal See No Evil

# 524

Общи условия

Активация на акаунт