Успях да изгледам епизода, успях и да ви изчета.✌︎㋡
Искам да благодаря за пореден път, че всички отделяте от времето си за преводите и за това да присъстват тук всички новости!🪻
Благодаря ви и за всички прекрасни пожелания за рд на синчето ми!♡
Епизода ми хареса, но естествено че винаги ще има едно НО.🤭
Най-интересните моменти за мен, бяха пиянската вечер на момичетата и на момчетата. Много готини бяха, а за Демет съм напълно на едно мнение с Катето, искам да я видя в зъл образ.
Ще бъде много интересно да я видим в такъв и смятам,че много ще й отива.
Като побеснее е страхотна.😍
Четох в инстаграм коментари на турски фенове, защо Нисан се държала толкова неадекватно и била чак глупаво ревнива.
А нея Ешреф как я ревнува - убива, заплашва, пребива, руши?😀
На мен много ми хареса реакцията й, абсолютно нормална беше.
И аз се замислих, дали Гонджа няма да се окаже бременна, но пък така биха прекратили хойкането на Гюрдал...
Кадир и Кенан - залях се от смях. 🤭
Пак ще подчертая, че Кадир е ужасно алчен и самовлюбен, но и адски забавен. Лафчетата му ме карат да се смея с глас.
Хадър го разбирам защо не искаше да отвори плика и да разбере кой му е син...
Той май усеща, че това е Кадир и някак не иска да се сблъсква с този факт.
Стигнах и до моето НО в епизода...
Разбрахме,че е мафиот с принципи.
Той е против наркотиците, но пък имал нелегални казина, а то наркотиците и хазарта са едно и също нещо. Еднакво съсипват семейства и животите им.
Като цяло мафиот и принципи - ъЪ, не разбирам.🫣Някоя от вас, назад в коментарите беше подчертала и това, че след като се избиват толкова много хора , сираците се увеличават. Но пък има кой да се погрижи за тях, Ешреф Аби.
Любовта им с Нисан е красива и истинска, но понякога изглежда че е такава само от нейна страна.
Тя била предател и информатор, кое е предала, каква информация е дала за Ешреф, не се сещам нещо...
Той започна да се съмнява в нея още след обаждането на комисарката в предишния епизод.
Изобщо защо подържа каквито и да е било отношения с Чигдем, това е дразнещо.Още повече,че чак й вярва на интригите и врътките които прави тя.
В такава нощ в която уж си с човека, който обичаш, той вдига телефона на обсебена от него жена...
Но Ешреф няма да я изслуша и разбере на този етап.
А иначе той искаше тя да му вярва, че няма общо със смъртта на Афра.
Нейна грешка е,че малко след като го опозна не му призна,че Чигдем я притиска и заплашва.
Мисля си,че той не само трябва, а и е длъжен да я разбере.
Афра беше единственият скъп човек, който имаше Нисан. Всичко което е направила беше единствено и само, за да я защити. По никакъв начин не е навредила на Ешреф. Дори напротив, откакто са заедно тя е тази с нанесените вреди.Вечно е в опасност, без да е искала подобен живот.
Разбирам я защо крие съмненията и подозренията си към Динчер, защото Ешреф решава всичко с агресия и смърт.
А е нормално да иска да разнищи миналото си и каква е ролята на Динчер в него.Това пак ще се разтълкува грешно от Ешреф. Не ми харесва това, че Нисан едва ли не няма право да върши каквото и да е, без Ешреф бей да знае, но за обратното не може и дума да става.
Та така, иска ми се Ешреф да се отпусне вече и да се отдаде истински на любимата си жена.Да й има това доверие, което тя му има.
Това скоро няма да стане, защото сценариста е темерут.🤭

След публикации като твоите, е трудно да се продължи на същото ниво 

Направи публикация с изчистените снимки и видеото, слагам ги за протокола

Явно турците доста са напреднали в някои области

Още тогава се ядосах че ни навряха Чийдем в романтичната сцена , Ешреф дори и тела и вдигна и говори ,а не беше нужно. 
Каквото знаем това е от миналото.

цял ден се кикотя и усмихвам че комисарката при следващата любовна сцена между влюбените гълъбчета може да се включи
то направо да се местят в Нетфликс тогава. 
Да докладвам уликите от Катар, които имаме благодарение на стилиста и фотографа: