https://www.instagram.com/p/DRpk5kEjTN5"Много заобичах това семейство! Eşref Rüya
Станах от масата, на която играех сама от години и се включих в играта на едно голямо семейство. Те са толкова изпълнени с любов, разбиране и приемане, че нито за миг не се почувствах чужда. Винаги ме канеха на сцената с нежна, градивна мотивация и усмивка. Прекрасен екип, с когото се чувствам в безопасност през цялото време – от продукцията до подготовката, от звука до осветлението... Професионален, весел екип, който се наслаждава на всеки момент, без да сваля усмивката си през часовете на интензивния темп...
Особено моята мила Демет... @demetozdemir Жената, която отваря прегръдките си с топла любов и казва "добре дошъл" на всеки, който се включи в играта; която захранва околните с усмивката и топлината си дори в най-уморителния си момент; която ме накара да се почувствам като у дома си още от първия ден; която винаги е готова да помогне и подкрепи... Жена с красива усмивка, която показва колко искрено една жена може да обича всички други жени, обичам те.

И разбира се, @tanerrumeli Много се забавлявам с теб и уча много от теб!"

Тръгнали са към Доха:

И Нихал Динчер е с тях
Припомни ми толкова много хубави моменти
Оставям линк към него от Х, където може да се пусне на цял екран, за да се виждат по-добре субтитрите 

Има някои предположения, да видим утре дали ще разберем 

Силно се надявам даже да стане така