🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
И много хубава публикация от Бюшра Джебе Sign Spades https://www.instagram.com/p/DRpk5kEjTN5

"Много заобичах това семейство! Eşref Rüya

Станах от масата, на която играех сама от години и се включих в играта на едно голямо семейство. Те са толкова изпълнени с любов, разбиране и приемане, че нито за миг не се почувствах чужда. Винаги ме канеха на сцената с нежна, градивна мотивация и усмивка. Прекрасен екип, с когото се чувствам в безопасност през цялото време – от продукцията до подготовката, от звука до осветлението... Професионален, весел екип, който се наслаждава на всеки момент, без да сваля усмивката си през часовете на интензивния темп...

Особено моята мила Демет... @demetozdemir Жената, която отваря прегръдките си с топла любов и казва "добре дошъл" на всеки, който се включи в играта; която захранва околните с усмивката и топлината си дори в най-уморителния си момент; която ме накара да се почувствам като у дома си още от първия ден; която винаги е готова да помогне и подкрепи... Жена с красива усмивка, която показва колко искрено една жена може да обича всички други жени, обичам те. Heart

И разбира се, @tanerrumeli Много се забавлявам с теб и уча много от теб!"

Тръгнали са към Доха:

И Нихал Динчер е с тях People Two Women Holding Hands

# 481
Бюшра Джебе:
Особено моята мила Демет... @demetozdemir
Жената, която отваря прегръдките си с топла любов и казва "добре дошъл" на всеки, който се включи в играта; която захранва околните с усмивката и топлината си дори в най-уморителния си момент; която ме накара да се почувствам като у дома си още от първия ден; която винаги е готова да помогне и подкрепи... Жена с красива усмивка, която показва колко искрено една жена може да обича всички други жени, обичам те. Heart
От Рут: Hearthttps://www.instagram.com/p/DRpCKv5krtu/?hl=bg

А Лондон май остана малко под въпрос.

# 482
Летим за Доха и Лондон остана под въпрос но ако спечелим награда за сериал най вероятно ще я вземе някой от продуцентите или друг от екипа.

Чаатай бей нещо не ми се вярва да отлети до там но всичко е възможно. Толкова награди и номинации в края на годината че не помниш всичко и дали са номинирани за актьор и актриса.
В Лондон "Златна роза" ли беше събитието.

# 483
Видеото е разкошно, както винаги  Heart Eyes Припомни ми толкова много хубави моменти Heart Exl Оставям линк към него от Х, където може да се пусне на цял екран, за да се виждат по-добре субтитрите Nerd
https://x.com/iyiki_demetzdmr/status/1994750228415877298?s=20

И Деря ни приканва никога да не спираме да мечтаем Kissing Face

Пристигнали са вече в Катар, въпросът е какво правят там Smile Има някои предположения, да видим утре дали ще разберем Checkered FlagRed Car

На изпроводяк вече и по тротоара пред къщата на сестрите Акйол се оставят послания Animal See No Evil

# 484
Не остана .... Ще се разбере защо е в Катар.

Народа гадае на кого са тези силуети ? Повечето предполагат че са на Демет и Чаатай - Ешреф и Нисан или така им се иска. И аз така мисля че са техните силуети , макар че за женския силует не съм сигурна , но мъжкия е сто процента на колегата.   

🥺😟❤️💚🤍🩶🖤💕 Голяма Носталгия е налегнала всички от сега и плачат и сбогуват с култовата къща на Нисан, която остава завинаги в сърцата ни и част от дизи туризма. Ще ни    липсват посещенията с кадилака и лудницата и тълпите. Ще проучат и новата локация и там също ще снимат и отидат.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 06:17 от femmi2

# 485
Компанията е отседнала в Waldorf Astoria Doha Lusail, да видим дали е по работа или на разходка.

# 486
Следим с интерес Kissing Face Само Нихал се е обозначила:

Има съмнения, че и дизайнерът Енес Сел е с тях:

Иначе Демет се вдъхновява от това изпълнение Nature Dizzy https://www.instagram.com/p/DRhqR_KAGVX/

# 487
От Демет: Heart

Enes Sel Çotur: Wear Dress

Diafa International Arabic Awards ceremony, 2024, Dubai

# 488
И ощееее Flowers Cherry Blossom

Лайк за Ибо , който също получи международна награда за актъор

И  Ебрар

# 489
Здравейте, момичета!

Затъжих се за вас и скачам да ви поздравя.
И докато разберем целта на пътуването до Катар, да ви върна към „Eşref Rüya“, за да се ожаля.
Ако е истина инфото, че единият сценарист напуска и остава само Етем, разочарованието ми ще бъде огромно.
Не ми допада стилът на писане на този човек, ама кой ме пита. Изпариха се и последните ми надежди за красив край с невероятните ни главни действащи лица.
Ще се залъгвам с екшъна. Там поне Уур добре се справя, пък и аз обожавам екшън сцени. Тяхната динамика, стрелба, ефекти, наситеност и напрежение, ме зареждат позитивно.
За романтични моменти между Нисан и Ешреф вече не смея и да си помисля. Те ще останат във въображението ми.
Фло, благодаря, че ни подсети за излъчването на Фара по bTV Lady. Ще го гледам, когато имам възможност. Допадна ми и дублажа, въпреки че не си падам много по дублираните сериали.
Eşsan:  "Думите мълчат, сърцето говори!"
Heart https://www.instagram.com/p/DQCC56QiDFb/?hl=bg

# 490
Еми Heart

Локман Марал си фигурира като сценарист на 23 еп., наред с Етем. Всичко изглежда нормално:

В сряда ще обърна специално внимание на надписите и на 24 еп.

Марсел (синът на Гьоркем) е бил на снимачната площадка и е взел нещата в свои ръце Stuck Out Tongue

На мен екшън сцените са ми смешни. Всеки епизод се избиват като мухи. За да се защити организация, наречена "Сираците" (така и не знаем с каква точно цел е създадена, освен, че извършва криминални дела, за да се издържа), всяка сряда поне 20-30 деца остават сираци на свой ред... Доброто и лошото в този сериал са с доста размити граници и за момента не виждам да има някакво специфично послание... По-нататък може да ме опровергаят, разбира се Sunglasses Силно се надявам даже да стане така Hands Pray

--------------------

Междувременно от публикация на Нихал става ясно, че Демет и компания са на Формула 1 в Доха, както и предполагахме Hands Nail Care

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:45 от super_katia

# 491
Супер, днес сме се запътили на състезание!

Със стилето на F1: Wear High HeelCheckered Flag

# 492
Значи сме на Формула 1 в Катар . Браво и аз бих отишла ако ми се отдаде възможност  заради емоцията и ще е ново преживяване .

Сценариста значи не е напуснал поне засега. Ще следим в следващите епизоди . По принцип се случва  и не винаги инфото да е вярно, но не е краят на света и продължаваме без да се обясняваме излишно ... Ако все още пишат и двамата сценаристи ще го споделим да е коректно и толкова.

Забавен коментар Sweat SmileSunglasses

Нивото на радост на Динчер, когато кошмарът му, Ешреф, вече не е пред него. 😅👀

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 08:14 от femmi2

# 493
Гран При на Катар, 23-ти кръг за сезон 2025 във Формула 1

От програмата остава:
Неделя (30 ноември):  18:00 часа – Формула 1 състезание (57 обиколки).

Скрит текст:
Трасето с дължина от 5,419 км включва 16 плавни завоя и само една основна DRS права. Комбинацията от абразивен асфалт, пустинни пясъци и нощна състезателна среда означава, че износването на гумите ще бъде сериозно, тъй като всеки комплект гуми е ограничен до 25 обиколки, което принуждава всеки пилот да се ангажира с поне два питстопа по време на 57-обиколното състезание.

=======================

От Нихал:  Red Carhttps://www.instagram.com/p/DRr8fbbDPVU/?hl=bg

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 18:14 от Florale

# 494

Общи условия

Активация на акаунт