🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Съдейки по взимането на вана (заедно или поотделно) Bathtub и обаждането на комисарката, Нисан малко послъга Kissing FaceHands Nail Care
Даже доста. Joy "Без прекъсване до сутринта." А и ситуацията хич не ми беше като за "легендарна любов".  
С какви ли намерения Ешреф поиска една стая?

Leddel повдига интресен въпрос - защо Ешреф се доверява на комисарката?

# 466
''Който рови в миналото ми, значи е част от това минало'' -  ЕШРЕФ ТЕК

Първи кадри от Eşref Rüya, епизод 24

— Ти си вдъхновяваща жена.

Паралел с целувката, изпратена чрез въздух от Ешреф Тек към любимата му Нисан❤‍🔥

Иначе ако разсъждаваме по спойлери и картинки  и да арестуват Ешреф ще го пуснат . Направили са подобие на Зеления Кадилак да му скроят номер  на Ешреф с нападението .   Нисан, като разбере първа че е Рюя  може и да излъчат кадрите от Въведението на С2  макар, че не е задължително това .  Нищо няма случайно и всичко е добре обмислено .  Ешреф изгаря Отвътре но му трябва време и ще осъзнае и разбере че Нисан няма вина и нищо не е направила и докладвала . Можеше да го направи , защото видя и знае много неща но си замълча.  Чийдем е виновната и прави интригите и уби доста народ и Сердар лежи невинен заради нея . Като се успокои ще му разкаже че е заради Афра и че Чийдем я е изнудвала . Може би ще го чуе от флашката , която търсят . Възможно е  да има нов информатор за който си нямаме и идея .

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 15:27 от femmi2

# 467
Не се наемам да гадая какво и как ще се случва. Ако тръгнем да се задълбочаваме, 99% от показваното на екрана е доста дискутабилно, но нали трябва сериал да става Kissing Smiling Eyes

В този ред на мисли - за всеки влак си има пътници Station Демет и Онур Алп снимат Sunglasses

# 468
Така е за всеки влак си има пътници . Каквото и да гадаем от продукцията ни объркват още повече така че....

Цитат
-Но ако се разделим, ще ти липсвам толкова много.
-Ще ми липсваш.
-Ще съжаляваш.
-Ще  съжалявам
-Ще спиш на вратата ми.
-Аз ще спя.

Плача, толкова са красиви.Sob
https://x.com/Thfallingangel/status/1993771459324616744

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:15 от femmi2

# 469
Сега погледнах дали огърлицата от последния колаж, който Феми е споделила е тази, която Динчер подари на Нисан - не е Mag

С Хатидже от екипа:

# 470

- Ешреф е тук, с мен. Ако искаш, ще му кажа да ти се обади.
- По-добре му кажи да не ми се обажда повече.

„От едната страна раздяла, от другата страна тъмната сянка на предателството...“

Тук ЕшреФ си представяше че удря Динчер и полудя , като видя снимката на Нисан на билборда .

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:47 от femmi2

# 471
Тази вечер по bTV Story от 19 часа започва повторното излъчване на "Казвам се Фара"! Heart

Демет & Енгин Hands Clap:

И италианките пак се приготвят.

# 472
Това е за Италия:

С колежките:

Обичат си я Heart

А това:

Асоциирам с това Sunglasses

# 473
Ох ще се гоним по гарите , но дано има полза от това. Може би двамата  са тръгнали по следите на миналото  .

Споделям красив поетичен коментар  и мнение от руските групи . Същото усещам и мисля , но не можем така де се изразим .

Стоим на една крачка от велико откровение – тихо и неизбежно като изгрев на далечна планета. Маските, които толкова дълго са служили като щитове, са на път да паднат и в този крехък момент две сърца могат да бъдат разбити и да се разпаднат на космически прах.

Но ще има ли Ешреф смелостта да спре, да се вслуша в Нисан и да види отвъд думите ѝ това, което може да се види само когато човек е беззащитен? В края на краищата, само сърцето е проницателно и само сърцето може да чуе истината там, където очите са объркани от страх.

И ще ​​намери ли Нисан смелостта да признае какво е причинило падението им – не на света, а на себе си, на онова вътрешно дете, което все още вярва, че любовта може да бъде спасена, ако човек е честен?

Ще издържи ли самата любов – тази нежна, почти безтегловна птица – на такава буря от болка? Или ще бъде погребана под тежките развалини на човешката гордост, която винаги забравя най-важното: само сърцето знае кое е наистина важно и само сърцето може да съживи това, което изглежда изгубено?

И все пак... понякога една малка крачка напред е достатъчна, за да се случи цяло вселенско чудо.

# 474
Кате, с глас се смях на асоциациите ти! Joy

Из рубриката "Забавно": Номинации от университета Sabancı /списъкът е дълъг/
Демет:

И сериалът има.

Искам да забравя: https://www.instagram.com/p/DRjp0mAjLFn/?hl=bg

# 475
Някои липси в номинациите на Сабанджъ се набиват на око Smirk

И в Зекериякьой вали Wear Umbrella Тази песен е избрала Демет за музикален фон:

От снимките на предстоящите епизоди, слагам ги в скрит текст, защото не е много коректно да се издават сцени:

Скрит текст:

От гарата

На монитора на черно-белите снимки се вижда, че Ешреф говори с прокурорката най-вероятно Sunglasses

# 476
Кате Kissing Heart Мерсииии за всичко . Дори и да не е коректно така или иначе Туитър и фенските профили и страници и групи са заляти с такива снимки и видеа от площадката.  Така, че няма как да не се видят и коментират.

Номинации за най готина и гореща дизи двойка на Годината. Коя трябва да е според вас ?

Иска ли питане ?! Табики че Чаатай и Демет - ЕшСан 🔥  

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:08 от femmi2

# 477
Eşsan:  "Думите мълчат, сърцето говори!"
Heart https://www.instagram.com/p/DQCC56QiDFb/?hl=bg

# 478

''Има си цена да седнеш на масата ми, дори да седнеш и да станеш''. 💥

Eşref Rüya с новите си епизоди всяка сряда от 20:00 по #KanalD! 🙌
https://x.com/KanalD/status/1994758483279815104

И това е талант и то какъв. Hands Clap

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 17:02 от femmi2

# 479