Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 16 944
  • 299
  •   4
Отговори
# 240
  • Пловдив
Happy Mijjj както вече са те посъветвали - виртуална стена, ако можеш да сложиш. Ако не можеш - огради я с черното монтажно тиксо Joy В другия апартамент, където сме с един не толкова умен робот, това с тиксото работи Joy

# 241
Радвам се , че не само аз към фен на живите елхички .. Blush Е да, има си чистене доста по тях и е трудно да оцелеят от 1-ви декември вкъщи.. но според мен носят истински уют и настроение на празника…

# 242
  • Някъде там
Хубави ли са тези елхи от лидл? 150см са високи.

Това е елхата от лидъл https://vm.tiktok.com/ZNR17Ywxb/ - като тази от клипчето е снежна. Изглеждат прилично за тези пари.

# 243
Радвам се , че не само аз към фен на живите елхички .. Blush Е да, има си чистене доста по тях и е трудно да оцелеят от 1-ви декември вкъщи.. но според мен носят истински уют и настроение на празника…
Борчетата са по-устойчиви и иглички те са по-издръжливи.И пак са много ароматни. Но малко по-трудно се украсяват.

# 244
  • София
Няколко години купувам такива с по-остри бодлички), които не падат изобщо, а и котката не проявява интерес, защото доста боцкат. При тях почти няма иглички на пода. Но аз обикновено купувам елхата в средата на декември, най-рано към 10-ти. Преди това в началото украсяват къщата с другите 1000000000 неща.
Вие слагате ли нещо в банята?

# 245
  • София
Да, слагам и малко коледна украса в банята. И коледни дозатор за сапун и чаша за четките за зъби, коледни кърпи.Simple Smile
На огледалото лепя снежинки.

# 246

Миналата година намерих на една полянка отсечени клони от туя и си взех, бях  писала тук. Много са трайни и ги използвах за украса, сложих от тях в банята, заедно с топки от Софтфармаси, които са пълни с течен сапун. Опаковки за течен сапун във форма на коледна топка. Много симпатично се получи.

# 247

Да. Кърпи и аксесоари.
Имам диспенсър под формата на елха, търся чаша за четките към него (миналата година бях взела мн симпатичен стъклен комплект - дозатор за сапун и чашка за четки, но детето счупи чашата).
Слагам и твърд сапун, ароматизатор и ароматизирани сашета с аромат на джинджифилови бисквитки.
Заради детето слагам и коледни постелки и тоалетна хартия с Дядо Коледа.

# 248
  • Под сянката на разлистените кактуси

Слагам в малката тоалетна за гости

# 249
Аз съм поръчала няколко пъти вече венци за врата и коледни топки за елха от www.napravipodarak.com
Като извадя украсата за коледа ще ви ги снимам Laughing

# 250
  • в сърцето на един мъж...
От мен малко от украсата в къщи - любимите ми стъкленици

И коледният венец за работа

# 251
  • Вила Великула
И аз съм готова с декорацията и елхата вътре в къщата.

# 252
Гея съм я признала с венците! Страхотни всяка година!
Аз, като почетен председател на дружеството "Ръцете ми пречат" сама си купих, повтарям сам-сама си купих ей тоя венец.

И части от коледното селце, благодарение на мъжа ми, който има търпение за такива неща.

Елхата, украсена с моите две златни ръчички. Благодаря за аплодисментите. Стига, че се притесних.

П.П. да се чуди човек защо съм в тая тема, но ви се радвам на уменията и креативността. Пък и обожавам Коледните празници.

# 253
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, благодаря ти! Ама ти си лесна - винаги мога да ти направя венец Simple Smile Всяка година ритуално правя с приятелка, не пречи да се присъединиш към нас! А иначе - и селцето, и елхата, и венецът ти са много хубави Heart

# 254
Пипи, и на мен всичко ми хареса! Пък и тук няма състезателен елемент, споделяме душевни радости и емоция, не умения. Аз също не съм никак сръчна в ръцете и декорите. Ама се радвам и на Коледа, и на другите празници и красоти.
Забелязах, че тази година и аз налитам на бордо (винаги е бил сред любимите ми цветове) и купих две кутии топки в този цвят. Даже на излизане от магазина се опъвах като магаре на мост (ама бързахме да пътуваме и влязохме пътьом уж за някакъв препарат за джанти, обаче аз се отклоних Simple Smile) да се върна да взема още...но ще е по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт