Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 16 957
  • 299
  •   3
Отговори
# 255
Гея, живот и здраве, свирни догодина. Но имай предвид, че ще се наложи много да ми помагаш. Smiley
Кубратова, аз от години все червено, червено. Любим цвят ми е. Но тая година като  погледах венците наредени един до друг, така ме грабна това бордо, че не му мислих много.

# 256
  • под тепетата
Аз се пробвах с едни луни

И с червена топка

Geia, Pipilota6, приказно е у вас!

# 257
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, няма никакъв проблем да помагам Simple Smile Нали това ни е професията - да учим другите. За мен ще е удоволствие да направим заедно венец! Heart
bilqna_69 - много са хубави луните!

# 258
Биляна, и теб съм те сложила в категорията на майсторките! Страхотни луни!

# 259
  • под тепетата
Благодаря, Geia и  Pippi_! Далече съм от майсторките! За един базар ги приготвям, има още три. Ама брадясах, докато ги направя.

# 260
bilqna_69, много са симпатични тези лунички и доста трудоемки. Браво!
Аз за училищни базари гледам нещо с минимум усилия, като например тези елхички. Дъщеря ми плете шнура, аз оформям телта, слагаме малко помпони за разкош и сме готови. Grinning

# 261
  • София
Здравейте и от мен! Щях да започвам с коледната украса от 1ви декември, но наоколо всички украсяват вече и не издържах. Тази година явно имам нужда да направя по-различна и семпла украса и засега заложих на бяло, зелено, дърво, кафяво, черно. Мисля да добавя и червени акценти. Може би ще сложим бяла елха, ще си отива с останалата украса. Играчките за елхата ще са дървени, платнени в зелено, кафяво, бяло също.
Ето и снимки:

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:06 от iana28

# 262
Ние сме толкова нетърпеливи, че не само украсихме (старата елха, която по идея трябваше да сменя), дъщеря ми нямала търпение и в неделя ни изнуди да вадим украсата, но вече опаковах подаръците, направих и нпълних коледния календар, направихме коледни картички, които са за благотворителна инициатива, написахме писмото на Дядо Коледа и вечер четем Коледни книжки. Направо не знам Декември какво ще правим Simple Smile най-вероятно сладки и още украса, идеи за която от ИГ взимам, но са едни шаренотоии, едни чудеса, които, въпреки че много се харесват на дъщеря ми (на4г.), на мен ми събуждат ОКР-то и искам да ги разкарам, а тя ги реди пред телевизора като на изложба Joy

Живо и здраво да е детето, да се кефи, де, и всички, разбира се..аз все някак ще го преглътна.

# 263
Темата ни вече се пълни с красоти, което много ме радва 🥰
Не знам какво ми става на мен, обаче още не ми се украсява. Никога не е било по това време още никаква украса да нямам вкъщи. 🤔

# 264
Не се притеснявай, Кейтинка, абсолютно нормално е - още е есен, чак до 21-ви декември, когато ще настъпи астрономическата зима.
Аз още си искам есенните багри у дома и хич не бързам - с възрастта установих, че искам да задържа всеки ден, всеки час и всеки сезон, колкото му е отредила природата, няма да препускам към следващия и да отмина настоящия без да го забележа.     

# 265
Навярно е така, Кубратова. Човек се променя с годините.
Можеше поне по-топла и хубава есен да имаме, ама нейсе..

# 266
Iana28, спечели ме с твоите декорации Hug
Семпли и изчистени, мнооого ми хареса …

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:48 от driada

# 267
  • София
Благодаря, driada! И на мен ми харесват такива украси. На 4тата снимка нещата са направени миналата година от синът ми. Тях си ги обичам най-много.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:56 от iana28

# 268
Граждани и селяни, хора, какво видях снощи в Практикер! И се движеше, лифт за коледно селце, супер изглеждаше.
https://praktiker.bg/bg/Dekoraciya-za-doma/KOLEDNA-STzENA-KAShtI … BG102120/p/243103

# 269
  • Под Сините камъни
Новите придобивки 😁 Уж нищо нямаше да взимам тая година 🤣

Ето я курдисана вече

Ето и другата

И тя заела мястото си

И човечета от Джъмбо

Общи условия

Активация на акаунт