Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 36 689
  • 536
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм от лудите, които кичат "като коледна елха" всички възможни играчки. Страдам от манията, че ако не сложа някоя играчка, тя "ще страда". Проблемът идва, ако елхата е малка и няма място 😁.
Sweet maniche, ще пробвам с грапавите повърхности.

# 16
Като дете и аз така правех - всички играчки на елхата, как да зарежеш някоя в кутията, когато тя е чакала този единствен период от годината да блесне върху приказната елха?!
Сега са ми сравнително малко (писала съм тук, че ММ изгуби при преместване детските ми и още не съм ги прежалила), че все пътуваме и се ядосвам, че не мога да си спретна една голяяяма гиздава елха и да си я гледам дни наред (не обичам изкуствени, а естествена няма да издържи да ме дочака).  Снахичката обаче има много (вади кутии, заемащи половин стая и украсява навсякъде - да ти е кеф да гледаш! Сега тя се радва вместо мен  Simple Smile

# 17
  • Бургас
Кубратова, чакаме снимки на вашите елхи!

И пак! Честита да ни е темата!

Моята елха е една и съща всяка година. Каквото си имам си го слагам Simple Smile
Харесва, страшно много, елха с лампички и топки! Нищо друго!
Обаче все слагам и други неща.
Тази година пак ще е така,но съм намислила нещо - от едната страна лампички и топки, а от другата - лампички и другите играчки.
Ще видя какво имам из кутиите и ще реша.

# 18
  • Под сянката на разлистените кактуси
Тази година ще е изпитание за мен. През пролетта ще се местим през целия континент и не само, че не трябва да купувам нищо, но и ще трябва да се разделя с едно 80% от украсите си за всички сезони. Не знам как ще стане...Но поне тази Коледа няма да слагам никакви спирачки при декорирането! Като за последно!

# 19
Туне, защо да се разделяш? Като знам какви са ти декорациите, грехота е...
Не можеш ли с дилижанса първо тях да пратиш на новия адрес - на склад или другаде, където е подходящо, пък ти после ще пристигнеш.
Не познавам тамошните начини на преместване, вероятно е добре организирано, но се сещам, че навремето мои близки, прибиращи се да живеят в България, бяха изпратили цялата си важна покъщина в запечатан вагон на влак. 
Вярно, че ще си попълниш пак колекцията, че и на нас ще я покажеш, но човек има и сантимент към някои неща. Ето аз сега, мога да купя къде повече от детските си играчки, ама на, любими са ми и си ги искам, не ща нови - затова и не купувам, още страдам...

# 20
  • Под Сините камъни
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
За елхата и аз като повечето кича като за последно. Гледам да разнообразявам, но общо взето всяка година е една и съща в червено, златно и бяло

# 21
Азо обичам отрупани елхи... Смених лампичките от шарени с едноцветни
По-свежо ми изглежда

# 22
  • в сърцето на един мъж...
Мерси за темата!
В последните години пътуваме по коледа, а и заради котката нямаме много място къде да слагаме елха. Два пъти съм я слагала навън на терасата, но всеки път се притеснявам да не ми я оголи някой доброжелател и се разминаваме само с коледния венец. Иначе имам много красиви играчки в бяло, зелено и червено и това са й цветовете. Не ги сменям.

# 23
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема,Ели ❤️
Преди всяка година слагах различна украса на елхата,но последните 2-3 години е почти еднаква.Но пък всяка година си купувам по 1-2 нови играчки.

# 24
И аз спазвам традицията за нова играчка всяка година. Спомням си кои играчки съм купила в годината когато бях бременна или от първите Коледи на децата и други такива сантиментални моменти. Даже се чудих за някакъв списък или нещо подобно да направя, но не мога да си го представя точно и ми се вижда трудоемко.
В последните години след преустройство вкъщи остана място за малка елхичка, а по-голямата децата украсяват при баба и дядо.
В детската стая ги оставям да се вихрят и да си преподреждат едно мини селце от адвент календар.
Затова много се възхищавам на украсата, която има концепция. Много ми е празнична и носи настроение.

# 25
  • Русе
Здравейте! Благодаря за новата тема и аз! Много хубави украси, селца и елхи показвахте миналата година, така че пак съм тук да гледам красоти и да вземам идеи. През лятото си закупих бели керамични къщички на намаление от Синсей, а по-миналата седмица една малка кафевичка от Кик, за да си обогатя едно коледно кътче. Ще купя и 2-3 малки елхички.
Последните две години украсявам елхата в бяло, златно, сребърно и малко черно. Много ми харесва и ще си я направя пак така. Естествено ще си спазя традицията за нова играчка или нещо друго за елхата. Малка е по размер и мислих да я сменям с по-голяма, но се отказах. Имам и светещо дръвче  вкъщи, така че става.

# 26
Да попитам - коледните декорации ще показваме тук или и в общата тема за декорация? Защото аз си правя не точно и не само коледни, а такива, които са по-скоро зимни. Те стоят повече от коледните.

# 27
  • Бургас
Светкавица, показвай ни ги и в двете теми! Не виждам причина да не може.

# 28
  • Някъде там
Днес отскочих до Пепко, за да си купя няколко дреболийки, които си бях набелязала и направо се изненадах - в Пептко е Коледно Simple Smile
Скрит текст:

Това не е всичко. Кипеше разчистване и подреждане на още нови коледни стоки.

В Лидъл днес зареждаха коледните лакомства на Favorina Simple Smile

# 29
  • София
То по всички магазини е коледно вече. Мн рано.

Общи условия

Активация на акаунт