Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 36 674
  • 536
  •   1
Отговори
# 30
  • Под сянката на разлистените кактуси
Туне, защо да се разделяш? Като знам какви са ти декорациите, грехота е...
Не можеш ли с дилижанса първо тях да пратиш на новия адрес - на склад или другаде, където е подходящо, пък ти после ще пристигнеш.
Не познавам тамошните начини на преместване, вероятно е добре организирано, но се сещам, че навремето мои близки, прибиращи се да живеят в България, бяха изпратили цялата си важна покъщина в запечатан вагон на влак. 
Вярно, че ще си попълниш пак колекцията, че и на нас ще я покажеш, но човек има и сантимент към някои неща. Ето аз сега, мога да купя къде повече от детските си играчки, ама на, любими са ми и си ги искам, не ща нови - затова и не купувам, още страдам...

Кубратова, аз затова казах, че ще запазя около 20%, тези, дето са ми най-скъпи на сърцето.  Иначе са ми поръчали да се огранича до един голям камион, а нали трябва да има място за сините скринове Joy Но това си е възможност да поосвежа всички декорации!

# 31
  • София
20% е един камион ли? Simple SmileЛеле

# 32
Неее, всичко в един камион, де да бяха само декорациите Simple Smile
Туне, не ги мисли скриновете, ние ще вземам май наистина да дойдем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33
  • Бургас
Сините скринове са любими на цялата тема и форум!

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Неее, всичко в един камион, де да бяха само декорациите Simple Smile
Туне, не ги мисли скриновете, ние ще вземам май наистина да дойдем Stuck Out Tongue Winking Eye

Виж ся, ако трябва и с другата покъщнина да се раздели, ние сме другарчета, ще помогнем да я приберем на сигурно място Simple Smile

# 35
Абсолютно и доброволно се включвам в помощ за съхранение. Бутам се да съм от първите! Heart EyesИ после даже снимки ще показвам!
Camera Christmas TreeHeart

# 36
Защо не сте ми по-наблизо да пораздам разни неща....

# 37
Запис и от мен. И аз украсявам доста и винаги жива елхичка .. От миналата година се зарибих доста по естествените материали за декорация . И тази година ще си направим с децата и приятелката ми венец Ето миналогодишния - основата му е направена от клонки юниперус Сабина

# 38
  • Вила Великула
Туне, а не може ли скриновете като се качат на големия камион да се напълнят с кашончета с декорация?

# 39
  • Пловдив
Тъкмо същото си помислих и аз Simple Smile
От миналата година синът ни учи далеч от къщи, на общежитие. Есента и лятото си е истинско предизвикателство, когато трябва да се закара всичкия багаж натам и насам Joy
Като добавим, че и аз минимум 2 пъти в годината се изнасям от къщи, за да уча в другия край на България - специалист съм е събирането на много багаж е миниатюрни пространства Joy

# 40
  • Враца
Ееее, покажете скриновете , деее..

# 41
Сигурна съм, че мъжката Туна ще подреди камиона с максимална ефективност, доста е играло тетрис момчето като малко Grinning

Ето ги скриновете. Много се радвам, че ги харесвате, защото сама си ги преправях и боядисвах

Този вече е подреден за Хелоуин

и другия от миналата Коледа

и бюфета

# 42
  • Враца
Ехааааа, колко красиво!

# 43
  • София
Tunata, не може така...трябва да се измисли нещо за декорациите, толкова са ти красиви! Аз не бих могла да се разделя с моите никога.

# 44
Благодаря за темата! Черпя идеи от тук. Хареса ми идеята за къщичка от кашон. В къщи ще добавям към украсата нови играчки. Обичам нещо и аз да майсторя.
В службата също украсата е мое задължение. Тази година ще сме в ремонт и нямам идея как да оформя коледно кътче някъде където да не се праши.
И в нашия град покрай хелуинската украса има и коледна, но нищо не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт