Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 36 798
  • 536
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някъде виждали ли сте дълги бели/заскрежени клони?

Тази година ми се върти из главата да направя нещо с подобен вайб...
Само светлинките ще са топло-бели, че съм пълна с такива Grinning

# 151
  • София-в сърцата на моите деца
Ето я моята нова въртележка, или така наречения каросел. С ММ водим спор къде да стои

Въртележката от къде е закупена, моля?

# 152
Имам подобна от Тему. Моята я слагам в селцето.

# 153
  • Някъде там
Пепински, браво! Първата елха.

Днес започнах да се оглеждам за декор. От Пепко тишлайфер със златисти частици, зелена кутия от плат и златисти подложки от Jysk
Чакам и две коледни калъфки от Н&М.

Винаги споделяте много стилни и красиви декорации.

# 154
  • Под Сините камъни
Ето я моята нова въртележка, или така наречения каросел. С ММ водим спор къде да стои

Скрит текст:
Въртележката от къде е закупена, моля?
От Германия си я взехме, но магазин не помня. Тази е доста голяма, имам и малка на Маджик вилидж май беше

# 155
Аз днес си взех мостче и вратичка за по 1,50лв от един магазин до нас. Имаше и Коледно село с дядо Коледа за 25лв- и утле ще си го взема

# 156
Колекцията ми елхички и малко ангелчета!

# 157
  • под тепетата
Добро утро!
 Харесала съм една плочка, на която се залепва нотен лист и се окачва на елхата. Но ми се ще да я направя с ефект на обгоряло по краищата. Как да го постигна без да подпаля листа и къщата?

# 158
Просто пърлиш леко краищата със запалка. С пръсти гасиш веднага, ако пламне повече.

# 159
  • Под Сините камъни
Не става ясно на кой е дъщеря Smiley Градчето и на дъщеря ми. Всичко е втора употреба и го взе за 80евро

# 160
И аз се снабдих с доста джунджурии за селцето от ибей, бяха за подаряване.

Започна се лека- полека с украсите тук. И елхата е на площада. От другата седмица,  живот и здраве,  ще се взема в ръце и отпочвам.

# 161
  • София
Не става ясно на кой е дъщеря Smiley Градчето и на дъщеря ми. Всичко е втора употреба и го взе за 80евро

Красиво и богато градче! Браво!

# 162
Една идея, която ми хареса.

# 163
Ще покажа фрагмент от маса за РД на дъщеря ми като идея. Възможно подобен тишлайфер има и с надпис 2026. Балоните с лампички създават приказно усещане. Дори на големи деца ). Всичко е от Temu.

# 164
Ще покажа фрагмент от маса за РД на дъщеря ми като идея. Възможно подобен тишлайфер има и с надпис 2026. Балоните с лампички създават приказно усещане. Дори на големи деца ). Всичко е от Temu.

La_ Valletta, много изискано! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт